Chcete zkusit, jak vaří profíci? Vyberte menu na kulinární workshop

  0:04
Experimentujete rádi v kuchyni? Zajímáte se o nové trendy vaření a pečení i tradiční české či zahraniční recepty? Pak by vás mohla bavit naše výzva. Připravujeme pro vás společně s týdeníkem Tina workshop v našem kulinárním studiu a budeme rádi, když nám pomůžete s výběrem menu.
Kulinární workshop

Kulinární workshop | foto: Kulinární studio MAFRA

Na počátku roku 2020 bychom vás rádi pozvali do kulinárního studia mediální skupiny MAFRA, kde vznikají kulinární fotografie včetně receptů, které poskytují širokou inspiraci pro čtenáře tištěných titulů i webových stránek včetně OnaDnes.cz.

Ale ještě předtím, než vám prozradíme detaily, budeme rádi, když nám pomůžete s výběrem jídelníčku, který budeme společně se čtenáři a čtenářkami připravovat. 

Vybrali jsme pro vás deset zajímavých menu od předkrmu přes polévku, hlavní jídlo, salát až po dezert, nad jejichž seznamem se vám budou sbíhat sliny.

 A rádi bychom vás nyní poprosili, abyste v anketě pod článkem vybrali právě to menu, které vás nejvíce oslovilo a jež byste si rádi v příštím roce vyzkoušeli připravit pod vedením zkušených kuchařek nebo kuchařů.

A kde budeme krájet, míchat, vařit a péct?

Kulinární studio mediální skupiny MAFRA je unikátní prostor s širokou škálou užití. Tvoří jej dvě plně vybavené kuchyňské linky a dvě foto studia, která primárně slouží ke kulinární produkci pro potřeby jednotlivých časopisů mediálního domu.

Kulinární studio MAFRA
Kulinární studio MAFRA

Spolupracujeme s profesionálním fotografy, významnými českými dekorstylisty a foodstylisty, za kterými stojí bohatá praxe i řada prestižních kulinárních ocenění. Naši foodstylisté působí současně jako šéfkuchaři věhlasných restaurací, často jsou to majitelé vlastních podniků.

Kulinární studio disponuje špičkovou fototechnikou a bohatou rekvizitárnou, která kopíruje mezinárodní trendy. Prostory studia se také využívají pro pořádání rozmanitých kulinárních workshopů či přátelských setkání.

Jaké menu byste se rádi naučili připravit na chystaném společném workshopu časopisu Tina a online magazínu OnaDnes.cz?

celkem hlasů: 440

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 0:00 úterý 7. ledna 2020. Anketa je uzavřena.

2. VIETNAMSKÁ KUCHYNĚ: polévka Pho Bo, salát se smaženými nudlemi a koriandrem (nebo zeleninové závitky), Bun Cha grilovaný bůček a mleté vepřové maso, marinované ve sladkokyselé omáčce, sladké koule Bánh Rán
2. VIETNAMSKÁ KUCHYNĚ: polévka Pho Bo, salát se smaženými nudlemi a koriandrem (nebo zeleninové závitky), Bun Cha grilovaný bůček a mleté vepřové maso, marinované ve sladkokyselé omáčce, sladké koule Bánh Rán 113
7. JAKO OD BABIČKY: staročeská zelňačka, salát z pečené kořenové zeleniny, červené řepy, s kozím sýrem, srnčí plátek s divokou omáčkou a karlovarským knedlíkem, pravý valašský Frgál
7. JAKO OD BABIČKY: staročeská zelňačka, salát z pečené kořenové zeleniny, červené řepy, s kozím sýrem, srnčí plátek s divokou omáčkou a karlovarským knedlíkem, pravý valašský Frgál 87
10. FRANCOUZSKÁ KUCHYNĚ: gratinovaná francouzská cibulačka, hovězí po burgundsku, ratatouille, citrusový Tarte tatin – obrácený koláč
10. FRANCOUZSKÁ KUCHYNĚ: gratinovaná francouzská cibulačka, hovězí po burgundsku, ratatouille, citrusový Tarte tatin – obrácený koláč 73
3.  ROLÁDY: mini roládky s lososem, kuřecí roláda se špenátem, sýrová roláda s rajčátky, nadýchaná oříšková roláda
3. ROLÁDY: mini roládky s lososem, kuřecí roláda se špenátem, sýrová roláda s rajčátky, nadýchaná oříšková roláda 36
6. HOVĚZÍ MASO V HLAVNÍ ROLI: salát s roastbeefem, poctivý boršč, rib-eye steak s pepřovou omáčkou, ve víně tažená jablka s krémovým sýrem a mákem
6. HOVĚZÍ MASO V HLAVNÍ ROLI: salát s roastbeefem, poctivý boršč, rib-eye steak s pepřovou omáčkou, ve víně tažená jablka s krémovým sýrem a mákem 31
9. SKANDINÁVSKÁ KUCHYNĚ: finská rybí polévka Lohikeitto, lososový nákyp s přepuštěným máslem, švédská roštěná s bylinkovou rýží, dánský borůvkový cheesecake
9. SKANDINÁVSKÁ KUCHYNĚ: finská rybí polévka Lohikeitto, lososový nákyp s přepuštěným máslem, švédská roštěná s bylinkovou rýží, dánský borůvkový cheesecake 28
5. THAJSKÁ KUCHYNĚ: thajská polévka s masovými knedlíčky, zelené kuřecí kari, salát s grilovanou zeleninou a skleněnými nudlemi, sladká rýže s kokosovým mlékem a banánem
5. THAJSKÁ KUCHYNĚ: thajská polévka s masovými knedlíčky, zelené kuřecí kari, salát s grilovanou zeleninou a skleněnými nudlemi, sladká rýže s kokosovým mlékem a banánem 27
4. ITALSKÁ KUCHYNĚ: polévka Minestrone, plněné domácí ravioly, milánské rizoto, sicilské cannoli
4. ITALSKÁ KUCHYNĚ: polévka Minestrone, plněné domácí ravioly, milánské rizoto, sicilské cannoli 21
1. ČOKOLÁDA: chilli polévka s čokoládou, kuře s čokoládou, chilli con carne (pro vegetariány), čokoládový dezert
1. ČOKOLÁDA: chilli polévka s čokoládou, kuře s čokoládou, chilli con carne (pro vegetariány), čokoládový dezert 15
8. MEXICKÁ KUCHYNĚ: polévka Sopa Azteca, tacos s vepřovým masem a ananasem, zeleninové tortilly s dipem, sladké košíčky
8. MEXICKÁ KUCHYNĚ: polévka Sopa Azteca, tacos s vepřovým masem a ananasem, zeleninové tortilly s dipem, sladké košíčky 9
Autor:
  • Nejčtenější

Tato jídla se původně neměla povést, přesto se nakonec stala slavnými

2. května 2024

Příprava dobrého jídla vyžaduje nejen trpělivost, ale především pochopení každé složky a každého...

Mleté maso zamotalo mnoha mistrům grilu hlavu. Vyřazovala však pizza

30. dubna 2024

Soutěž amatérských kuchařů Česko na grilu na Primě se přehoupla do druhé poloviny. Hlavním úkolem...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Na grilu připravíte nejen flank steak s chimichurri, ale i žitný chléb

28. dubna 2024

Na Hobby začínáme nový seriál Hoď to na gril. Ve dvanácti epizodách předvedou excelentní kuchaři to...

Pět kroků, jak si snadno a v poklidu poradit s kynutým těstem

3. května 2024

Práce s kynutým těstem sice vyžaduje čas a trpělivost, ale když se s ním seznámíte blíž, nejspíš...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Rebarbora bývala vzácnější než šafrán. Chutnat vám bude nasladko i s masem

4. května 2024

Tato zelenina známá též jako reveň kadeřavá bývá často považována za ovoce. Oblíbená i nenáviděná...

Rebarbora bývala vzácnější než šafrán. Chutnat vám bude nasladko i s masem

4. května 2024

Tato zelenina známá též jako reveň kadeřavá bývá často považována za ovoce. Oblíbená i nenáviděná...

Pět kroků, jak si snadno a v poklidu poradit s kynutým těstem

3. května 2024

Práce s kynutým těstem sice vyžaduje čas a trpělivost, ale když se s ním seznámíte blíž, nejspíš...

Tato jídla se původně neměla povést, přesto se nakonec stala slavnými

2. května 2024

Příprava dobrého jídla vyžaduje nejen trpělivost, ale především pochopení každé složky a každého...

Kuře s bramborem, hráškem a chřestem

Kuře s bramborem, hráškem a chřestem

Střední

40 min

Skvělý jarní recept se šparglem.

Akční letáky
Akční letáky

Všechny akční letáky na jednom místě!

Dara Rolins je po další plastice. Kritiku fanoušků nechápe, cítí se svěží

Zpěvačka Dara Rolins (51) se na čas stáhla z veřejného života. V tom období prodělala „estetický zákrok“ a na sociální...

Natáčení Přátel bylo otřesné, vzpomíná herečka Olivia Williamsová

Britská herečka Olivia Williamsová (53) si ve čtvrté sérii sitcomu Přátelé zahrála epizodní roli jedné z družiček na...

Byli vedle ní samí ztroskotanci, vzpomíná Basiková na muže Bartošové

Byly každá z jiného těsta, ale hlavně se pohybovaly na opačných pólech hudebního spektra. Iveta Bartošová byla...

Autofotka: Sen z plakátů v kotrmelcích. Mladíček v tunelu rozbil Ferrari F40

Symbol italské nenažranosti se již skoro čtyři dekády pokouší zabít své řidiče. Jízda s Ferrari F40 bez posilovače...

Ukaž kozy, řvali na ni. Potřebovala jsem se obouchat, vzpomíná komička Macháčková

Rozstřel Pravidelně vystupuje v pořadu Comedy Club se svými stand-upy, za knihu Svatební historky aneb jak jsem se nevdala se...