Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Rybí karbanátky

Filé opláchneme a povaříme v páře 10 - 15 minut. Cibuli nakrájíme nadrobno, přidáme vejce, tvaroh, sůl, pepř, strouhanku a posekanou petrželku. Do směsi přidáme povařené filé a vše rozmixujeme. Z hotové směsi uděláme karbanátky, které obalíme v mouce. Na rozpáleném tuku smažíme dozlatova. Karbanátky podáváme s bramborovou kaší a okurkovým salátem.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

rybář

rybi hnus
fujtajbl
0/0
9.8.2003 21:31

kucharka-ucnice

chliplotiny v karbosich
No, to je mi vas lito. Tahkle se nam v restauraci  priotravil cely zajezd a take nemeli kde blejt.
0/0
5.8.2003 14:36

Hana Siváková

FUJ . hnusny jsou, nejezte to
Udelala jsem tyto rybi karbanatky a byly tak hnusny, ze mi po nich je jeste ted zle.
 
Nezere je ani Belina, ktera jinak sezere kazdej blivajz.
 
Jinak tady  bouri a Belina se schovala do vany a ja chudak, nemam ani kde blejt.
 
Nabidla jsem to osklivce Betty a ta mi rekla jenom
BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE
0/0
5.8.2003 14:30







mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.