Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Vaříme snadno a rychle

Čas raných brambor. Jsou zdravé a skvěle chutnají s máslem a bylinkami

30. června 2015

Přemýšleli jste někdy o rozdílu mezi pozdními a ranými bramborami? Možná budete příjemně...

Jahody, kam se podíváte. Nadchnou v polévce i smažené v těstíčku

27. června 2015

Jahody jsou sladkým a chutným důkazem toho, že i když si počasí dělá, co chce, léto už je v plném...

Jak chutná a voní asijská kuchyně? Máme pro vás manuál

21. června 2015

Japonsko a sushi, Thajsko a nudle, Indie a rýže. Skoro ke každé zemi si představíte něco typického...

Polévku z jarní cibulky máte za pět minut, olizování za ušima zaručeno

18. června 2015

Na jaře a v létě nemíváme náladu na dlouhé vyvařování, čerstvou zeleninu by to beztak připravilo o...

Připravte si chutné těstoviny jako od Italky a nočky od její babičky

7. června 2015

Italská kuchyně je pojem, pod kterým si snad každý na světě představí pizzu a těstoviny. Uvařte si...

Ředkvičky jsou vitaminová bomba. Jak z nich udělat tatarák či remuládu

26. května 2015

Ředkvičky na pultech zelinářů přímo vybízí k zakousnutí se do jejich šťavnatých a někdy i...

Nemůžete se dočkat dovolené? Udělejte super paellu a ceviche jako na jihu

24. května 2015

Už se vidíte na pláži ve Španělsku nebo snad dokonce v Jižní Americe, ale dovolená je ještě daleko?...

Pět kroků pro zdravější grilování: vlastní marinády i více zeleniny

17. května 2015

Opékání masa na žhavých uhlících je oblíbená česká letní kratochvíle. Bohužel se grilování neřadí...

Polévky pro mlsné jazýčky: pikantní papriková i chlazená jogurtová

10. května 2015

Jaro a léto přináší do našich kuchyní čerstvou zásobu zeleniny, kterou můžeme hned chutně...

Málo času, surovin i hrnců. Víme, jak přesto skvěle uvaříte

3. května 2015

Chataři, studenti na koleji, začínající hospodyňky, rodiny v řeckém apartmánu, opuštění manželé i...

Fazole a čočka vám zachutnají ve čtyřech netradičních receptech

26. dubna 2015

Hrachová kaše a čočka nakyselo se vám už zajídají? Luštěniny nabízejí pestrou paletu živin a...

Tři báječné recepty, díky kterým si zamilujete veganskou kuchyni

12. dubna 2015

Veganská kuchyně je nejenom chutná, ale také ohleduplná ke zvířatům, protože se obejde bez masa a...

Šest skvělých velikonočních receptů: od mazance po paštiku

4. dubna 2015

Pokud byste rádi trochu vylepšili velikonoční tabuli, nechte se inspirovat nápady kuchařů a pekařů...

Provoňte si byt vlastními croissanty, brownies nebo zamilovaným koláčem

22. března 2015

Francouzské croissanty jsou na nedělní snídani jako stvořené. Vyzkoušejte si upéct své vlastní...

Opékané hovězí po vietnamsku i banánové smaženky máte na stole v mžiku

15. března 2015

Vietnamská kuchyně si díky skvělým polévkám a závitkům získala příznivce i u nás. Určitě vás...

Slízněte smetanu: domácí zmrzlina, creme brulée a plovoucí ostrovy

7. března 2015

Poctivou chuť smetanových dezertů ocení každý. Domácí zmrzlinu s karamelem a ořechy ani nenecháte...

Steak jako dort. Pečte ho zprudka nadvakrát a dopékejte v troubě

1. března 2015  9:04

Umíte připravit perfektní steak? Budete potřebovat prvotřídní maso, rozpálenou pánev (i troubu) a...

Vařte jako Mexičanka: ceviche, tacos a dortík s třímlékovým přelivem

22. února 2015

Mexická kuchyně si kombinacemi chutí a omáčkami získala mlsné jazýčky milovníků dobrého jídla po...

Zdravé rybí recepty, co budete mít do třiceti minut na stole

1. února 2015  1:50

Na jídlo máme vysoké požadavky - mělo by být zdravé, zároveň syté a chutné, navíc by jeho příprava...

Ochutnejte skvělé polévky od Romana Pauluse, kluků v akci nebo Dity P.

28. ledna 2015

Chcete udělat něco pro sebe? Začněte u dobré polévky. S polévkou můžete hubnout, zahřát se, udělat...

Uvařte si české menu s výraznými chutěmi perníku, povidel a višní

25. ledna 2015

Šéfkuchař Václav Frič z restaurace Na Pekárně je velký milovník a popularizátor klasické české...

Jednohubky express. Zvládnete je za hodinu i v minišatech

28. prosince 2014

Na vánoční přípravu máte celý advent, ale Silvestr? To je běžný pracovní den. A nároční hosté...

Upečte si dietního králíka na kořenové zelenině a získejte kuchařku

7. prosince 2014

Kateřina s Lindou v Herbáři České televize opět připravují chutná jídla, která mají pozitivní vliv...

Čtenářský recept: Janssonovo pokušení

6. prosince 2014

Tento recept jsem si oblíbila ve Švédsku, kde se spolu s marinovaným lososem, masovými kuličkami,...

Poradny