Doporučujeme

Ilustrační snímek

Ilustrační snímek | foto: Profimedia.cz

TIP: Víte, jak chutnají valašské frgály nebo štramberské uši?

  • 0
Valašské frgály, loštické šátečky, pražskou šunku, štramberské uši, drslavickou medovinu a další regionální gastronomické speciality ze všech koutů naší vlasti budou moci ochutnat návštěvníci festivalu Česká chuťovka, který proběhne od 16. do 19. září na pražské Kampě.

V rámci festivalu proběhne také vyhodnocení soutěže o Dobrý tuzemský potravinářský výrobek "Česká Chuťovka" Slow Food 2010, do které směly být přihlášeny pouze české výrobky z českých surovin, které splňují tři základní parametry: dobrý (musí mít odpovídající chuť), čistý (je vyrobený bez zbytečně přidaných látek) a fair (spotřebitel za něj zaplatí výrobci spravedlivou cenu).

Všechny chutě čech a moravy

Co? festival Česká chuťovka
Kde? Praha 1, Kampa
Kdy? 16. - 19. září 2010, od 10 do 20 hod., v neděli od 10 do 18 hod.
Vstup zdarma


  • Vybrali jsme pro Vás