Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Indiánský pudink

Kukuřičnou mouku vmícháme do svařeného mléka, směs postavíme do horké vodní lázně a za častého míchání vaříme asi 20 minut, až zhoustne. Do husté směsi mléka s moukou vmícháme melasu (med), máslo a koření a trošku po trošce zamícháme vejce. Vymastíme máslem nižší zapékací misku, naplníme ji připravenou hmotou a na povrch opatrně nalijeme studené mléko. Nemícháme!

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Krakonos CDN

Jo pudink?
Co takhle indianskej gulas?  Z ROMA. Zdejsi indiani tuto lahudku vi dobre pripravit.
0/0
30.3.2003 8:38







mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.