NA 6 KRAJÍČKŮ
Příprava: 10 minut
* 160 g tuňáka v oleji, slitého
* kůra z 1 dobře omytého citronu
* 6 plátků veky
* 3 lžíce extra panenského oleje + trocha na zakápnutí topinek
* ½ malé cibule, nejlépe červené
* 1 lžička kaparů
* 1 stroužek česneku
* sůl a pepř
ROZMIXUJTE RYBU
Tuňáka dohladka rozmixujte spolu s citronovou kůrou (rybu také můžete jen hrubě pomačkat). Přilijte olej, vmíchejte jemně nasekanou cibulku a kapary. Okořeňte pepřem, nejlépe čerstvě mletým. Ještě teplé topinky potřete česnekem, zakápněte olivovým olejem a navršte na ně pomazánku.
OCHUTNEJTE TAKÉ | ||
---|---|---|
Slané laskominy |
Rajčata plněná sýrem cottage, olivami a parmazánem |
Toust se žampionem a špenátem |