Těsto:
50 g másla
120 g cukru
3 lžíce vody
3 žloutky
250 g polohrubé mouky
1/2 sáčku prášku do pečiva
mléko
3 bílky
200 g moučkového cukru
300 g očištěného červeného rybízu
skořice
Změklé máslo se 120 g cukru, vodou a žloutky třeme až hmota zesvětlá. Přisypeme mouku s práškem do pečiva a pomocí mléka vytvoříme těsto husté tak, aby šlo nalít na plech vyložený pečícím papírem. Necháme 10 minut zapéct při 170°C.
Mezitím ušleháme ze tří bílků a 200 g cukru pevný sníh, opatrně do něj „zabalíme“ 300 g očištěného rybízu ( je důležité vmíchat rybíz do sněhu, aby nepadal z těsta) a okořeníme dle chuti skořicí. Vrátíme do trouby a dopečeme, až je sníh růžový.