Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu


Čtenářský recept: Celerová rychlovka

  18:04aktualizováno  18:04

Celerová rychlovka | foto: JVránapro iDNES.cz

Doba přípravy: 5 minut (1 hodina včetně vaření)
Množství: 4 porce

  • 1 kg salátových brambor
  • 1 sklenice sterilovaného celeru
  • 2 sterilované okurky
  • 4 vejce vařené natvrdo
  • 1/2 sklenice tatarské omáčky
  • 1/2 sklenice majonézy
  • sůl, pepř

1. Brambory uvaříme ve slupce a necháme vychladnout. Poté z nich i z vajec uděláme kostičky přes drátěnou mřížku.
2. Přidáme celer včetně nálevu, nadrobno nakrájené okurky, tatarskou omáčku a majonézu. Dochutíme solí a pepřem.

Poznámka: Tento salát je sice jednoduchý, avšak velice chutný ke smaženému kaprovi.

Autor:



Nejčtenější

Análie nebo Melanomia? Rodiče se předhánějí ve vymýšlení neobvyklých jmen

(Ilustrační snímek)

Většina z nás vybírala jména potomků v rodině, případně ve známé knížce Jak se bude jmenovat? Výběr jména u nás i dnes...

Chudým kráskám plní jejich sny. U dcery bych byl zásadně proti, říká

(ilustrační snímek)

Luxusní dárečky, výlety za hranice šedého průměru, nákladný život v krásných kulisách... Která žena po něčem takovém...



Příběh Karolíny: Manžel má milenku a odmítá ji opustit

(ilustrační snímek)

Vdaná jsem už téměř patnáct let. Za tu dobu mi manžel byl několikrát nevěrný, ale vždy, když to na něj prasklo, své...

Koupelna bez teplé vody a všude zima. Mise pomohla tátovi s malým synem

Julián s Matyáškem si během rekonstrukce bytu užívali v Mikulově.

Svého drogového období Julián (29) lituje. Jenže nezůstalo bez následků, ze vztahu s přítelkyní se narodil syn Matyáš,...

Klidně bych kvůli roli přibrala i dvacet kilo, přemýšlí Bára Poláková

Barbora Poláková

Herečka a zpěvačka Barbora Poláková se kvůli klipu k jedné z písniček připravované desky ostříhala. Krátkovlasou...

Další z rubriky

Ikonou české kuchyně je superpotravina mák. Upečte si babiččin makovec

Babiččin makovec

Makové buchty, valašské frgály, nudle s mákem nebo loupák posypaný tmavě modrými semínky. To jsou jen některé ze stálic...

Kulajda, kančí roláda i řezy hrk-hrk. Podzimní menu podle blogerky

Rychlé jablečné řezy hrk-hrk

Ačkoli dnes jídlo miluje a je nejen jejím koníčkem, ale i povoláním, jako dítě se Andrea Motlíková ve svém talíři...

Báječné ořechové dezerty jako dělané pro pošmourné podzimní dny

Brownies s lískovými ořechy

Sice už se za obzorem rýsují nejpřetláskanější svátky roku, ale přinejmenším o víkendu bychom se sladkého neměli...



Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.