náhledy
Ingredience na rybí polévku
Autor: Tomáš Krist, MAFRA
Nejprve orestujeme kořenovou zeleninu.
Autor: Tomáš Krist, MAFRA
Pak k ní přidáme jikry a mlíčí.
Autor: Tomáš Krist, MAFRA
Vše zaprášíme moukou a přidáme trochu vody.
Autor: Tomáš Krist, MAFRA
Příprava rybí polévky
Autor: Tomáš Krist, MAFRA
Základ polévky zalijeme rybím vývarem.
Autor: Tomáš Krist, MAFRA
Rybí polévka podle Jana Punčocháře, šéfkuchaře Grand Cru
Autor: Tomáš Krist, MAFRA
Příprava kapra na víně podle Jana Punčocháře, šéfkuchaře Grand Cru
Autor: Tomáš Krist, MAFRA
Kapra nafilírujeme.
Autor: Tomáš Krist, MAFRA
Kapra opékáme na másle s bylinkami a česnekem.
Autor: Tomáš Krist, MAFRA
Upečeného kapra vyndáme z pánve a dáme stranou.
Autor: Tomáš Krist, MAFRA
Ke kořenové zelenině přidáme houby.
Autor: Tomáš Krist, MAFRA
Zeleninu a houby zalijeme vínem
Autor: Tomáš Krist, MAFRA
Příprava kapra na víně podle Jana Punčocháře, šéfkuchaře Grand Cru
Autor: Tomáš Krist, MAFRA
Kapra vrátíme do pánve do omáčky.
Autor: Tomáš Krist, MAFRA
Omáčku zjemníme smetanou.
Autor: Tomáš Krist, MAFRA
Jan Punčochář chystá vánoční menu
Autor: Tomáš Krist, MAFRA