Máslo ušleháme se solí. Salám umeleme a přidáme do něho na malé kostičky nakrájené okurky, cibuli, hořčici, mletý pepř a postupně za stálého míchání, přidáme ušlehané máslo.
Hotovou pomazánku necháme vychladnout, podáváme s chlebem nebo pečivem.
Tip: Studenou pomazánkou potřeme chléb nakrájený do tvaru rohlíčků. Ozdobíme čerstvou okurkou kapií a petrželovou natí.
(Pressfoto Bratislava)
Salámová pomazánka
Lvi milují luxus, Berani maso a Střelci pálivé. Jídelníček podle horoskopu
Každý miluje na talíři něco jiného. Víte, čím potěšit mlsný jazýček partnera či partnerky podle...
Špargl jako lahůdka i afrodiziakum. Vše, co jste o něm chtěli vědět
Je to tady, chřestové dobrodružství začíná. Setkat se s ním můžete takřka v každém obchodě, na...
{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}
{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}
Brownies se semínky z granátového jablka
Střední
60 min
Jeden z nejlepších čokoládových dezertů, jehož původ sahá do Ameriky.