náhledy
Rostlinný tuk musí být vychlazený. Co nejrychleji uhněťte nelepivé těsto.
Autor: Hera
Oddělujte kousky z těsta a ty namačkejte do formiček na košíčky.
Autor: Hera
Košíčky nechejte trochu vychladnout a vyklopte z formiček.
Autor: Hera
Až se cukr začne rozpouštět, přidejte další třetinu cukru.
Autor: Hera
Košíčky se slaným karamelem a čokoládou
Autor: Hera
Špičkami prstů zpracujte těsto do pomyslné drobenky a poté ho spojte pomocí hrany dlaně.
Autor: blog.kitchenaid.cz
Těsto napěchujte do formiček na ořechy. Nezapomeňte nechat prohlubeň na krém.
Autor: blog.kitchenaid.cz
Hotové ořechy ještě zatepla vyklepněte z formiček.
Autor: blog.kitchenaid.cz
Plněné ořechy podle Cat & Cook
Autor: blog.kitchenaid.cz
Vanilkové rohlíčky
Autor: Babiččina volba