Doporučujeme

Čína v housce

| foto: pro iDNES.cz

Čtenářský recept: Čína v housce

  • 0

Doba přípravy
1hod

Množství
4

Cibule 1 ks
Cukr krupice 2 lžíce
Kari 1 lžíce
Kmín 1 lžička
Olivový olej 1 lžíce
Sójová omáčka tmavá, 2 lžíce
Sůl 1 lžička
Vepřové plec, 500 g
Zelí hlávkové 0.5 ks

Na pánvi necháme na oleji zesklovatět kostičky cibule.Přidáme maso,nakrájené na malé kostičky,nakrouhané zelí,soj. omáčku,sůl,cukr,kari,kmín a necháme vařit.Mírně podlijeme vodou-ne moc,zelí pustí šťávu.Na chvíli přiklopíme pokličkou,aby maso změklo.
Hotové ještě teplé vkládáme do rozpůlených housek.


  • Vybrali jsme pro Vás