Doba přípravy: 45 minut
Množství: 5 kousků
- 3/4 kg krůtího masa (nebo kuřecí, krkovička, co má kdo rád
- 3 vejce
- 2 lžíce solamylu
- 1 1/2 lžíce maggi
- 1/5 lžíce majoránky
- 1 lžička soli
- 1 lžička vegety
- špetka pepře
- 1/5 lžičky mletého kmínu
- 0/5 lžičky kari
- 0/5 worchestrové omáčky
- 3 kapky chilli
- 10 stroužků česneku
1. Všechny igredience rozšleháme na omáčku. Maso naklepeme, všechny plátky masa namočíme do omáčky, naskládáme do sklenice na sebe, zbytkem omáčky zalijeme maso, zavřeme sklenici a dáme do lednice.
2. Maso grilujeme, ideálně na venkovním grilu.
Tip: Doporučuji otevřít až po dvou dnech. Ale jinak takto naložené maso vydrží v lednici až dva měsíce.