Ona

Diskuze

Rybí karbanátky

Filé opláchneme a povaříme v páře 10 - 15 minut. Cibuli nakrájíme nadrobno, přidáme vejce, tvaroh, sůl, pepř, strouhanku a posekanou petrželku. Do směsi přidáme povařené filé a vše rozmixujeme. Z hotové směsi uděláme karbanátky, které obalíme v mouce. Na rozpáleném tuku smažíme dozlatova. Karbanátky podáváme s bramborovou kaší a okurkovým salátem.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

rybář

9. 8. 2003 21:31
rybi hnus
fujtajbl
0 0
možnosti

kucharka-ucnice

5. 8. 2003 14:36
chliplotiny v karbosich
No, to je mi vas lito. Tahkle se nam v restauraci  priotravil cely zajezd a take nemeli kde blejt.
0 0
možnosti

Hana Siváková

5. 8. 2003 14:30
FUJ . hnusny jsou, nejezte to
Udelala jsem tyto rybi karbanatky a byly tak hnusny, ze mi po nich je jeste ted zle.
 
Nezere je ani Belina, ktera jinak sezere kazdej blivajz.
 
Jinak tady  bouri a Belina se schovala do vany a ja chudak, nemam ani kde blejt.
 
Nabidla jsem to osklivce Betty a ta mi rekla jenom
BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE
0 0
možnosti