Oloupané a umyté brambory rozemeleme na jemném strojku (nebo nastrouháme), přidáme mouku a maizenu, opečenou a na kostičky nakrájenou slaninu, sůl a pepř. Vše dohromady promícháme. Hmota nesmí být ani příliš řídká ani hustá. Je-li hustší, rozředíme ji vodou.
Placky opečeme na pánvi na rozpáleném tuku po obou stranách.
(Pressfoto Bratislava)
Bramborové placky Horal
Půlhodinová pauza na oběd? To mi přijde perverzní, říká Zdeněk Pohlreich
Premium Zdeněk Pohlreich se vrací na televizní obrazovky s novou reality show Česko na grilu. „Hraje se o...
Pstruh, jehněčí i bulky. Pochutnejte si o Velikonocích na lahůdkách ze světa
Velikonoce jsou kromě lidových a liturgických tradic také svátky dobrého jídla a pití. Klasických...
{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}
{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}
Prodej chalupy 120 m2 v Proseči pod Ještědem
Proseč pod Ještědem, okres Liberec
4 200 000 Kč