- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Zdeněk Pohlreich je známý šéfkuchař, jehož proslavila nejen jeho gastronomická dovednost, ale také velice svérázné moderování kulinářských televizních pořadů Ano, šéfe!, Na nože!, Šéf na grilu, Česko vaří s Pohlreichem, Už dost, šéfe!, Teď vaří šéf!, Rozpal to, šéfe! a Vařte jako šéf! Provozuje pražské restaurace Café Imperial a Divinis a také učí na Střední škole gastronomické a hotelové. | foto: Michal Sváček, MAFRA
Celý článek jen pro členy
Chcete číst prémiové texty bez omezení?
O svém působení v show Česko na grilu, která na Primě startuje v závěru března, jste řekl, že se nevracíte jako „nice guy“ a nikdo to ani nemůže očekávat. Myslíte, že by vám lidé roli dobráka nevěřili, nebo vás tak ani nechtějí?
Myslím, že lidé to nechtějí. Chtějí vidět někoho v televizi, jak trpí. Dokonce si myslím, že to je nedílná součást mého televizního úspěchu. Dokud se to netýká jich samotných, tak to všichni milují. Ale vážně, tenhle pořad je ještě normální, není to žádná katovna. Myslím, že je to hodně decentní.
Jsem skalní zástupce a fanda normálního kapitalismu – nezdeformovaného nějakým sociálním inženýrstvím.
Připojte se ještě dnes a získejte: