Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu

Poradna gynekologa MUDr. Jana Šulce

Poradna

Ilustrační snímek

Na otázky odpovídá

MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc

Každý šestý pár má dnes problémy s početím, na vině jsou ženy i muži. Na otázky týkající se léčby neplodnosti vám bude odpovídat MUDr. Jan Šulc z Centra reprodukční medicíny GEST Pomozte bourat společenská tabu v této oblasti.

Nejvíce se ptáte

Poraďte se také

Poraďte se také


Zbývá 1000 znaků.


Toto opatření slouží jako ochrana proti webovým robotům.
Při zapnutém javaskriptu se pole vyplní automaticky.

těhotenský test
Minulý měsíc jsem poprvé nasadila antikoncepci (tritace) -přičemž se dostavilo bolení břicha a pocit potřeby zvracet... po konzultaci s gynekologem jsem léky ihned vysadila - úleva nepřišla takže rozsudek jestli je to antikoncepcí či ne měl přijít další měsíc ... Dostavilo se špinění asi ještě 10 dní po skončení menstruce.Dnes je pátek menstruace nikde (mešká sice "teprve" dva dny ale jsem ve stresu -velkém...)- Pohlavní styk za měsí proběhl asi pětkrát -vždy s kondomem (důkladně kontrolovaným zda nedošlo k prkasknutí ... a přítel před vyvrcholením vždy penis vyndal... Myslíte, že je zde přecijen možnost, že jsem těhotná ? - otázka upravena poradcem
Siss
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc

Dobrý den.

Riziko otěhotnění je malé, ale na 100% vyloučit nelze Více případně řekne gravitest

MUDr. Jan Šulc

těhotenský test
Kdy je vhodná doba si nechat urobit krevní těhotenský test?
Žanet
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc
Za cca 2 týdny po otěhotnění
těhotenský test
Dobrý den.
Dne 24.10 jsem měla nechráněný sex a 27.10 jsem dostala menstruaci. Udělala jsem si gravi test a první proužek byl vidět a ten druhý jen slabě. Jsem těhotná ? - otázka upravena poradcem
Nikola
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc

Dobrý den.

Jde o nestandardní nález. Těhotenství nelze zcela vyloučit Test doporučuji zopakovat

MUDr. Jan Šulc

těhotenský test
Dobrý den,
při pohlavním styku nám praskl kondom, přítel ejakuloval přímo do mě. Antikoncepci jsem před půl rokem vysadila, brala jsem Lidynette více jak tři roky.
Je velká možnost těhotenství? Menstruaci bych měla mít příští víkend ale po vysazení HA se mi stále neustálil cyklus a mívám časté zpoždění.
Případně se chci zeptat kdy je nejrozumnější si dělat těhotenský test.

Předem děkuji za Vaši odpověď - otázka upravena poradcem
Julie
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc

Dobrý den.

Otěhotnění nelze vyloučit. Test doporučuji po 2 týdnech od styku

MUDr. Jan Šulc

těhotenský test
dobrý den ,jiz dlouho jsem nemela mesíčky díky své nadváze , zhruba pred trictvrte rokem, naposledy, gynekolog mi oznamil, ze musim zhubnout pokud mesicky se maji dostavit . Jiz zhruba pred 3 tydny jsem mela nechraneny styk a po te mesicky dostala, myslite ze mohu byt tehotna dekuji selly jindrichuv hradec
selly
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc

Dobrý den.

Otěhotnění je nepravděpodobné Více řekne případně těhotenský test

MUDr. Jan

těhotenský test
DOBRÝ DEN.Dne 20.9 jsem mela posledni menst. další se zatím nedostavila.24.10.jsem udélala gravi test a opakovala ho 48hod z ranní moči.Testy proběhly v pořádku,vždy se objevil zřetelný proužek v Kontrolní části a pak teprve cca po 1min.velmi slabí proužek v Testovací části,který potom byl čím dál viditelnější.Mám se tedy považovat za těhotnou?děkuji test citlivosti 10
Dana
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc

Dobrý den.

Je opravdu možné, že jste těhotná. Doporučuji test zopakovat po několika dnech, případně test z krve

MUDr. Jan Šulc

těhotenský test
Dobrý den,

7 let jsem nepřetržitě brala antikoncepci. k 22.9. 2014(datum poslední menstrucace) jsem antikoncepci brát přestala. Měla jsem chráněný pohlavní styk (v době, kdy bych neměla mít plodné dny 9.-18.10.) menstruace se měla dostavit 20.10.,nicméně ji stále nemám. Dělala jsem si Těh. test nicméně ten vyšel jako ,,těžko interpretovatelný''. Chtěla jsem se zeptat, zda je nějaká pravděpodobnost otěhotnění při výskytu tzv. kapky lásky a kdy můžu test zopakovat (slyšela jsem že až 2 týdny od pohl. styku se to pozná a že je test nejlepší dělat ráno) je to pravda? Přisuzujete spíš ,,absenci menstruace'' vysazení antikoncepce nebo pravděpodobnost otěhotnění je zde vyšší?

Děkuji za odpověď. - otázka upravena poradcem
Karla
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc

Dobrý den.

Spíše bych sázel na vliv vysazení HA. Test prokáže těhotenství za 2 týdny po styku a měl by být z ranní moče.

M:UDr. Jan Šulc

těhotenský test
Dobry den. V pondělí 13.10. Ja mela dostat menses. Ta se nedostavila a tak jsem si druhy den dělala tt Mamatest 10. Negativní. Dnes je 22.10. a menses stále nikde. Tak jsem si udělala test znovu (stejná značka) a vysel pozitivní, ale hodně slabě. Mohla bych byt tehotna? Dekuji.

- otázka upravena poradcem
Kristyna
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc

Dobrý den.

Těhotenství je možné, ba pravděpodobné. Test doporučuji opakovat a případně navštívit lékaře

MUDr. Jan Šulc

těhotenský test
Dobrý den, měla bych otázku ze 4 těhu testů byly první 3 pozitivní ale dnešní jen z duchem , muže se jednat pouze o chybu testu nebo se něco mohlo pokazit s miminkem ? Všechny testy z ranní moči, a přesně podle návodu .
Kája
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc

Dobrý den.

Obojí je možné. Více řekne opakování testu v odstupu několika dní, případně test z krve nebo UZ vyšetření

MUDr. Jan Šulc

těhotenský test
Dobry den. Uz několik týdnu mam divné kruceni v břiše jako kdyz ma člověk hlad občas nějaká křeč a minimalni tvrdnuti podbrisku. Menzes mam pravidelný ale neberu antikoncepci a s přítelem sex moc často nemáme. Uz mame syna 3 roky tak bych těhotenství mela poznat z prsou mi pri zmacknuti neco vytéká ale jde o to ze do me nikdy ejakul. Nespustil jen na břicho občas to stece dolu než se otru je možné z tohoto otěhotnět ? Moc dekuji
Lucie
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc

Dobrý den.

Otěhotnění není příliš pravděpodobné, ale nelze vyloučit. Více řekne gravitest

MUDr. Jan Šulc

těhotenský test
Dobrý den pane doktore,
před dvěma měsíci jsem měla pohlavní styk, beru pravidelně hormonální antikoncepci už 11 let, ale kondom jsme nepoužili. První menstruace proběhla normálně, ale druhá se nedostavila. 4 těhotenské testy jsou negativní a jsem teď v zahraničí, takže se nemůžu poradit se svým gynekologem. Může jít o falešně negativní test nebo absence menstruace ze stresu a dalších věcí.

Děkuji za odpověď a přeju hezký den
Karolína - otázka upravena poradcem
Karolína
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc

Dobrý den.

Absence menses při užívání HA není nic neobvyklého. Test ale pro jistotu zopakujte

MUDr. Jan Šulc

těhotenský test
Dobrý den pane doktore, beru HA Dienille, chtěla jsem si posunout periodu a tak jsem si z dalšího prvního plata vzala pilulku o den déle (místo v po v út, což jsem dělat neměla, jak jsem se posléze dočetla), v následujících 14- ti dnech (cca 29.9) proběhl styk- týden na to měla přijít MS - velmi slabá jednodenní (6.10.). Dělala jsem si několik TT cca 20 dní po styku- 17.19.20. 10 - všechny negativní - je možné, že je v tomto případě na test z moči ještě brzo? Děkuji moc za odpověď!
Ashiva
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc

Dobrý den.

Těhotenské testy jsou poměrně hodně spolehlivé již po 2 týdnech od styku

MUDr. Jan Šulc

těhotenský test
Dobrý den pane doktore,
chtěla bych se Vás zeptat co může způsobit opožděnou menstruaci? Mám pravidelný cyklus 29 dní, dnes jsem již 38 dc a menstruace stále nedorazila. O ditě se s manželem snažíme, těhotenský test jsem dělala a pokaždé slabounký duch, tak nevím zda navštívit gynekologa nebo ještě vyčkat. Děkuji za odpověď - otázka upravena poradcem
Romana
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc

Dobrý den.

Je-li test stále slabě pozitivní, gynekologa navštivte. Mohlo by jít o časnou ztrátu nebo případně i o mimoděložní těhotenství

MUDr. Jan Šulc

těhotenský test
Dobry den, chtela bych se zeptat prosim:
23.09.14 jsem dostala menstruaci, trvala 6 dni. 4.10. a pote 9.10. jsme meli nechraneny styk, je mozne, ze bych mohla otehotnet? Dnes jsem si delala test a byl negativni..dekuji za odpoved - otázka upravena poradcem
Petra
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc

Dobrý den.

Těhotenství je stále ještě možné. Test zopakujte.

MUDr. Jan Šulc

těhotenský test
Dobrý den.
Před dvěma týdny jsme měli s přítelem pohlavní styk. Chráněný, ale před tím bylo i pár průniků bez kondomu. Za cca dva dny bych měla mít menstruaci, ale zatím necítím žádné obvyklé bolesti. Nejsem si jistá, zda jsem těhotná z kapiček lásky, nebo ne, protože jsem četla, že menstruaci může posunout i nadměrný stres (kterého jsem v poslední době měla nad hlavu) nebo nemoc. Navíc mi doktorka řekla, že se mi může posunout i kvůli vysazení léčiva na štítnou žlázu. Ale vše bylo předtím v pořádku. Také jsem ale prodělala černý kašel a brala antibiotika, tak zda to může být i tím.
Děkuji za jakoukoliv odpověď.
- otázka upravena poradcem
Nyan Cat
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc

Dobrý den.

Otěhotnění nelze vyloučit, byť není až tak pravděpodobné. Více může říct gravitest za několik dní

MUDr. Jan Šulc

těhotenský test
Dobrý den pane doktore, s přítelem jsme měli nechráněný styk týden před očekávanou menstruací. Ta se mi o týden zpozdila a byla kratší než normálně. Dnes jsem si dělala test a byl negativní ale mám těhotenské příznaky ( žaludeční nevolnost, citlivá prsa, ...), můžu být těhotná? Děkuji.
Petra
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc

Dobrý den.

Těhotenství nelze vyloučit, byť je nepravděpodobné. Test pro jistotu zopakujte

MUDr. Jan Šulc

těhotenský test
dobry den, dělala jsem si před měsícem test po menstruační a vyšel negativní. Po opakovaném ne chráněném sexu jsem si včera dělala další a měla jsem 2 čárky. Jsem těhotná?ms se zatím nedostavila
Klárka
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc

Dobrý den.

Při pozitivním testu je těhotenství vysoce pravděpodobné. Test ale radím  zopakovat

MUDr. Jan Šulc

těhotenský test
Dobrý den pane doktore,chtěla jsem se zeptat,jestli je možné,že 7.den po KET jsem na těh.testu měla viditelné 2 čárky,žádný duch a dnes,tedy 8.den po KET je test sněhobílý?Děkuji za odpověď.
Iveta Hajnová
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc

Dobrý den.

Je to velmi neobvyklé

MUDr. Jan Šulc

těhotenský test
Dobrý den měla jsem nechráněný sex a pět dní na to jsem dosala menstruaci můžu být těhotná?
anonym
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc

Dobrý den.

Není to pravděpodobné, ale ne zcela vyloučené. Jistotu může přinést těhotenský test po 2 týdnech od styku

MUDr. Jan Šulc

těhotenský test
Dobrý den pane Šulc. Prosím o radu.19.9.jsem vysadila HA a 22.9.jsem dostala MS.Pohl.styk jsme meli s přítelem prakticky každý den . Chtěla bych se zeptat, zda by mi již výsledky z krve řekly, zda jsem tehotna, či mám počkat týden, pokud se dostaví MS . NEVÍM zda je mozne, že je na krev brzo . nevyznám se moc v te ovulaci ani kdy asi tak mohlo k oplodnění dojít. Děkuji moc za odpověď. PŘEJI HEZKÝ ZBYTEK DNE.Lenka
Leňule
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc

Dobrý den.

Doporučuji test za cca týden

MUDr. Jan Šulc

těhotenský test
Dobrý den . 16.09.14 my skončily menstruace a 6.10.14 jsme se snažily o miminko . Vím že nevíte jestli jsem nebo nejsem tehotna ale leští je možného ze ano . Děkuji za odpověď
Lucka
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc

Dobrý den.

Otěhotnění je možné. Více řekne gravitest 2 týdny po styku

MUDr. Jan Šulc

těhotenský test
Zdravim chcem sa opytat pred 3 mesiacmi do mna partner bez ochrany raz zasunul to bolo cele uzila som nasledovny den escapelle dostala som 3 menstruacie slabsie ale v case normalnom krv som mala ziadne slabo ruzove alebo neviem a pocas tych 3 mesiacov urobila 6 testov 1 znacky vzdy z ranneho mocu a vysli negativne. Mozem im verit? Boli robene s dost velkym odstupom
mia
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc

Dobrý den.

Testy jsou hodně spolehlivé. Na 99,9% těhotná nejste

MUDr. Jan Šulc

těhotenský test
Dobry den chtela bych se zeptat , mam zanet mocaku ,myslela jsem ,ze bych mohla byt tehotna ,protoze jsem mela s pritelem nechraneny sex a od te doby mam chute ,unavu ,zmeny nalad a natekla prsa a poboliva mi bricho ,ale pak mi doktor zjistil ,ze mam zanet mocaku ,zajimalo by me jestli je tam jeste moznost ,ze bych mohla byt tehotna ?
Simča
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc

Dobrý den.

Nelze to vyloučit. Zkuste gravitest

MUDr. Jan Šulc

těhotenský test
Dobrý den,
poslední menstruaci jsem měla 29.7.2014. K dnešnámu dni nepřišla. Pohlavní styk jsme měli několikrát (nechráněný). Celý minulý týden byl v znamení závratí, tento týden přišli hemeroidy a citlivé bradavky. Dělala sjem si dva testy, jeden ukázal 2 čárky a druhý jenom 1.Může to znamenat těhotenství? Prosím o radu. Moc děkuji. - otázka upravena poradcem
Klaudie
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc

Dobrý den.

Byl-li první test pozitivní  a další negativní, může jít o tzv. časnou těhotenskou ztrátu. Určitě doporučuji test zopakovat a při stupňujících se potížích vyhledat lékaře

MUDr. Jan Šulc

těhotenský test
Dobrý den,chci se zeptat, posledni menstruace byla 22.8, na vaginálním ultrazvuku něco co připomíná plodový váček, těhotenský test byl v ordinaci negativní.Předtím menstruace nebyla 5 měsíců , odebrán pravý vaječník.Můžete taková situace nastat, že nejsem těhotná,ale může být na UZ krev nebo něco jiného.¨
Děkuji za odpověď

Radka - otázka upravena poradcem
Radka
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc

Dobrý den.

Ano, může k tomu dojít například na počátku menses, ale i jindy

MUDr. Jan Šulc

těhotenský test
Dobrý den,
S přítelem jsme měli první pohlavní styk, bohužel byl nechráněný. Styk byl mimo mé plodné dny a přítel se neudělal. Je tu veliké riziko, že bych mohla být těhotná? Dnes mám denní zpoždění menstruace a minulý měsíc jsem měla zpoždění 14 dní. (Styk byl před týdnem) Děkuji moc. - otázka upravena poradcem
Nika
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc

Dobrý den.

Riziko otěhotnění není vysoké. Přesto ale doporučuji za týden gravitest

MUDr. Jan Šulc

těhotenský test
Dobrý den pane doktore,
možná jsem otěhotněla na začátku platíčka, které teď budu dobírat. Poslední tabletu beru v sobotu a menstruaci obvykle dostávám v úterý. Mám dotaz, jestli gravitest si mám udělat třeba ve středu, pokud se menstruace nedostaví a nebo až na konci sedmidenní pauzy?
Děkuji. - otázka upravena poradcem
Michaela
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc

Dobrý den.

Test doporučuji za 2 týdny po rizikovém styku

MUDr. Jan Šulc

těhotenský test
Dobry den, jak je mozne, ze jewtest pozitivni jiz asi 10 dni pred ocekavanou MS? Asi 9 dni po oplodnujicim styku
manda
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc

Dobrý den.

Některé vysoce citlivé testy mohou prokázat zcela minimální množství HCG

MUDr. Jan Šulc

těhotenský test
Dobry den, menstruaci jsem mela 15.8 a 28.8 nechraneny pohlavni styk, kdy se Nam to stalo, ze jsme to nestihli. Menstruaci mivam pravidelne po 28 dnech, ocekavam ji v patek 12.8. Od minuleho tydne mam pobolivani v podbrisku ktere pripomina MS, ale nespinim a ani nekrvacim. Zvetsili se mi prsa, pobolivaji a dost se mi zhorsila plet. Dnes jsem si udelala TT, ale vysel negativni. Tak by jsem se chtela optat zda je tehotenstvi zcela vylouceno. Dekuji za odpoved
Michala
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc

Dobrý den.

Spíše těhotná nejste. Ale na test bylo relativně brzy. Pro jistotu ho doporučuji za cca 3 dny zopakvat

MUDr. Jan Šulc

těhotenský test
Robila som si test a oba vyšli negatívne. Len stále rozmýšlam čím môže byť 3 dňové meškanie menzesu. Viem že sú to len 2 mediace čo som prestala užívať HAK a že to môžem mať rozhádzané ale... Dalo by sa po 24 dňoch zistiť ultrazvukom tehotenstvo?
Julia
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc

Dobrý den.

Při negativních 2 testech je těhotenství hodně nepravděpodobné. UZ prokáže těhotenství za 3-4 týdny po početí

MUDr. Jan Šulc

těhotenský test
Dobrý deň tak. Dnes som si na základe slabej menštruácie urobila test lady max je to 102 dni čiže 14,5 týždňa od udalosti možem veriť negatívnemu výsledku?
Iveta
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc

Dobrý den.

Věřit testu na 99% můžete. Chcete-li jistotu, vždy doporučuji 2 různé testy.

MUDr. Jan Šulc

těhotenský test
Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, mám antikoncepci díky který nedostávám MS (kvůli tlaku). Vím že se těhotenský test má dělat při očekávání nebo zpoždění MS. Ale když to nemám tak vůbec nevím kdy si ho mám udělat. Prosím o radu.
Děkuji - otázka upravena poradcem
Veronika
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc

Dobrý den.

Gravitest doporučuji 2 týdny po potenciálně rizikovém styku

MUDr. Jan Šulc

těhotenský test
Dobrý den chtěla jsem se zeptat jestli můžu bít těhotna MS mi začal 14.8.2014 a skončilo mi 20.8.2014 a 21.8.2014 jsem měla pohlavní styk s přítelem test jsem zkoušela 1.9.2014 a byl negativní.Chutě mám pálení žáhy po jídle trochu zvětšená prsa a posledních pár týdnů cítím v podbřišku jak kdyby jsem to měla dostat MS a častěji chodím na wc cítím se unaveně.
Kateřina V.
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc
již zodpovězeno
těhotenský test
Dobrý den chtěla jsem se zeptat jestli jsem těhotná MS jsem měla od 14.8.2014 do 20.8.2014 a 21.8.2014 jsem měla pohlavní styk s přítelem.Test jsem zkoušela 1.9.2014 a byl negativní.Chutě mám prsa trochu zvětšená pálení žáhy po jídle a častěji chodím na wc.Posledních pár týdnů cítím jak kdyby jsem to měla dostat MS.Děkuji Kateřina
Kateřina
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc

Dobrý den.

Na test mohlo být brzy. Raději ho zopakujte

MUDr. Jan Šulc

těhotenský test
Este chcem dodat k tej tabletke escapelle a testom. Je mozne ze by test 8 tyzdnov po tom co priatel bol vo mne bez ochrany par sekund neukazal pravduvy vysledok? Menstruaciu som mala a mam aj teraz ale je slaba teda slabsia intenzita ako som mavala obvykle a mam pocit vacsieho podbruska. Na oko mam strach velky uz z toho ze by som mohla byt tehotna
Iveta
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc

Dobrý den.

8 týdnů po styku musí být gravitest pozitivní

MUDr. Jan Šulc

těhotenský test
Dobrý deň. Mám problém že už 2 mesiace neužívam antikoncepciu. prvý mesiac než mi začal menzes to trvalo 30 dní a druhý mesiac som mala nechránený pohlavný styk a partner to neurobil do mňa. teraz mi mešká menzes asi deň s tým že som pred 2 dňami mala len strašne slabunké špinenie alebo taký začervenaný výtok. Myslíte že by som mohla byt tehotná?
Julia
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc

Dobrý den.

Spíše o těhotenství nejde. Více řekne gravitest

MUDr. Jan Šulc

těhotenský test
Dobrý deň možem sa opýtať 28. Mája som užila escapelle dostavilo sa krvácanie o 3 dni po nej ďalšie krvácanie po 36 dňoch ďalšie po 30 a teraz na 32. Deň od posledného krvácanie bolo tieto tri razy slabšie ale trvalo zväčša toľko dni ako obvykle aj teraz keď krvácam prvý deň krvácanie je slabšie a nie je to jasno červená krv posledný test som si robila lady max 72 dni od udalosti a negatívny je možnosť otehotnenia? Ďakujem
Iveta
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc

Dobrý den.

Při negat. testu je těhotenství extrémně nepravděpodobné

MUDr. Jan Šulc

těhotenský test
Dobrý den. Minulou středu tzn. 27.8 jsem měla nechráněný sex s tím, že určitě vím, že se neudělal dovnitř. Menstruaci jsem měla dostat až okolo 4.9.ale přišla už následující večer po styku tzn 28.8. Chtěla bych se zeptat je nějaká šance, že bych mohla být těhotná když to bylo těsně před menstruací? Je to poprvé co jsem udělala takovou blbost teď z toho mám hrozný strach. Děkuji za odpověď.
jana
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc

Dobrý den.

Těhotenství je hodně nepravděpodobné. Více řekne po 2 týdnech gravitest

MUDr. Jan Šulc

těhotenský test
Dobrý den. Dva měsíce na zpět jsem se milovala s přítelem a prováděli přerusovanou soulož. Menstruaci sem dostala už 2x ale ještě k tomu sem si radši udělala 4x mamatest,který je velice spolehlivý. Vyšly negativně. Hledala sem na sobě i příznaky těhotenství..žádné nepociťuji. Můžu si oddechnout? Děkuji.
Sylva
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc

Dobrý den.

Myslím, že můžete být v klidu

MUDr. Jan Šulc

těhotenský test
Dobry den,

delala jsem si tehotensky test a byla velmi slaba druha carka. Ovsem test jsem si delala ten nejcitlivejsi a vysel pozitivni jiz asi 10 dni pred ocekavanou menstruaci. Jak je mozne, ze je test pozitivni jiz tak brzy?

Dekuji - otázka upravena poradcem
aja
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc

Dobrý den.

Mohla jste otěhotnět například již 10. den cyklu

MUDr. Jan Šulc

těhotenský test
mozne tehotenstvy? Pane doktore chtela jsem se zeptat delala jsem si tehotensky test jenom ze jedna carka visla uplne silna a druha sfarbena . Menstruaciu jsem jeste nedostala jenom mam divny pocity . Bolest prsu , nafoukly bricho po kazdy kdys se najim, unava, nevolnist obcas. Co to asi muze bejt?
balakustka
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc

Dobrý den.

Nejspíše jde o počínající těhotenství. Test za několik dní zopakujte

MUDr. Jan Šulc

těhotenský test
Dobry den chtela bych se zeptat boli pora jsem nafoukla a boli me beradavky vic prava a udelaly se mi tam puchyrky a ty bolej muzou to bejt priznaky tehotenstvi? dekuji
Tereza
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc

Dobrý den.

Příčin může být více. Přesnější odpověď přinese gravitest

MUDr. Jan Šulc

těhotenský test
Dobry den mam dotaz od prvniho porodu tot 3 roky trpim nepravidelnou MS nekdy i 3 mesice nedojde naposledy mi Dr vyvolala MS v kvetnu a pak jsem az v cervnu cca 15teho jeden den spinila tehdy jsem ale nemela zadny sexualni stik az ted v srpnu od 4,8 temer pravidelne a je to tak 14 dni zpet co je mi temer denne zle od zaludku tak jako kdyz jsem cekala prvniho a kdyz jsem si sla do nehtoveho studia nechat delat nehty ani jsme nezacali jak jsem citila to brouseni nehtu sla jsem zvracet a pritom mi tento pach nikdy nevadil kdyz jsem si delala TT ukazal negativ je mozne ze bych byla tehotna me telo to citilo ale test jeste neukazal? kdy mam zopakovat test kdyz MS je nepravidelna kazdy mi radi tyden po vynechani MS ale to ja nevim kdy vynecha. dekuji za odpoved.
Ilona
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc

Dobrý den.

Těhotenství může žena cítit dříve, než se objeví pozitivita těhotenského testu. Test zopakujte po cca 7-10 dnech

MUDr. Jan Šulc

těhotenský test
Par dni se do me dela pritel ale nevim jestli muzu byt tehotna ... Prtte tyden pred tim jsem záomela na prasky. Dekuju za odpoved
peta
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc
Těhotenství nelze vyloučit. Více řekne gravitest po cca 2 týdnech
těhotenský test
Dobrý večer
Mám deset dní od vynechané menstruace, před necelými třemi měsíci jsem přestala brát HA a dnes už mám čtvrtý pozitivní těhotenský test od Dr . Maxe.Menstruace jinak i po vysazeni HA se dostavila jak měla a v čas(před tímto vynecháním.). Jsem těhotná?Děkuji za odpověď. Za pár dni jdu k dr....snad ano byla bych šťastná a moc. - otázka upravena poradcem
Karri22
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc

Dobrý den.

Těhotná na 99,9% jste

MUDr. Jan Šulc

těhotenský test
Dobrý den chtěla bych se zeptat po jak dlouhe době od nechráněného styku je dobré si udělat těhotenský test aby byl spolehlivý. Děkuji
petra
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc

Dobrý den.

Doporučuji po 2 týdnech

MUDr. Jan Šulc

těhotenský test
Dobrý den. Je to měsíc co se nám s partnerem stala nehoda díky které jsme museli použít Postinor. V očekávaném termínu se MS objevila a já jako jistotu vyzkoušela po 14 dnech po MS těhotenský test - výsledek negativní. Po dalších 14 dnech test opakovala - zase negativní. Už definitivní jistotu zajistil třetí test,který také ukázal negativní...i přes to se ptám,mohu být těhotná? Dítě s přítelem ještě neplánujem. Děkuji
Monika
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc

Dobrý den.

Při opakovaně negativním testu považuji otěhotnění za prakticky vyloučené

MUDr. Jan Šulc

těhotenský test
Dobrý den,
čtyři roky jsem brala antikoncepci, Lunafem. 3.8. jsem dobrala poslední prášek, další plato jsem si nekoupila. Během braní antikoncepce cyklus pravidelný, 28 dní. Před začátkem užívání antikoncepce MS nepravidelná, cca jednou za tři měsíce. První den poslední MS 7.8., styk 21.8., a od té doby na sobě pozoruji příznaky jako citlivé bradavky, únavu, motání hlavy, lehkou ranní nevolnost, emoční přecitlivělost. 25.8. slabý tlak v podbřišku, od 23.8. pocit příjemného tepla v podbřišku. Ze zvědavosti jsem si 25.8. udělala test, negativní (s tímto výsledkem jsem počítala, stále je dost brzo).
Je možné, že jsem otěhotněla ihned po vysazení antikoncepce? 29.8. jsem objednaná na pravidelnou roční prohlídku na gynekologii (objednala jsem se ještě před stykem). Bude již můj doktor schopný zjistit, zda jsem těhotná, ať už díky krevním testům nebo ultrazvuku? Když jsem volala sestřičce, říkala, že návštěvu posunout nemusíme, že mám přijít.
Děkuji. - otázka upravena poradcem
Sára
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc

Dobrý den.

Otěhotnění je možné. Test z krve dokáže odhalit těhotenství po cca 10-12 dnech, UZ po cca 3 týdnech od početí

MUDr. Jan Šulc

těhotenský test
Dobry den chcela by som sa opytat ci mozem otehotniet ,partner pracuje v rakusku a ja som za nim sla na dovolenku kedze som v tom case mala dostat menstruciu tak som si zaviedla tyzden pred menstruciou nuvaring, v den ked som si ho zaviedla som mala s partnerom pohlavny styk a samozrejme " to pustil do mna" presili dva tyzdne a samozrejme ze menzes sa nedostavil kedze mam nuvaring, pri kazdom sexe to pusti tak by som chcela vediet ci v tomto pripade je mozne otehotnenie ak nuvaring bol zavedeny tyzden pred ocakavanou menstruaciou. Dakujem za odpoved. - otázka upravena poradcem
Martina
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc

Dobrý den.

Otěhotnění nelze vyloučit. Více řekne gravitest

MUDr. Jan Šulc

těhotenský test
DObrý den, s přítelem jsme praktikovali přerušovanou soulož, bez ochrany, neudělal se do mě. Mám nyní 3 dny zpožděnou menstruaci. Lékař mi dnes diagnostikoval angínu. Udělala jsem si těhotenský test přesně po 2 týdnech soulože a byl negativní - čárka byla velmi intenzivně tmavě růžová. Je možné že i přesto jsem těhotná? Předem děkuji za odpověď.
Lucie
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc

Dobrý den.

Není to pravděpodobné. Pro jistotu ale doporučuji test zopakovat

MUDr. Jan Šulc






mobilní verze