Kolínka? Tradiční fleky? Špagety, či spíš penne? Nebo dokonce polévkové nudle?
Kdepak, když český zákazník vyrazí do obchodu, obvykle sáhne po rozverných vrtulích. Společnost GfK dokonce před časem zkoumala náš těstovinový apetit a zjistila, že fusilli, jak se vřetena po italsku nazývají, kupují tři čtvrtiny Čechů.
Porovnali jsme šestnáct druhů vrtulí, abychom vám pomohli u regálů vybrat takové, které prospějí chuťovým pohárkům a potěší i tělo zmožené vánočním hodováním.
Obsah velkého testu těstovinVaječné těstoviny: La Cucina Fusillie * K-Classic Fusilli * Combino Fusilli all’uovo * K-Favourites Fusilli čerstvé * Zátkovy vaječné těstoviny Speciální těstoviny: Bio Žitná celozrnná vřetena * Sam Mills Pasta d’oro * Tiradell fusilli cizrna * SENS Proteinové těstoviny * Risolino rise pasta Bezvaječné těstoviny: Barilla Fusilli * Originale Felicetti Eliche * Adriana Pasta classica Torti * Rummo Fusilli No. 48 * Panzani Express Fusilli * Rosické těstoviny Fusilli |