Vaříme bezmasá jídla
Čtenářský recept: Afghánský lilek Banjan Bourani s omáčkou Tchaka
Posíláte nám své recepty do soutěže Moje letní dobrota.
Pomazánka z červené řepy
Nechte se překvapit lahodnou šťavnatou chutí této mnohými odmítané zeleniny!
Báječnou indickou hostinu snadno zvládnete doma. I s plackami čapátí
V horkých letních dnech můžete s důvěrou sáhnout po indické kuchyni, která vás zasytí a ještě...
Salát z grilovaného lilku
Každý den u nás najdete jeden letní recept. Nechte se inspirovat.
Grilovaný ananas se skořicí a medem
Každý den u nás najdete jeden letní recept. Nechte se inspirovat.
Jáhlovo-bramborové placičky
Každý den u nás najdete jeden letní recept. Nechte se inspirovat.
Tři báječné recepty, díky kterým si zamilujete veganskou kuchyni
Veganská kuchyně je nejenom chutná, ale také ohleduplná ke zvířatům, protože se obejde bez masa a...
Čtenářský recept: Dýně sterilovaná ve sladkokyselém nálevu
Výhodou je, že díky nálevu s octem se dýně nerozvaří a je příjemně křupavá na skus. Takto pravenou...
Rybová s Winterovou pečou dezert z dýně. Pošlete váš recept a vyhrajte
I Češi už propadli kouzlu dýní a jejich úžasné variability. Linda s Katkou připraví v dalším díle...
Čtenářský recept: Zelená pomazánka
Pomazat můžeme na jakékoliv pečivo, příp. se výborně hodí k veškerému grilovanému masu včetně ryb...
Čtenářský recept: Křupavé okurčičky od Jarči
Přednost receptu je, že není nutné předem vařit lák.
Čtenářský recept: Švestkové chutney
Švestkové čatní je výbornou přílohou k vepřovému a sýrům.
Čtenářský recept: Španělská tortilla de patatas
Tortilla de patatas je ve Španělsku jedním z nejtypičtějších jídel snad ve všech provinciích. Je...
Zdravé a chutné recepty na celý týden a hubnoucí jídelníček k tomu
Chcete zhubnout? Připravili jsme pro vás týdenní jídelníček, u jednoho jídla najdete vždy recept....
Jarní saláty trochu jinak. Zkuste to s chmelem, škardou nebo bršlicí
S bazalkou, tymiánem nebo rozmarýnem určitě zacházet umíte. Co takhle zkusit to s chmelem, škardou...
S játry, camembertem nebo banány. I toasty jsou teplá večeře
Plátky toastového chleba nemusejí být suchá nuda. Když popustíte uzdu své fantazii a nebudete...
Vitamin C na talíři. Bojujte s chřipkou a přitom si pochutnejte
Chřipka hrozí ze všech stran a nejlepší způsob, jak se jí ubránit, je nadopovat se vitaminem C. Aby...
Máte alergii na mléko? Zkuste svíčkovou trochu jinak
Mléko je přirozenou součástí našeho jídelníčku, ale stále více dospělých i dětí má problémy s...
Nestíháte teplé večeře? Zkuste superrychlý falafel podle Jamie Olivera
Možná teď v předvánočním shonu nemáte moc času na vaření teplých večeří, ale zase nechcete rodinu...
Dýně s kuskusem a mletým masem, jako pomazánka, polévka nebo dezert
Rozzařte si pošmourný podzim oranžovou až žlutou barvou dýňových jídel, která vám vykompenzuje...
Poslední šance: Zapojte se do soutěže o nejlepší vánoční recept
Už za několik dní končí soutěž o nejlepší rodinný recept na vánoční cukroví. Pošlete ten svůj...
Chcete mít zdravé oči? Jezte avokádo, borůvky či mangold a pijte pivo
Všichni víme, že mrkev prospívá zraku, však nám to také v dětství stále opakovali. Vyzkoušet ale...
Jablečné knedlíky, pudink i koláč. Využijte sklizeň a oslaďte si život
Podzim s sebou nese nejen ochlazení a foukání ze strnišť, ale také dary přírody a našich zahrádek....
Poradny
Ptáte se dědka kořenáře
Co dělat, když je v krvi nadměrné množství železa. A jak je snížit? Vstoupit do poradny
Ptáte se kulináře
Dobrý den, prosím vás z čeho udělám nejlepší vývar? Děkuji. Vstoupit do poradny