Recepty ze zvěřiny
Kotlíkový mejdan: jídla, která připravíte v přírodě na ohni
Letní grilování je za námi, ale není nutné vzdát se vaření venku. Inspiraci na jídla z kotlíku jsme...
Gastro tipy: v říjnu můžete ochutnat podzim i Francii
Pro mnoho lidí je podzim protivné šedivé období, kdy se brzy stmívá a chlad zalézá pod kůži. Když...
Zpestřete si dietu bylinkami. Zůstanete déle syti
S redukční dietou se pojí předsudky, že jídlo je bez chuti. Opak je ale pravda. Objevte, jak vám...
Kiwano, liči, kaki a další ovoce, které byste měli ochutnat
V létě jsme si ovoce a vitaminů ze zahrádky nebo z trhů užívali doslova neomezeně. S nastupujícím...
Pošlete nám recept do Podzimní kuchařky
Máte doma zajímavý recept na jakékoliv vynikající jídlo z typicky podzimních surovin? Chystáme...
Lék, který vás naučí hubnout. Průjmem
Chcete zhubnout, ale nejde to. Vyzkoušeli jste řadu přípravků slibujících zázračné zhubnutí a nic....
Cviky na posílení pánevního dna: trénovat můžete při sexu i vaření
Gymnastika svalů pánevního dna může vašemu tělu i psychice pomoci ještě víc než posilování...
Podzim je časem zvěřiny. Nedělejte chyby jako u jiných mas
"Výborně se hodí k tmavým masům, především pak ke zvěřině," stojí často na etiketách červených vín....
Pozor na červené maso. U žen ohrožuje srdce
Červené maso je dobrým zdrojem železa a bílkovin, zároveň však patří mezi potraviny ohrožující naše...
Farmářské menu aneb jak využít nákup z trhu
Pokud jste také propadli kouzlu farmářských trhů, kde to voní čerstvými bylinkami, domácími...
Chcete čerstvé ovoce, zeleninu a další dobroty? Najděte si svůj Farmářský trh!
Češi se znovu postavili do fronty. Tentokrát ale nečekají na mandarinky a banány z dalekých krajů,...
Moderní svatební menu: od obligátní křenové rolky ke steaku a krevetám
Svatba může znamenat gurmánský pohřeb i ráj. Už dávno neplatí příměra, že kvalitu svatby značí...
Ovocný trh v Praze tento víkend patří francouzským chutím a vůním
Přičichnout k atmosféře Francie mohou návštěvníci gastronomického trhu, který probíhá na Ovocném...
Nejlepší recepty ze zvěřiny: jelení hřbet nebo divoká kachna
Zvěřina nepatří mezi nejlevnější masa, proto se pořád řadí mezi lahůdky, které si dopřáváme spíše...
Bohyně české kuchyně: přichází sezóna zvěřiny
Zvěřina je delikatesa, která před sto lety patřila téměř do každé rodiny, se vrací na české stoly....
Podzimní sonáta
Podzim se oficiálně a zcela nepokrytě vetřel do naší zeměpisné šířky, proto má i nové číslo...
Pečeme vepřové i srnčí. Moravský vrabec a srnčí kýta na víně
Péct se dá v podstatě každé maso, a pokud k němu přidáte zeleninu, nemůžete nic pokazit. Vepřové...
Při dietě se držte hesla: netučné maso, tučné ryby
Drastické omezení masa při dietě by se vám mohlo vymstít. Scházela by vám energie, nastoupila únava...
Poradny
Ptáte se dědka kořenáře
Co dělat, když je v krvi nadměrné množství železa. A jak je snížit? Vstoupit do poradny
Ptáte se kulináře
Dobrý den, prosím vás z čeho udělám nejlepší vývar? Děkuji. Vstoupit do poradny