Diskuze

Tučné ryby jsou zdravější, tvrdí američtí vědci

Pokud někdo jí ryby i proto, že chce prospět svému srdci, měl by si vybírat ty hodně tučné. Ryby s vysokým obsahem nenasycených mastných kyselin omega-3 jsou zdravější než netučné ryby, potvrdil to výzkum vědců z americké Harvardovy univerzity.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Succuba

27. 5. 2005 20:44
no američtí vědci vždycky všechno zjištují jako první
To co tady víme již několik století to s velkou pompou zjištují ted a je jim fuj co my na to. Jak vypadá nadváha v USA víme všichni takže tam se rybky asi moc nepapaj .o)
0 0
možnosti

postavaprokazdeho_cz

9. 5. 2005 16:11
NO POKUD
oni vědci nejsou publikátoři některého ze světoznámých časopisů. myslím, že jádro problému je NĚKDE JINDE. Futrovat se tučnými ryby s tím, že to nějak pomůže individuálnímu zdraví jedince je blbost.
0 0
možnosti

luminol

9. 5. 2005 12:57
výzkum?
Nemocným lidem podle doposavadních zkušeností lékaři určitě radili, aby jedli méně tučné ryby. Tedy ti, co trpí srdečními chorobami, jedí méně tučné ryby. A někdo z toho odvodí, že méně tučné ryby zabraňují srdečním chorobám méně než ty tučné (které jedí ti, co jsou zdraví, protože jim to nikdo nezakazuje).
0 0
možnosti

Cephaelis

6. 5. 2005 15:45
Objev jak ma byt
Tak mam pocit, ze pani vedci objevili Ameriku. :-)) Az doted jsem si zrejme myslela, ze smazena ryba je mnohem zdravejsi nez dusena a vuuubec jsem netusila, ze ryby jsou zdrave diky svym nenasycenym mastnym kyselinam. Ach jo...
0 0
možnosti

Pavel Kucera

5. 5. 2005 14:40
Ryba a dealko vino
Hlavne vino s ci bez ryby je zdrave :-). K tucne rybe bych treba doporucil dealko ruzove vino (a ne, neni sladke, naopak je prijemne suche) - vice na http://www.carljung.cz" target="_blank" rel="nofollow">http://www.carljung.cz
0 0
možnosti