Zeleninová polévka

Čtenářky prozradily jídelníček, který jim pomohl zdravě zhubnout

14. ledna 2011,  aktualizováno  15.1 21:32

Markéta minus 8,8 kilogramů, Iva minus 8,4 a Beáta minus 7,6. Celkem bezmála 25 kilogramů dolů. A...

Při dietě vařte oblíbená jídla „chytřeji“

7. ledna 2011  5:03

Hubnutí neznamená živit se jen okurkou a nízkotučným jogurtem. Naopak. Velkou část svých oblíbených...

I při hubnutí se dá jíst chutně. Poradíme vám, jak na to

17. listopadu 2010

Bojíte se, že při redukční dietě budete strádat a už nikdy se s chutí nenajíte? Že už budete jíst...

Zkuste brambory nasladko, nakyselo i naplacato

1. října 2010  1:07

Podzim a brambory k sobě neodmyslitelně patří. Vybavte si vůni pálené naťě a chuť pečených brambor...

Tukožroutská dieta očistí tělo, ale zhubnete hlavně na svalech

14. září 2010  1:03

Po týdenní konzumaci slibuje zeleninový vývar zvaný tukožroutská polévka úbytek váhy o 4-5 kg...

Letní minikuchařka: netradiční polévky se špekem, špaldou i gazpacho

23. července 2010  3:02

Pokud se v kuchyni teprve zabydlujete, jsou polévky ideálním jídlem, na kterém se naučíte základní...

Chutné recepty na jídla, která stojí pár korun

7. listopadu 2009

Krupicová kaše nebo škvarky jsou jídla, která stojí pár korun. Přesto patří mezi delikatesy. Mlsat...

Ředkvičkový salát s mladou cibulí

20. dubna 2009

Jednoduchý, řízný a svěží. Ideální zakončení lehkého letního oběda!

Nesnídáte? Vaše tělo vám to vrátí i s úroky

5. března 2009

Den má začínat jídlem. Notoričtí nesnídači si zadělávají na zdravotní problémy. Proč, jak a co...

Hustá polévka s houbami pro sychravé podzimní dny

29. září 2008

Zasmahnutí mouky spolu se zeleninou vám značně zrychlí přípravu a ušetří nádobí. Také kostky...

Letní škola vaření: snadné pokrmy z jednoho hrnce

15. srpna 2008

Na chalupě trávíme nejčastěji svou dovolenou. Jak si uvařit dobrý oběd i večeři, přitom neumazat...

Manuál pro nestresovaného rodiče

31. května 2008

Zaženeme vaše obavy a poradíme, jak naložit s ,dobrými radami.‘ V péči o miminka je dnes mnohé...

14 dní jarní diety s naším jídelníčkem

5. dubna 2008

Za dva týdny můžete být fit. S pomocí našeho jídelníčku a vašeho oblíbeného sportu se brzy můžete...

Staročeská vepřová pečeně na zázvoru a pivě

1. února 2008

Maso můžete péci i pozvolna – když se připravuje při nižší teplotě, je ještě šťavnatější. Pivo mu...

Polévka je grunt

6. října 2007

I naši předkové to moc dobře věděli a měli je na stole denně. Vybírejte z našich receptů a určitě...

České děti jedí hůř než po válce

11. května 2007  12:05

Dětí, které mají potíže s váhou, rekordně přibývá. Může za to nevhodné složení jídelníčku a...

Středomořská bašta je úžasná a navíc po ní neztloustneme

5. května 2007

Kuchyně zemí, jejichž břehy omývá Středozemní moře, je úžasná nejen pro naše chuťové buňky, ale...

Překvapte tou pravou Itálií

21. července 2006

Italská kuchyně, to nejsou špagety ze závodní jídelny nebo pizza ze stánku. Správná Itálie totiž...

Oblíbeným polským pokrmem je koňské maso

5. června 2001  11:59

Poláci rádi konzumují všechny druhy masa, ale jejich oblíbenou specialitou je maso koňské. Upravují...

Poradny