náhledy
Ilustrační snímek
Autor: Profimedia.cz
Telecí kotleta s grilovanou cuketou
Autor: Isifa.com
Steak z lososa
Autor: Isifa.com
Grilované kotlety s ananasovou a rajčatovou salsou
Autor: Isifa.com
Martini steaky
Autor: Isifa.com
Filet mignon
Flank steak s chimichurri marinádou
Autor: Isifa.com
Hovězí steak se salsou verde a grilovaná morková kost
Autor: Isifa.com
Podle minut se u grilování orientovat nemůžete, protože každé maso se peče jinak. Nejlepší je do steaku šťouchnout a posoudit jeho měkkost. Porovnejte ho s měkkostí svalu pod palcem své ruky, když se palcem dotýkáte jednotlivých prstů. RARE: Spojte palec a ukazovák. Bříško pod palcem je tak měkké jako krvavý steak. MEDIUM: Spojte palec a prostředníček. Teď máte měkkost středně propečeného steaku. WELL DONE: Spojte palec a malíček. To je nejtužší stupeň. Rychle ho sundejte, nebo se přesuší.
Autor: Isifa.com