Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu

Kuřecí křídla s dijonskou hořčicí a medem

  0:30aktualizováno  0:30
Každý den u nás najdete jeden letní recept. Nechte se inspirovat.

Kuřecí křídla s dijonskou hořčicí a medem | foto: Profimedia.cz

Suroviny na 4 porce:

  • olej na potření křidélek
  • sůl
  • pepř
  • 1800 g kuřecích křídel

Na marinádu:

  • 180 ml dijonské hořčice
  • 3 lžíce mleté hořčice
  • půl lžičky utřeného česneku

Postup

1. Troubu rozehřejeme na 230 stupňů a vymažeme plech.

2. Křídla omyjeme a osušíme, potřeme olejem a posypeme solí a pepřem.

3. Vložíme je na plech a pečeme 40 - 45 minut. V průběhu pečení otáčíme.

4. Smícháme ingredience na marinádu a horká křídla ve směsi obalíme. Pečeme dalších 3 - 5 minut.

Autor:


Byt 3kk
Byt 3kk

Liberec XIX-Horní Hanychov, Irkutská
2 674 500 Kč

Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2016 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je součástí koncernu AGROFERT ovládaného Ing. Andrejem Babišem.