Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu

Poradna gynekologa MUDr. Jana Šulce

Poradna

Ilustrační snímek

Na otázky odpovídá

MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc

Každý šestý pár má dnes problémy s početím, na vině jsou ženy i muži. Na otázky týkající se léčby neplodnosti vám bude odpovídat MUDr. Jan Šulc z Centra reprodukční medicíny GEST Pomozte bourat společenská tabu v této oblasti.

Nejvíce se ptáte

Poraďte se také

Poraďte se také


Zbývá 1000 znaků.


Toto opatření slouží jako ochrana proti webovým robotům.
Při zapnutém javaskriptu se pole vyplní automaticky.

těhotenský test
Dobrý den, ráda bych se zeptala na možnost otěhotnění. S přítelem spím bez ochrany, přerušovaná soulož. Již však na začátku prázdnin jsem měla divný pocit, nevolnost atd. a udělala jsem si test - negativní, ale i tak nejspíš příliš brzy. Od té doby jsem to dostala předčasně a slabounce, po 3 dnech přišlo však velmi velmi silné krvácení (odcestovala jsem do zahraničí, brala jsem to jako změnu prostředí), z okolí jsem však začla být tázána na možný potrat. Následně však pociťuji silnou únavu, nevolnost, velmi časté močení a bolest v podbrišku a objevují se pro změnu dotazy na těhotenství (mám v rodině "běžné" 2 menstruace při těhotenství). Bohužel si z finančních důvodu nemohu zde v cizině udělat těhotenský test a stejně by to nic nezměnilo, ale ráda bych znala Váš názor, zda je těhotenství vůbec reálné, nebo jde pouze o náhodné příznaky spojené s cestováním a jiným prostředím. Děkuji - otázka upravena poradcem
Nikča
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc

Dobrý den.

Těhotenství není příliš pravděpodobné. Cestování může mít na cyklus vliv.

Test bych ale doporučil - v ČR stojí  30-50 Kč, takže i v zahraniční by měl být pro Vás dostupný

MUDr. Jan Šulc

těhotenský test
Dobry den,
ubehlo uz 35 dni od poslednich mesicku, cyklus mam tak za 30-31 dni.Antikoncepci uz 4 mesice neberu.Delala jsem si test a vysel negativne, myslite, ze i pres to muzu byt tehotna? Diky za odpoved - otázka upravena poradcem
Lenka
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc

Dobrý den.

Otěhotnění je možné - například později v cyklu. Může jít ale také o poruchu cyklu. Doporučuji test zopakovat

MUDr. Jan Šulc

těhotenský test
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jestli můžu byt těhotná i v případě, že mi to gynekolog nepotvrdil na UZ.
Testy jsem si dělala tak 15 ráno i večer (ruzne druhy) a každy mi vyšel pozitivně, ze začátku slabě ale postupně čárka sílela. Bohužel mam prochlazený močový měchyř, tak se chci zeptat jestli je možné, že tohle ovlivnuje těhotenské testy.
děkuji za odpoved - otázka upravena poradcem
Kateřina
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc

Dobrý den.

Máte-li pozitivní těhotenské testy, těhotná s vysokou pravděpodobností jste. Zánět měchýře výsledek neovlivňuje

MUDr. Jan Šulc

těhotenský test
Dobrý den, mám 4 pozitivní těhotenské testy (poslední tři byla čárka hezky vidět). Hned po druhém testu jsem šla k lékaři, ale nic tam neviděl. Jsem těhotná? Jsou testy spolehlivé? Pobolívají mě prsa, podbřišek a pořád jsem moc unavená. Děkuji pěkně
Monika
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc

Dobrý den.

Testy jsou hodně spolehlivé. Těhotná jste

MUDr. Jan Šulc

těhotenský test
Dobrý den,
vysadila jsem HA (poslední pilulka 8.7.), menstruaci stále nemám. S přítelem máme od té doby styk s kondomem nebo se spermicidním gelem (párkrát do mě vnikl bez ochrany, ale jen na začátku erekce). Mám citlivé bradavky, přibrala jsem přes břicho (lidé v okolí se mě ptají, jestli nejsem těhotná), v podbříšku mám tlaky jako před menstruací. Gravitest mi vyšel negativní. Mohu být těhotná nebo se jedná o hormonální změny v těle? Děkuji za odpověď. - otázka upravena poradcem
Martina
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc

Dobrý den.

Při negativním testu jde pravděpodobně o hormonální změny. Pro jistotu ale test zopakujte

MUDr. Jan Šulc

těhotenský test
Dobrý den pane doktore,ještě bych měla jednu otázku ..mám menstruaci,a při menstruaci jsem si odebrala moč,a s te moči jsem si dělala těhotenský test,když jsem namočila test poprvé byl negativní,ale jakmile jsem ho namočila podruhé,po třetí,po čtvrté tak mi vyšla druhá čárka slabě,můžu být těhotná?
Klára
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc
již zodpovězeno
těhotenský test
Dobrý den pane doktore,potřebovala bych se Vás prosím na něco zeptat.Je možné když si dělám těhotenský test,a namočím ho do moči vyjde negativní,ale když ho namočím znova,už mi vyjde druhá slabá čárka?a to samé u druhého testu,namočila jsem test poprvé,a byl negativní,ale když jsem ten jeden a ten samý test namočila podruhé,už mi vyšla slabá čárka,mužu být těhotná?předem děkuji za odpověť
Klára
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc

Dobrý den.

Vždy doporučuji provádět test dle návodu. Jiný postup může vést ke zkresleným výsledkům.

Jednoznačně Vám nemohu odpovědět. Zkuste test znovu v odstupu několika dní

MUDr. Jan Šulc

těhotenský test
Ahoj muzu bejt tehotna mnela sem cistu cca tak pred mnesicem ale od vti doby sem mnela nechraneni stik vic krat tet se mi zacala kroutit hlava je mi na zvraceni nechutna mi kourit ked si dam jist tak to nesnim proyoze mi je spatne a pak ked se mi udela lip tak to zase skousim jist muze to bit tehotenstvim pak mne este bolieva aj hlava obcas
nikca
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc

Dobrý den.

Těhotenství je možné. Zkuste gravitest

MUDr. Jan Šulc

těhotenský test
Muzu bejt tehotna ked sem mnela pred mnesicem 5mm cistu a tet mi je spatne je mi na zvraceni boli mne hlava a nechutna mi kourit
nikola
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc

Dobrý den.

Těhotenství je možné. Více řekne gravitest

MUDr. Jan Šulc

těhotenský test
Dobrý den pane doktore,potřebovala bych prosím poradit.Byla jsem na dovolené a jelikož mám alergii na slunko beru vždy ZIRTEK ale vzala jsem si ho hned s antikoncepci,jíž přes týden ikdýž ho neberu jen antikoncepci mě bolí bradavky,zvěšují se mi prsa,nespavost,pomale přibývám na váze a udělala jsem si test ale vyšel mi negativní.Myslíte že by to mohlo být těhotenství ikdyž beru stále antikoncepci.
Sylva
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc

Dobrý den.

Při negativním testu považuji těhotenství za nepravděpodobné

MUDr. Jan Šulc

těhotenský test
Dobrý den,
již více než měsíc jsem nedostala menstruaci. Vše se zdá jinak být v pořádku (pochva nesvědí, zápach je přirozený), s přítelem používáme prezervativ a vždy zkontrolujeme, zda není děravý, takže těhotná bych být neměla (test jsem si ale nedělala). Obávám se, že příčinou by mohla být moje nadváha (měřím 150cm a vážím 84kg), ale mám stejnou váhu už cca 10 měsíců a menstruace byla dosud pravidelná. Ke gynekologovi jsem měla jít minulý měsíc, ale něco mi do toho přišlo, proto jsem se rozhodla počkat do další menstruace a poté se objednat, ale menstruace se zatím nedostavila. Prosím, poraďte mi. Děkuji. - otázka upravena poradcem
Katka
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc

Dobrý den.

Doporučuji těhotenský test. Kondom je poměrně nespolehlivá antiko ochrana

MUDr. Jan Šulc

těhotenský test
Dobrý den, mám zpoždění mensturace 10 dní, dělala jsem si těhotenský test, který ukázal druhou velmi slabou čárku, druhý den jsem test opakovala, opět byla druhá čárka slabá, ale o něco viditelnější než předešlý den. Druhý den jsem současně dělala ovulační test, který vyšel pozitivně. HCG z krve ukázalo hodnotu 70, může se jednat o těhotenství? Velmi děkuji.
Lenny
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc

Dobrý den.

Těhotenství je vysoce pravděpodobné

MUDr. Jan Šulc

těhotenský test
Dobrý den, chtěla bych se zeptat... Přibližně před třemi měsíci jsem začala brát hormonální antikoncepci, která mi podlé mého víceméně sedla. Minulý týden jsem ji opět ,,nasadila" po menstruaci a tu noc mi bylo velmi nevolno, až skoro na zvracení. Od té doby mne občas pobolívá v podbříšku. Poslední dva dny už to mám třeba i 2x denně. Dělala jsem si těhotenský test ale je negativní. Moc mě to stejně neuklidnilo protože to nemusí být 1oo%. Může to být z braní antikoncepce?
Předem děkuji za odpověď - otázka upravena poradcem
aneta
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc

Dobrý den.

Testy jsou dosti spolehlivé. Případně ho ale, chcete-li jistotu,  zopakujte

Zažívací obtíže mohou souviset s užíváním HA. Zkuste cíleně brát po jídle

MUDr. Jan Šulc

těhotenský test
Dobrý den,
Měla bych otázku. 3 dny před ovulací jsem měla nechráněný pohlavní styk. K ejekulaci nedošlo. Nyní mám 8 dní opožděnou menstruaci. A mám docela obavy. Je mi teprve 19 a těhotenství opravdu neplánuji. Je nějaká možnost, že jsem těhotná? Předem děkuji za odpověď. - otázka upravena poradcem
Jana
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc

Dobrý den.

Nelze to vyloučit. Více řekne gravitest

MUDr. Jan Šulc

těhotenský test
Dobrý den, beru antikoncepci Mirelle . Během prvního týdne užívání druhého plata z krabičky, jsem si 3. den ráno vzala prášek, o několik hodin později měla nechráněný sex a 4. den jsem si prášek nevzala, jelikož jsem ho neměla u sebe.. Další prášek jsem užila tedy cca 40 hodin po styku.

Nyní jsem u třetí pilulky bez léčivých látek a menstruaci jsem zatím nedostala.
Jak velká je šance, že jsem otěhotněla? - otázka upravena poradcem
DomčA
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc

Dobrý den.

Otěhotnění není pravděpodobné, ale nelze cela vyloučit. Zkuste gravitest

MUDr. Jan Šulc

těhotenský test
dobrý den,snažime se o miminko 10 dní před menstruací jsem si zkusila těhotenský test a je pozitivní nyní jsem týden před menstruací a test stále pozitivní je možné tehotenství a kdy to u gynekologa doktot z ultrazvuku pozná\? mám menstruaci nepravidelnou... děkuji s pozdravem Denisa
Denisa
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc

Dobrý den.

Těhotenství je možné. UZ prokáže těhotenství za cca 3 týdny po početí, přibližně týden až dva po pozitivním těhotenském testu

MUDr. Jan Šulc

těhotenský test
Dobrý den,měla jsem pohl.styk asi před měsícem (3tydny z5) a dostala jsem menstruaci a dělala sem si přesně po 3tydnech test,byl negativni .chtela bych se zeptat jestli je možné těhotenství??
Lucka
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc

Dobrý den.

MUDr. Jan Šulc

těhotenský test
Dobrý den,měla jsem pohl.styk asi před měsícem (3tydny z5) a dostala jsem menstruaci a dělala sem si přesně po 3tydnech test,byl negativni .chtela bych se zeptat jestli je možné těhotenství??
Lucka
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc

Dobrý den.

Těhotenství je velmi nepravděpodobné

MUDr. Jan Šulc

těhotenský test
Jak je pravděpodobné, že po 10. dni po nechráněném pohlavním styku jsem těhotná? Chybí MS
Jak probíhají potraty do 2. či 5. týdne od početí?
Děkuji za odpověď
Anděla - otázka upravena poradcem
anděla
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc

Dobrý den.

Těhotenství nelze vyloučit. Více řekne gravitest za 2-3 dny.

Máte-li na mysli přerušení těhotenství - jsou možné 2 cysty

 - klasická interupce (narkóza, odsátí obsahu dělohy a kontrola kyretou)

 - farmakologická interupce - užití tzv. potratové pilulky (zde v detailech odkazuji na internet)

MUDr. Jan Šulc

těhotenský test
Dobry den,nevim kde zacit.Pred 10 lety jsem byla tehotna,prisla jsem o dite,pak s pritelem jsme se snazily o miminko ale nedarilo se.Zkousely jsme IVF a marne.Podle testu jsem v poradku,podstoupila jsem laparoskopii,akorat mam kyselost v tele,nektere spermie spise jeho ,my telo neprijmulo.N a gynekolgii jsem byla,vse v poradku,ted mam noveho pritele,odstehovala jsem se do ciziny,mesicky misto po 28.dnech mam po 31 dnech.Tento mesic jsem mesicky nedostala,ale spise krvacim po pohlavnim styku,jen lehce,delala jsem si test,a druha carka byla slaba.Muzete mi poradit?C o to muze byt dekuju
Pavla Havelkova
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc

Dobrý den.

Druhá slabá čárky může značit těhotenství. Test zopakujte.

Krvácení po styku, bude-li se opakovat, by mělo být důvodem k návštěvě gynekologa

MUDr. Jan Šulc

těhotenský test
Dobry den,
chtel bych se zeptat jaka je pravdepodobnost otehotneni kdyz jsem mel s pritelkyni pohlavni styk 4.7. Komdom jsem mel takze sem si myslel ze je vsechno v poradku, potom sem ji to delal rukou. Druhy den me napadlo jestli jsem nemel sperma na rukou a tak sme dojeli pro postinor ktery vzala asi po 45 hodinach. 11.7 dostala svoji ocekavanou mestruaci ale pro jistotu si udelala 17 a 18.7 tehotensky test ktery byl negativni, a za tyden 25.7 test opakovala a byl take negativni, dnes 7.8 nedostala zatim mestruaci. Chtel bych poprosit o nejakou radu.
Predem dekuji - otázka upravena poradcem
jan
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc
již zodpovězeno
těhotenský test
Dobry den,
chtel bych se zeptat jaka je pravdepodobnost otehotneni kdyz jsme meli s pritelkyni pohlavni styk 4.6. Ona byla panna a nebrala zadnou antikoncepci, pouzili sme kondom takze vse v poradku ale pak jsem ji to delal prsty a nevim jestli jestli jsem na rukou nemel nahodou sperma. Asi po 40 hodinach me to napadlo tak jsme zajeli pro postinor. pritelkyne 11.6 dostala svoji ocekavanou menstruaci ale pro jistotu si udelala 17 a 18 cervence tehotensky test ktery byl negativni, za tyden 25 test opakovala a byl take negativni. Dalsi menstruaci mela mit dnes 7. cervence ale jeste se nedostavila, tak bych chtel poprosit o nejakou radu.
predem dekuji za odpoved - otázka upravena poradcem
Jan
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc

Dobrý den.

Testy jsou dosti spolehlivé. Těhotenství proto považuji za extrémně nepravděpodobné - tedy z toho jednoho uvedeného styku

MUDr. Jan Šulc

těhotenský test
Dobry den chtela bych se zeptat kdyz jsem v kvetnu mela nechraneny pohlavni styk,ale normalne jsem dvakrat dostala menstruaci jestli je stale mozne abych byla tehotna? Stale se pozoruji,chvileme me boli bricho,ale to si asi vsugerovavam ze?
Natka
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc

Dobrý den.

Těhotenství považuji za vysoce nepravděpodobné. Jistotu může přinést gravitest.

MUDr. Jan Šulc

těhotenský test
Dobrý den,mohla bych se zeptat,jestli je možné,že jsem těhotná-beru HA Leverette už měsíc ,každý den ve stejný čas,cca sedm dní zpátky jsme spolu měli pohl.styk a on se do mě neudělal úplně..zbytek šel vedle.A šestý den po tom jsem měla pocity na zvracení.Je možné ,že jsem otěhotněla? Děkuji předem za odpověď
Veronika
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc

Dobrý den.

Považuji to za vysoce nepravděpodobné. Jistotu může přinést gravitest.

MUDr. Jan Šulc

těhotenský test
Dobrý den,mohla bych se zeptat,jestli je možné,že jsem těhotná-beru HA Leverette už měsíc ,každý den ve stejný čas,cca sedm dní zpátky jsme spolu měli pohl.styk a on se do mě neudělal úplně..zbytek šel vedle.A šestý den po tom jsem měla pocity na zvracení.Je možné ,že jsem otěhotněla? Děkuji předem za odpověď
Veronika
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc

Dobrý den.

Považuji to za vysoce nepravděpodobné. Jistotu může přinést gravitest.

MUDr. Jan Šulc

těhotenský test
Dobrý den, je mi 15 let a dobrala jsem prvni platičko antikoncepce Adele brala jsem ji každy den pravidelně v 20h večer menstruace mi přišla třetí den po dobraní platička. Nevim proč ale mám strach že jsem těhotna často se mi toči v hlavě a je mi slabo jine příznaky ale nepociťuju. Myslite si že tam je nějaka šance byt těhotná? nebo mám jenom strach ?
Anika
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc

Dobrý den.

Považuji to za vysoce nepravděpodobné. Jistotu může přinést gravitest.

MUDr. Jan Šulc

těhotenský test
Dobry den chci se zeptat 4.5 sem mela sex s kondomem pritel se do nej neudelal..(a nebyl ani praskly) nedavno jsem si delala tehotensky test 2x tj. 28.7 oba negativni.. Mezi ti sem normalne dostala MS..12.6 a potom 13.7 mohu byt tehotna?? Mam nejaky pocit ze mi roste bricho. A boli me i prsa ktere me ale boleli sem tam i drive pred MS
teh. test
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc

Dobrý den.

Těhotenství je při negat. testech vysoce nepravděpodobné

MUDr. Jan Šulc

těhotenský test
dobrý den. Minulý měsíc jsem užívala antikoncepci a asi v 1 týdnu jsem si vzala dvě tabletky naráz v jeden den. To by nebylo až tak hrozné, ale v posledním týdnu jsem předposlední prášek zapomněla úplně a vzala jsem si ho hned, jak jsem si vzpoměla. cca (do 12 hodin) .Následovala MS- slabounká, asi 2 dny. začla jsem další platíčko, první prášek jsem si vzala, a další den jsem odjela a nechala prášky doma. Tudíž jsem si tři dny nevzala antikoncepci. S přítelem jsem měla styk( udělal se do mě jako vždy) první den zapomenutého prášku, potom už ne. Jaká je možnost otěhotnění?? test jsem si dělala týden po styku, vyšel negativní. ovšem . mám bolesti v prsou( bradavkách, výkyvy nálad, pořád jím, bolí mě v podbřišku a v konečníku se mi udělal vřed... je možnost těhotenství?
laky
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc

Dobrý den.

Těhotenství nelze zcela vyloučit. Týden po styku je na test brzy. Doporučuji ho zopakovat za další týden

MUDr. Jan Šulc

těhotenský test
Dobrý den,

dne 3.8. a 4.8. jsem si dělala ranní test. Kontrolní čárka byla silně zbarvená a testovací velmi slabě, ovšem objevila se oba dny. MS má zpoždění už týden. Příznaky mám jako kdyby měla MS přijít každým dnem, ovšem stále nic a to už více jak týden. K lékaři už jsem objednaná, ale zajímá mě Váš názor.

Děkuji za odpověď - otázka upravena poradcem
BÁRA
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc

Dobrý den.

Vše může být v pořádku. Intenzita testovací čárky má jen orientační význam. Více řekne jedině stanovení HCG z krve a UZ

MUDr. Jan Šulc

těhotenský test
Dobrý den ráda bych se zeptala,, cyklus mám 28 dní dní,, dne 16.7 jsem měla ovulaci, sex proběhl den předtím,, těhotenské testy prováděné doma pozitivní, čárka postupně sílila.. Dne 28.7 tedy 12 DPO jsem si zašla na krev, hcg bylo jen 44,3 no a ta
k mi to nedalo a dne 1.8 jsem šla na krev znova a hcg už bylo 304,5.. četla jsem že některé ženy měli už v den vynechané ms větší hcg, myslíte si že by to moje mohlo být eventuálně v pořádku?? Vím, že určitě rozhodne až ultrazvuk, ale k panu doktorovi jdu až 15.srpna a ta nervozita ve mě je docela velká . Děkuji moc za odpověď - otázka upravena poradcem
Michaela
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc

Dobrý den.

Nevidím v tom problém. Hladina HCG má jen orientační význam.

MUDr. Jan Šulc

těhotenský test
Dobrý den. Někdy mi vynechává menstruace. Tudíš jsem měla injekci i prášky. Před měsícem jsem ji dostala sama od sebe. Antikoncepci neberu.10.7 jsem měla nechráněný styk. Přítel stihl,ale stále jsem nejistá. Měla jsem dostat menstruaci 19. a stále nic. Dnes 25.7 mě začalo bolet trochu břicho. Je tu snad možnost?
Lenka
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc

Dobrý den.

Možnost otěhotnění nelze vyloučit. Více řekne gravitest

MUDr. Jan Šulc

těhotenský test
dobrý den jen sem se chtěl zeptat od kolika let je možný prodej tehotenských testu ?? dekuji
- otázka upravena poradcem
tomáš měcháček
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc

Dobrý den.

Nemám přesné informace, ale nemyslím, že existuje nějaké omezení

MUDr. Jan Šulc

těhotenský test
Dobrý deň, v sobotu som mala s priatelom prvý sex chránený s kondómom,bol naozaj krátky, asi zo 6 krát do mna vsunul a potom bol koniec .. Nespravil sa a ani pred tým v ten deň. Po sexe priatel urobil skúsku s kondómom,naplnil ho vodu a nepretiakala. Dva dni po sexe som dostala menštruáciu .. Takže žiadna pravdepodobnosť otehotnenia by nemala byť, že ? Chcem sa ubezpečiť aby som nemala stresy ...

A rada by som ešte doplnila,že menštruácia trvala len 3 dni,bola veľmi slabá a krv bola tmavohnedá s občasnými zrazeninami takými akoby nitkami.

O tehotenstvo nejde,že ? Začínam sa báť i keď viem čo sme robili a že prakticky nemám byť z čoho tehotná .. - otázka upravena poradcem
Beja
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc

Dobrý den.. 1

Byť kondom není právě ta nejspolehlivější antikoncepce, otěhotnění je opravdu vysoce nepravděpodobné. 100% jistotu může přinést gravitest po 2 týdnech od styku.

MUDr. Jan Šulc

těhotenský test
Dibry den,ja som Vam uz pisala ohladom uzitej tabketkypo,po ktorej do 3 dni prislo jrvacanie v case menstruacie a naskedne o 36 daksia menstruacia sice trosku slabsia.
Robila som si testy 13,17,36,39 dni od styku a negativne.
Dnes som si urobila je to 58 dni rapiclear a negativny.
Mozem byt tehotna?
Pekne dakujem - otázka upravena poradcem
iveta
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc

Dobrý den.

Těhotenství považuji za prakticky vyloučené

MUDr. Jan Šulc

těhotenský test
Dobry den chcela by som sa vas opytat ked ze moja lekarka ma dovolenku.Uz 2 mesiace nemam menstruaciu aj vcera som mala dostat a zatial ju nemam.Je to aj tak trochu moja chyba lebo mala som ist hnet k lekarke ale myslela som si ze este pride ale teraz uz som znepokojena ze preco este stale neprisla.Zacala som si mysliet ze som asi tehotna ked ze som nedostala menstruaciu ale nemam ziadne ine priznaky okrem meskania.Naposledy pohlavny styk som mala asi tak pred 3-4 mesiacmi a bol nechraneniale expriatel povedal ze sa nespravil domna.Neviete mi poradit ze ci mozem byt tehotna aj bez inich priznakou ale to moze byt aj nieco ine.Obcas mam v podbrusku bolesti ako ked mam menstuaciuale aj take pichanie.Dakujem
veronika
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc

Dobrý den.

Doporučuji těhotenský test z moče - prodávají se v lékárnách. Bude-li negativní, můžete vyčkat návratu Vaší lékařky z dovolené

MUDr. Jan Šulc

těhotenský test
Dobrý deň pán doktor, pred nedávnom som mala chránený sex kondómom, priateľ sa neurobil a sex bol veľmi krátky, asi 6krát vošiel do mňa a koniec. Kondóm určite nepraskol,po tom sme ho skúšali naplniť vodou ..
O 2-3 dni neskôr som dostala menštruáciu,ale trvá len 3 dni a je veľmi slabá, prvý deň bola tmavo červená a dalsie dva dni skoro žiadna ale na tampóne bola krv tmavo hnedá.
Môže sa jednať o tehotenstvo ?
Veľmi sa bojím i keď som si istá,že som nemala ako otehotnieť,ale predsa ..
Ďakujem vám za rýchlu odpoveď. - otázka upravena poradcem
Bea
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc

Dobrý den.

Těhotenství není pravděpodobné, ale nelze na 100% vyloučit. Více řekne gravitest 2 týdny po styku.

MUDr. Jan Šulc

těhotenský test
Dobry den,
Chcela by som sa opytat.
S priatelom sme mali pohlavny styk,bol vo mne ale len chvilu. Uzila som tabletku po.
Dostala som dve menstruacie,jednu po tabletke a druhu v termine.
38 Dni po styku som si urobila test a negativny,den na to prisiel menses. Mozem byt tehotna? - otázka upravena poradcem
daša
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc

Dobrý den.

Těhotenství je při negativním testu a s ohledem na uvedené údaje velmi velmi nepravděpodobné

MUDr. Jan Šulc

těhotenský test
Dobrý den,dnes je to 17 dní od nechráněného styku, jinak všechny další styky byly chráněné, test je negativní dnes tj. 17 den, ale citím se pořád nějak divně, můžu být těhotná
jana
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc

Dobrý den.

Při negativním testu je těhotenství nepravděpodobné. Pro jistotu doporučuji ale test zopakovat

MUDr. Jan Šulc

těhotenský test
Dobry den, pred nedávnom som mala prvý sex, bol chránený a trval ani nie minutku lebo to moc bolelo,cize priatel sa nespravil vôbec. Ani predtým. Cize nie je mozne aby som otehotnela,nie ?
Len sa chcem uistit,lebo mi o tyzden skor prisli kramy , 2 dni po prvom sexe... - otázka upravena poradcem
Erika
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc

Dobrý den.

Otěhotnění je velmi nepravděpodobné. Jistotu může přinést gravitest 14 dní po styku

MUDr. Jan Šulc

těhotenský test
Dobry den tehotensky test mi vysel pozitivni a krevni test negativni co to znamena poradte mi dekuji
dana
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc
již zodpovězeno
těhotenský test
Dobry den tehotensky test mi vysel pozitivni a krevni test negativni co to znamena poradte mi dekuji
dana
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc

Dobrý den.

Je to hodně neobvyklé. Bylo-li to ve stejný den, jde pravděpodobně o chybu jednoho z testů.

MUDr. Jan Šulc

těhotenský test
Dobry den chtela sem se zeptat 14.7 jsem mela dostat menstruaci, menstruace se nedostavila pred 3 dny jsem si dala tehotensky test a vyšel negativni myslíte ze bych mohla byt tehotna ?
mmm
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc

Dobrý den.

Těhotenský test dokáže odhalit těhotenství starší než cca 12 dní. Mladší nikoli. Spíše těhotná nejste, ale zcela jisté to není. Test doporučuji po několika dnech zopakovat

MUDr. Jan Šulc

těhotenský test
Dobrý den,
3 dny po nechráněném pohlavním styku jsem si dělala TT a vyšel mi negativně.Přítel se totiž do mě udělal,antikoncepci beru,ale bohužel ten den jsem na ni zapoměla.Můžu být i tak těhotná? Děkuji - otázka upravena poradcem
Dominika
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc
již zodpovězeno
těhotenský test
Dobrý den,
3 dny po nechráněném pohlavním styku jsem si dělala TT a vyšel mi negativně.Přítel se totiž do mě udělal,antikoncepci beru,ale bohužel ten den jsem na ni zapoměla.Můžu být i tak těhotná? Děkuji - otázka upravena poradcem
Dominika
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc

Dobrý den.

TT po 3 dnech od styku nemá žádnou výpovědní hodnotu. Je třeba ho zopakovat za cca 10 dní

MUDr. Jan Šulc

těhotenský test
Dobry den chtěla bych se zeptat jestli ma norethisteron nejaky vliv na pozitivni test? 18.6 jsem mela posledni menzes a 17.7 jedeme na dovolenou bala jsem se ze bych to mohla dostat na dovolene a to jsem nechtela od 13.7 beru norethisteron a pritel mi rekl at si zkusim udelat test protoze jsem rikala ze me boli prsa tak jsem 14.7 udelala tri testy a vsecky vyšli pozitivni... tak by mě zajimalo jestli to ma nejaky vliv ty prasky? Děkuji
Nela
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc

Dobrý den.

Jste těhotná. Norethisteron nemůže způsobit pozitivitu testu. Jde-li o chtěné těhotenství, Norethisteron vysaďte

MUDr. Jan Šulc

těhotenský test
Dobry den chtěla bych se zeptat jestli ma norethisteron nejaky vliv na pozitivni test? 18.6 jsem mela posledni menzes a 17.7 jedeme na dovolenou bala jsem se ze bych to mohla dostat na dovolene a to jsem nechtela od 13.7 beru norethisteron a pritel mi rekl at si zkusim udelat test protoze jsem rikala ze me boli prsa tak jsem 14.7 udelala tri testy a vsecky vyšli pozitivni... tak by mě zajimalo jestli to ma nejaky vliv ty prasky? Děkuji
andrea
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc
již zodpovězeno
těhotenský test
Dobry den chtěla bych se zeptat jestli ma norethisteron nejaky vliv na pozitivni test? 18.6 jsem mela posledni menzes a 17.7 jedeme na dovolenou bala jsem se ze bych to mohla dostat na dovolene a to jsem nechtela od 13.7 beru norethisteron a pritel mi rekl at si zkusim udelat test protoze jsem rikala ze me boli prsa tak jsem 14.7 udelala tri testy a vsecky vyšli pozitivni... tak by mě zajimalo jestli to ma nejaky vliv ty prasky? Děkuji
andrea
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc

Dobrý den.

Norethisteron výsledek testu neovlivňuje. Jste těhotná. Norethisteron doporučuji, je-li těhotenství chtěné, vysadit

MUDr. Jan Šulc

těhotenský test
Dobry den,chtela bych se zeptat,kdyz byl nechraneny pohlavni styk 29.5. a dnes 15.7. jsem opet delala test a vysel negativne,kdybych byla tehotna tak by se to ukazalo ze ano? Menstruaci jsem dostala 18.6.
(Na testu byla podelne cara,ale zmizela po chvilce,myslite si ze byl test v poradku,kdyz se normalne ukazala negativni carka?) dekuji moc predem - otázka upravena poradcem
Linda
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc

Dobrý den.

Je-li dnes test negativní, je těhotenství extrémně nepravděpodobné

MUDr. Jan Šulc

těhotenský test
Dobrý deň, pred 3 mesiacmi som mala nechránený pohlavný styk. Asi do 15 hodín som použila escapelle. V ten mesiac som mala menštruáciu 2x. Druhý mesiac mi prišla skôr, tretí s týždňovým omeškaním. Po mesiaci od styku som si robila aj tehotenský test, bol negatívny ( bolo tam napíné 20 sekund pod prudom moču, avšak bol tam asi iba 10 s). Už asi týždeň mám citlivejšie prsníky ako obvykle, a vystúpenejšie bradavky, čo je u mňa neobvyklé ( mám týždeň pred menštruáciou). Je možnosť, že by tabletka nezabrala ? S čím môže súvisieť citlivosť prsníkov? ďakujem za odpoveď
Alena
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc

Dobrý den.

Těhotenství je při negativním testu velmi nepravděpodobné. Pokud jste ale test neprovedla zcela podle návodu, opakujte ho. Citlivost prsů může být způsobena i poměrně nevelkou hormonální nerovnováhou.

MUDr. Jan Šulc

těhotenský test
dobry den chtěla jsem se zeptat spřítelem se snažíme o dítě už 6 měsícu před deseti dny se nedostavila menstruace a ted v patek jsem zkousela odpoledne test vyšly dvě stejně silné čárky na druhy den to same dnes jsem nastivila doktora ale sestricka mi rekla ze mam prijit az pristi utery ze se to pozna az po 14 dnech a nabizela mi nejake vitaminy tak ted nevim jestly jsem nebo nejsem tehotna dekuji za odpoved mona :)
mona
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc

Dobrý den.

Těhotná jistě jste. Testy jsou hodně spolehlivé.

MUDr. Jan Šulc






mobilní verze