1/2 kg libového vepřového masa (plec nebo ramínko)
lžíce sádla
středně velká cibule
5 plných lžic překrájeného kysaného zelí
4 zmrazená nebo sterilovaná rajčata nebo plná lžíce rajčatového protlaku
sůl
sladká paprika
rovná lžička hladké mouky
1/2 kg libového vepřového masa (plec nebo ramínko)
lžíce sádla
středně velká cibule
5 plných lžic překrájeného kysaného zelí
4 zmrazená nebo sterilovaná rajčata nebo plná lžíce rajčatového protlaku
sůl
sladká paprika
rovná lžička hladké mouky
Velikonoce jsou kromě lidových a liturgických tradic také svátky dobrého jídla a pití. Klasických...
Dolní Domaslavice, okres Frýdek-Místek
3 900 000 Kč
Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...
Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...
Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...
Otevírací doba v obchodech se řídí zákonem, který nařizuje, že obchody s plochou nad 200 čtverečních metrů musí mít...
S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...