Doporučujeme

Zapečená treska se zakysanou smetanou

Tresku pokapeme citrónovou šťávou a necháme odležet. Na oleji zatím zpěníme cibuli, na ni dáme osolenou a okmínovanou tresku a opečeme. Zalijeme troškou vody a dusíme pozvolna asi 10 minut. Připravíme si omáčku ze zakysané smetany, grilovacího koření, kečupu, worchesterové omáčky a vajce. Vše dobře promícháme. Filé odstavíme z ohně a touto omáčkou ho úplně zakryjeme, posypeme strouhaným sýrem smíchaným se strouhankou a upečeme v troubě do růžova.

4 porce tresky, 1 zakysaná smetana, 1 vejce, 1 cibule, 6 lžic kečupu, 1/2 lžička grilovacího koření, kmín, sůl, citrónová šťáva, olej, několik kapek worchesterové omáčky, 150 g strouhaného sýra, 3 lžíce strouhanky 


  • Vybrali jsme pro Vás