Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu


Telecí medailónky na víně

  11:31aktualizováno  11:31
Z telecí kýty (válečku) nakrájíme malé medailónky (mají být kulatého tvaru) a naklepeme je. Oloupané cibulky opečeme na másle a oleji, vyjmeme je, na tuku zlehka opečeme medailónky, osolíme je, opepříme, podlijeme vínem a přivedeme k varu. K masu přidáme cibulky a šunku nakrájenou na kostičky a dusíme je pod pokličkou, až maso změkne. Podáváme se smaženými bramborovými hranolky nebo s rýží a zeleninovým salátem.

400-600 g telecí kýty
100 g libové šunky
1,5 dl bílého vína
30 g másla
2 lžíce oleje
16 velmi malých cibulek
pepř
sůl

Autoři:




Hlavní zprávy

Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.