Recepty ze zvěřiny

Kotlíkový mejdan: jídla, která připravíte v přírodě na ohni

28. října 2011  3:16

Letní grilování je za námi, ale není nutné vzdát se vaření venku. Inspiraci na jídla z kotlíku jsme...

Gastro tipy: v říjnu můžete ochutnat podzim i Francii

16. října 2011  13:56

Pro mnoho lidí je podzim protivné šedivé období, kdy se brzy stmívá a chlad zalézá pod kůži. Když...

Zpestřete si dietu bylinkami. Zůstanete déle syti

7. října 2011  4:55

S redukční dietou se pojí předsudky, že jídlo je bez chuti. Opak je ale pravda. Objevte, jak vám...

Kiwano, liči, kaki a další ovoce, které byste měli ochutnat

18. září 2011  1:41

V létě jsme si ovoce a vitaminů ze zahrádky nebo z trhů užívali doslova neomezeně. S nastupujícím...

Čtenářský recept: Prase na kole

10. září 2011  15:19

Pošlete nám recept do Podzimní kuchařky

Ilustrační snímek
18. srpna 2011

Máte doma zajímavý recept na jakékoliv vynikající jídlo z typicky podzimních surovin? Chystáme...

Lék, který vás naučí hubnout. Průjmem

7. června 2011  4:59

Chcete zhubnout, ale nejde to. Vyzkoušeli jste řadu přípravků slibujících zázračné zhubnutí a nic....

Cviky na posílení pánevního dna: trénovat můžete při sexu i vaření

28. ledna 2011  11:48

Gymnastika svalů pánevního dna může vašemu tělu i psychice pomoci ještě víc než posilování...

Podzim je časem zvěřiny. Nedělejte chyby jako u jiných mas

12. října 2010

"Výborně se hodí k tmavým masům, především pak ke zvěřině," stojí často na etiketách červených vín....

Pozor na červené maso. U žen ohrožuje srdce

26. září 2010

Červené maso je dobrým zdrojem železa a bílkovin, zároveň však patří mezi potraviny ohrožující naše...

Farmářské menu aneb jak využít nákup z trhu

8. září 2010  15:07

Pokud jste také propadli kouzlu farmářských trhů, kde to voní čerstvými bylinkami, domácími...

Chcete čerstvé ovoce, zeleninu a další dobroty? Najděte si svůj Farmářský trh!

3. září 2010  3:02

Češi se znovu postavili do fronty. Tentokrát ale nečekají na mandarinky a banány z dalekých krajů,...

Moderní svatební menu: od obligátní křenové rolky ke steaku a krevetám

20. srpna 2010  1:28

Svatba může znamenat gurmánský pohřeb i ráj. Už dávno neplatí příměra, že kvalitu svatby značí...

Ovocný trh v Praze tento víkend patří francouzským chutím a vůním

5. června 2010  10:45

Přičichnout k atmosféře Francie mohou návštěvníci gastronomického trhu, který probíhá na Ovocném...

Nejlepší recepty ze zvěřiny: jelení hřbet nebo divoká kachna

24. října 2009

Zvěřina nepatří mezi nejlevnější masa, proto se pořád řadí mezi lahůdky, které si dopřáváme spíše...

Bohyně české kuchyně: přichází sezóna zvěřiny

23. října 2009

Zvěřina je delikatesa, která před sto lety patřila téměř do každé rodiny, se vrací na české stoly....

Podzimní sonáta

6. října 2009  17:04

Podzim se oficiálně a zcela nepokrytě vetřel do naší zeměpisné šířky, proto má i nové číslo...

Pečeme vepřové i srnčí. Moravský vrabec a srnčí kýta na víně

26. září 2009

Péct se dá v podstatě každé maso, a pokud k němu přidáte zeleninu, nemůžete nic pokazit. Vepřové...

Při dietě se držte hesla: netučné maso, tučné ryby

25. července 2009

Drastické omezení masa při dietě by se vám mohlo vymstít. Scházela by vám energie, nastoupila únava...

Poradny