Doporučujeme

Bramborový salát k vánočnímu kaprovi

Bramborový salát k vánočnímu kaprovi | foto: pro iDNES.cz

Čtenářský recept: Bramborový salát k vánočnímu kaprovi

  • 0

Doba přípravy: 40 minut

Množství: 6 porcí

  • 6 velkých ve slupce uvařených brambor
  • 4 natvrdo uvařená vejce
  • 25 dkg gothaj salámu
  • 1 menší konzerva sterilizovaného hrášku Bonduelle
  • 5 lžic tatarské omáčky Hellmans
  • 6 větších nakládaných okurek
  • 1 konzerva sterilizovaných černých oliv Bonduelle
  • 1 větší cibule
  • sůl, pepř

1. Uvařené brambory a uvařená vejce oloupeme, nakrájíme na kostičky.

2. Přidáme na kostičky pokrájený salám, cibuli, okurky. Osolíme, opepříme, přidáme okapaný hrášek a okapané černé olivy, které překrájíme na půlky, tatarku a vše zamícháme.

Poznámka: Necháme vychladit a podáváme se smaženým kaprem.


  • Vybrali jsme pro Vás