náhledy
Salát nechte marinovat a následně slijte a vyždímejte přebytečnou vodu.
Autor: Magdalena Havlíková pro iDnes.cz
Salát umístěte do dolní části namočeného rýžového papíru.
Autor: Magdalena Havlíková pro iDnes.cz
Salát začněte rolovat do rýžového papíru.
Autor: Magdalena Havlíková pro iDnes.cz
Ohněte strany rolky tak, aby z ní pak náplň nevypadávala.
Autor: Magdalena Havlíková pro iDnes.cz
Jarní rolka připravená k osmažení.
Autor: Magdalena Havlíková pro iDnes.cz
Smažené zeleninové jarní rolky.
Autor: Magdalena Havlíková pro iDnes.cz
Příprava thajské polévky Tom Kha Kai
Autor: Magdalena Havlíková pro iDnes.cz
Thajská polévka Tom Kha Kai
Autor: Magdalena Havlíková pro iDnes.cz
Hovězí maso na pánvi
Autor: Magdalena Havlíková pro iDnes.cz
Hovězí maso s thajskou bazalkou
Autor: Magdalena Havlíková pro iDnes.cz
Autorka reportáže s jídlem, které připrvila v pražském Buddha Baru
Autor: Magdalena Havlíková pro iDnes.cz
Nádoba na tekutý dusík.
Autor: Magdalena Havlíková pro iDnes.cz
Miska s tekutým dusíkem připomíná čarodějný kotlík
Autor: Magdalena Havlíková pro iDnes.cz
Ananasové gazpacho doplněné malinovým sorbetem
Autor: Magdalena Havlíková pro iDnes.cz