Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu

Špenátová polévka

Gastrotipy: víno, pivo, zabijačka i voňavý příslib Velikonoc

15.3.2013  1:00
Jaro už se blíží, i když zatím velmi opatrně. Kdo se na něj těší, může ho zatím ochutnat v tekuté, pečené, vařené, sladké i slané formě. Třeba na staročeském jarmarku v Toulcově dvoře v Praze,...  celý článek

Uvařte si v sobotu podle Zdravé kuchařky. Zde je nákupní seznam

10.1.2013  0:01
Zajímáte-li se o vaření a navíc chcete v lednu shodit nějaké to kilo, určitě už jste zaznamenali projekt Zdravá kuchařka, v rámci kterého každý den vychází s deníkem Mladá fronta DNES karta s...  celý článek

Jako příloha i do polévek, salátů i palačinek: špenát desetkrát jinak

15.4.2011  2:06
Listový špenát je sexy, svěží i sytý. Zapomeňte jednou provždy na zelenou břečku ze školní jídelny.   celý článek

Tipy na polévky, které uvaříte za dvacet minut

11.7.2009  0:37
Na předkrmy, kterými jiné kuchyně překypují, si české kuchařky nikdy příliš nepotrpěly. V naší kuchyni má mnohem větší tradici příprava polévek. Spoustu receptur odvál čas, ale dobrý základ...  celý článek

Superrychlá večeře: špenátové omelety s krůtím masem

22.6.2009  13:00
Velmi rychlá večeře! Čerstvý špenát můžete nahradit mraženým listovým, jen z něj pečlivě vymačkejte všechnu vodu. Pokud máte v mrazáku i krůtí (nebo kuřecí) maso, nemusíte ani chodit nakupovat.  celý článek

Konec náročnému vyvařování. 12 tipů na rychlá jídla

24.10.2008  0:30
I když vaření nechcete obětovat moře času, můžete v kuchyni vytvořit pravé skvosty a s rychlými a jednoduchými recepty slavit úspěch.  celý článek

Špenátová polévka

16.6.2008  8:08
Špenátové listy jsou teď ve vrcholné kondici, proto se přimlouváme za to, abyste jim dali přednost. Samozřejmě můžete polévku uvařit i z mraženého špenátu – z celých nebo sekaných listů. Italové...  celý článek

Telecí roláda se špenátem a piniovými oříšky

12.5.2008  8:00
Delikátní a lehce stravitelné telecí je pro horké dny jako stvořené. V každém soustu téhle rolády navíc překrásně voní slanina a křupou piniové oříšky...  celý článek

Kompletní jídelníček, se kterým se vám podaří zhubnout

26.4.2008  0:48
Naučte se jíst dietně, ale pestře. Pomohou vám menší porce a lehčí jídla. Inspirujte se u našeho "hubnoucího" menu...  celý článek

Rychlá večeře: špenátové omelety s krůtím masem

6.2.2008  0:00
Čerstvý špenát můžete nahradit mraženým listovým, jen z něj pečlivě vymačkejte všechnu vodu. Pokud máte v mrazáku i krůtí (nebo kuřecí) maso, nemusíte ani chodit nakupovat.  celý článek

Polévka je grunt

6.10.2007  0:14
I naši předkové to moc dobře věděli a měli je na stole denně. Vybírejte z našich receptů a určitě najdete svůj polévkový "hit".  celý článek


mobilní verze
© 1999–2016 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je součástí koncernu AGROFERT ovládaného Ing. Andrejem Babišem.