Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu

Poradna gynekologa MUDr. Jana Šulce

Poradna

Ilustrační snímek

Na otázky odpovídá

MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc

Každý šestý pár má dnes problémy s početím, na vině jsou ženy i muži. Na otázky týkající se léčby neplodnosti vám bude odpovídat MUDr. Jan Šulc z Centra reprodukční medicíny GEST. Od 23.7. do 2.8. je lékař na dovolené, takže nebude odpovídat na vaše dotazy. Pomozte bourat společenská tabu v této oblasti.

Nejvíce se ptáte

Poraďte se také

Poraďte se také


Zbývá 1000 znaků.


Toto opatření slouží jako ochrana proti webovým robotům.
Při zapnutém javaskriptu se pole vyplní automaticky.

těhotenský test
Dobry den mam takovej malej dotaz včera jsem si delala tehotensky test a ta druha čarka byla takova prusvitna jako ze by tak byli 2 čarky tak nevim jestli je to pozitivni dekuji
monička
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc

Dobrý den.

Aniž test přímo vidí, je těžké se vyjádřit. nejlepší je ho za 1-2 dny zopakovat

MUDr. Jan Šulc

těhotenský test
Dobrý den dne 4-5 července jsem měla nechráněný pohlavní styk.. Tu dobu jsem nebrala postinor.. Dne 19.července bych si měla dělat těhotenský test... Jenže tu dobu mám dostat menstruace.. Takže ten test si udělám podle menstruace.. A chtěla bych se zeptat dne 12.července jsem měla zase nechráněný pohlavní styk mohu vzít lék postinor? I když mě čekají menstruace? děkují za Vaší odpověď anonym
anonym
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc

Dobrý den.

Postinor můžete užít kdykoli, bez ohledu na menses. To samé platí pro těhotenský test

MUDr. Jan Šulc

těhotenský test
Dobrý den,

chtěla bych se zeptat, zda je možné, že jsem těhotná. Nechráněný pohlavní styk jsem měla 26.6. a menstruace měla přijít mezi 29.6.-3.7. a stále nic (teď je 10.7., ejakulace byla mimo vagínu). Test jsem si udělala a vyšel negativní. Je možné že je na domácí testování brzy? Momentálně jsem v zahraničí, ale po příjezdu si zajdu k lékaři. Ráda bych však věděla, zda je otěhotnění možné. Děkuji. - otázka upravena poradcem
Tereza
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc

Dobrý den.

14 dní po styku by měl být test jasně pozitivní. Tedy těhotná nejspíše nejste. Vždy ale doporučuji pro jistotu test opakovat

MUDr. Jan Šulc

těhotenský test
dobrý den muzu se zeptat kdyz mlady se do me udelal ..jsem tehu. kdyz uz par dní mi je zle a mam ranní nevolnosti!
jana
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc
Zkuste gravitest
těhotenský test
Dobry den, takze asi takhle jiz dva mesice se snazime o mimi brala jsem i kyselinou listovou. muj dotaz dne 3.7 jsem mela plodny den ten hlavni sex jsem meli asi od tri dnu po ukonceni ovulace tudis nejak do 6.7. na vytoky netrpim kdy je mozne ze by se po pripad ukazaly dve carky? protoze kdyz jsem vcera zkousela rano tehu test byla tam naznak i druhe carky ale odpoledne uz ne tak by me tedy zajimalo kdy to mam zkusit znova dekuji moc bych si prala dat pozitivni test pritelovy na svatbe tu mame 15srpna :-) dekuji za odpoved
Lenka
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc

Dobrý den.

Test doporučuji - viz archiv - 2 tydny po styku

MUDr. Jan Šulc

těhotenský test
Dobry vecer. Chci se vas zeptat muzu byt tehotna kdyz jsme mely nechraneny sex a pritel se do me neejakuloval? Test negativni , menstruaci jsem mela mit3.7 a uz 7dni mam zpozdeni.Nechtela bych otehotnet jelikos jsem 5 mesicu po cisarskem rrezu prosim o radu
romana
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc

Dobrý den.

Je-li test negativní, je těhotenství nepravděpodobné. Vždy ale doporučuji pro jistotu test opakovat

MUDr. Jan Šulc

těhotenský test
dobry den mohu se spolehnout na tt z moci po 39 dnech po styku ze jsou negativni diky
Anna
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc

Dobrý den.

Viz archiv - můžete

MUDr. Jan Šulc

těhotenský test
Dobrý den,
Dne 4.7. - 5.7 jsem nechránění pohlavní styk.. Chtěla bych se zeptat kdy, si mám udělat těhotenský test.. kdy by měla jít k gynekologii.. Mám podezření že jsem těhotná.. Děkují za odpověď - otázka upravena poradcem
Karolína123
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc

Dobrý den.

Test doporučuji po 2 týdnech od styku. Návštěvu lékaře pak, nejsou-li obtíže, za další 2-3 týdny

MUDr. Jan Šulc

těhotenský test
dobrý den beru antikoncepci sidretella ale měla jsem antibiotika azytromycin a augmentin proběhl styk hcg z krve od styku 16 den negativní nyní testy z moči 38 dni negativní i proběhlaslabší menstruace a trošku déle jsem špinila mužu se na výsledky spolehnout?Děkuji
Marta
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc

Dobrý den.

Je-li test opakovaně negativní, těhotná s vysokou pravděpodobností nejste

MUDr. Jan Šulc

těhotenský test
Dobrý den,

25.6 jsem měla s partnerem nechráněný styk nyní mám 4 dny zpoždění od M/S a poslední byla 10.5 test je stále negativní je možné byt těhotná ? Ukázal by to již test - otázka upravena poradcem
Simona
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc

Dobrý den.

Test by měl být pozitivní po 2 týdnech - takže ho ještě pro jistotu zopakujte

MUDr. Jan Šulc

těhotenský test
Dobrý den pane doktore, chtěla bych se zeptat. Cca 14 dni po styku jsem si udělala test a byl zde vidět "duch", poté za dva dny se objevil hnědý výtok, který trval 1 den. Nyní s odstupem času je to 20. den a test je negativni. Mezitim jsem si dělala asi 2 testy, které vyšly negativně. Může se jednat o těhotenství? Moc děkuji. - otázka upravena poradcem
Justýna
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc

Dobrý den.

S ohledem na negativní testy se již o těhotenství s vysokou pravděpodobností nejedná

MUDr. Jan Šulc

těhotenský test
Dobrý den,
dnes ráno jsem si udělala těhotenský test a vyšel mi následovně: horní čárka silná, spodní o něco slabší? Mám jít ke své gynekoložce nebo si udělat nový test?
Děkuji za odpověď - otázka upravena poradcem
Petra
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc

Dobrý den.

Doporučuji test za cca 2 dny zopakovat

MUDr. Jan Šulc

těhotenský test
Dobrý den, pane doktore, 9.6. jsem měla s přítelem přerušovaný styk (3x za sebou, z přítele vytéká docela dost preejakulační tekutina v průběhu celého styku), asi týden poté jsem pozorovala změny na prsou, jsou taková nalitá, asi o půl košíčku větší, na omak horká, bradavky velmi citlivé, menstruaci jsem odhadem dostala asi o 4 dny později (25.6)., ale mívám ji nepravidelnou, délka menstruace obvyklá (asi 5 dní), o něco slabší než normálně, ale ne tak, že by to mělo charakter pouhého špinění. 30.6. (21 dní po styku) jsem si dělala těhotenský test, udávaná citlivost 25 mIU/ml, použita ranní moč, výsledek negativní. Prsa jsou stále nalitá a horká, citlivost bradavek již v normě, nikdy předtím jsem takové příznaky neměla, menstruace i období před ní u mě probíhá bez jakýchkoli obtíží, hormonální antikoncepci jsem nikdy nebrala. Lze výsledek testu považovat za spolehlivý? Děkuji
Petra
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc

Dobrý den.

Vždy doporučuji pro jistotu test opakovat. Ale těhotná s vysokou pravděpodobností nejste

MUDr. Jan Šulc

těhotenský test
Dobry den chci se zeptat 7.6. jsem mela manstruaci pohlavni styk jsme měli 12.6. 3 dny za sebou tehotensky test jsem si delala 26.6. byl negativni ale na světle kdyz jsem koukala na ten test tak tam byla druha čarka ale moc nesla videt jen nasvětle. Tak druhy test jsem delala 29.6. a zase negativni tak nevim jestli jsem těhotna nebo ne. nebo jeto moc brzo si dělat test. ale mam takovy přiznaky jako paleni žahy boleni prsou . takze nevim jestli jsem tehotna nebo ne dekuji za odpovět A ještě se chci zeptat když žena otěhotni a je v 1 měsici a ma pohlavni styk tak je vevnitř uzka ?? dekuji za odpovět monika
monika
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc

Dobrý den.

S ohledem na druhý jasně negativní gravitest těhotná s vysokou pravděpodobností nejste

MUDr. Jan Šulc

těhotenský test
Dobrý den, minulý týden jsem měla nechráněný sex, ale neudělal se do mě. Včera jsem měla dostat menstruaci ale nedostala..Trošku mě bolí prsa ale ne bradavky..můžu být těhotná? Je mi 17 let.děkuji
sex
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc

Dobrý den.

Otěhotnění nelze zcela vyloučit. Doporučuji gravitest po 2 týdnech od styku

MUDr. Jan Šulc

těhotenský test
Dobrý den,
Je možné těhotenství i přes to, že už jsem od styku dostala dvakrát menstruaci? Děkuji! - otázka upravena poradcem
Katka
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc

Dobrý den.

Není to pravděpodobné, ale ani zcela vyloučené. Jistotu může přinést gravitest

MUDr. Jan Šulc

těhotenský test
Dobry den chci se zeptat pred měsicem sem byla na odsraneni cysty nemohla sem otehotnet. tet sem zdrava a uz tam cystu nemam tak chci vedet jestli je mozne hned prijit do jiniho stavu moc chi miminko pritel je taky zdravy byl i na višetreni v liberci na genet sperma a ma vse v normalu. my sme meli pohlavni styk 12.6. menstruaci mam dostat az pristi mesic tak nevim jestli uz jsem tehotna nebo ne nebo jeste nemuzu byt těhotna dekuji za odpoved ale furt nato musim myslet chci strasne byt tehotna dekuji monika
monika
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc

Dobrý den.

Záleží na rozsahu výkonu a na tom, o jakou cystu šlo. To Vám musí říci Váš gynekolog. Těhotenství můžete po 2 týdnech zjistit pomocí gravitestu

MUDr. Jan Šulc

těhotenský test
Jeste dodam, ze dnesni carka neni slaba, jen slabsi. Kdyz bych rekla, ze 19. byla intenzita carky 8, tak dnes 7-7,5. Vcera navecir jsme meli sex, muze to byt ovlivneno i tim? Dekuji
Tehotensky test
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc
již zodpovězeno
těhotenský test
Dobry den, zacinam sedmy tyhed tehotenstvi. 19.6. Jsem si delala trst a carka vysle pekna, 25. Jsem hyla u gynekolozky, ktera tehotenstvi potvrdila a rikala, ze je vse v poradku, dnes (27.) rano jsem delala znovu test. Carka vysla hned, driv jak po minute, ale je trochu slabsi nez carka z 19. Videt je krasne, o tom neni pochyb, ale zarazilo me, ze je slabsi. Muze to byt tim, ze jsem byla na zachode v 6 rano, ale test jsem delala az z moci odebrane pote v 7 rano? Nic jsem mezi tim nepila. Je vse v poradku? Na kontrolu jdu az 20. Zadne problemy nemam, test jsem delala jen proto, ze jsem ho chtela ukazat rodicum "zacerstva". Dekuji - otázka upravena poradcem
Tehotensky test
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc

Dobrý den.

Intenzita zabarvení čárky má jen orientační význam. Vysvětlením může být, jak uvádíte, že nešlo o první moč po ránu

MUDr. Jan Šulc

těhotenský test
Dobrý deň , chcela by som sa opýtať či je možné že som tehotná . Mala som menštruáciu 14.5 - 20.5 , nechránený pohlavný styk som mala 2.6 ale asi po 5 minútach mi prišlo zle pravdepodobne kvôli tlaku takže priatel ani neejakuloval . Pre istotu som si do 10 hodín zobrala Escapelle . Menštruáciu som dostala presne v očakávaný termín čo bolo 12.6 lenže táto menštruácia bola iná , trvala 8 dní ale bola slabá . 18.6 , 23.6 a 24.6 som si robila tehotenské testy a všetky boli negatívne .. Lenže mám pocit ako keby som mala väčšie bruško. Možno si to len nahováram. Ďakujem za odpoveď.
Nina
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc

Dobrý den.

Otěhotnění je při negativních testech extrémně  nepravděpodobné

MUDr. Jan Šulc

těhotenský test
Dobrý den, hledala jsem odpověď na otázku v archivu, ale nenašla. Byl by TT pozitivní po 20 dnech od styku i z odpolední moči? Přes den jsem pila normálně. Už jsem testovala 4 dny zpět z ranní moči a negativní a teď také-nevydržela jsem to do rána. Je to hloupost? Děkuji, M.
Monika
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc

Dobrý den.

Test by byl pozitivní i z odpolední moči

MUDr. Jan Šulc

těhotenský test
Dobrý den, pane doktore, chci se zeptat.
Poslední styk jsem měla 2.den 7denní pauzy, poté došla normálně MS, 4.den pauzy. užíván nuvaring. Po pauze nasazen a po 7 dnech jsem se rozodla, že užívání ukončím. Přišla znovu MS, opět asi 3 dny po vysazení. 15 dní po styku dělaný TT Predictor Early, s citlivostí 12,5 z ranní moči. Myslíte si, že je stále riziko, že mohu být těhotná? Poslední 4 dny mě strašně pořád bolí hlava a dnes v noci mě vzbudila bolest žaludku.. Tak mám smíšené pocity, zda-li by to mohl být příznak, či už je těhotenství vyloučeno. Děkuji moc, Anna - otázka upravena poradcem
Anna
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc

Dobrý den.

Byl-li test negativní, je těhotenství vysoce nepravděpodobné. Vždy ale pro jistotu doporučuji test zopakovat

MUDr. Jan Šulc

těhotenský test
Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, když jsem měla styk 27.5 a od té doby sem si udělala 4 testy, všehny negativní, poslední jsem si dělala 15 dní po styku, měla bych ted měkdy dostat měsíčky, ale jen mě už třetí den pobolívá v podbříšku a měsíčky nikde, může to být stresem nebo tím, že jsem "v tom"? Děkuji pěkně. - otázka upravena poradcem
XXX
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc

Dobrý den.

Negativní test 15 dní po styku s vysoko pravděpodobností vylučuje početí při tomto styku. Stres může hrát roli.

MUDr. Jan Šulc

těhotenský test
Dobry den pane dochtore dneska sem byla u pani lekařki a dělala mi ultrazvuk nic tam nevidela předepsala mi nantikocepci a řekla mi že test muže viit i po deseti dnech dneska to je devatej den dělala jsem si rano test a je stále negativni moč neřezena a hnet jsme stala udelala jsem si ho ani jsem nepila aby byla moč neřezena ale jemi špatně ale je to asi ze stresu :(
- otázka upravena poradcem
Irina
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc

Dobrý den

Doporučuji test ještě v odstupu několika dní zopakovat

MUDr. Jan Šulc

těhotenský test
dobrý den jsem týden po miniinterupci a těhotenský test my furt vychazí pozitivní
tyna
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc

Dobrý den.

Test může být po interupci pozitivní řadu dní, někdy i 2-3 týdny.

MUDr. Jan Šulc

těhotenský test
Dobry den dneska jsem si koupila těhotensky test vyšel negativni dneska to je 13 dni po styku mam si dělat další těhotensky test nebo ne ?
Irena
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc

Dobrý den.

Vždy pro jistotu doporučuji test v odstupu 2-3 dní zopakovat

MUDr. Jan Šulc

těhotenský test
Dobry den mam ešte jeden dotaz muže mi byt zle po 13 dnech mesičky me maj začit pdole počtu 26.6. a pochavni stik jsem měla po mensturaci jak jsem říkala ale pohlavni styk jsem mela 3.6. a na břichu se mi udělala takova cestička hněda tak mam docela strach dneska si budu dělat test pro jistotu i kdiž se domě ne onanoval mam strach proto že nedavno jsem byla těhotna bojim se to vzdelit sve gynekoložce a byla jsem na mini interupci je to 2mesice zpatky a mam strach přeji krasny den
Na slyšenou poslední menzes 29.5.
- otázka upravena poradcem
Irena
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc

Dobrý den.

Otěhotnění nelze zcela vyloučit, ale Vaše příznaky nejsou typicky těhotenské. Test má smysl za 2 týdny po styku.

MUDr. Jan Šulc

těhotenský test
Dobry den, jeste dodam, ze jsem si toho slabeho ducha vsimla do tri minut - coz je limit pro potvrzeni negativniho vysledku. Je to mamatest 10. Dekuji
Sarka
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc
již zodpovězeno
těhotenský test
Dobry den, pred chvili jsem se ptala na provedeni testu - no, nevydrzela jsem a udelala si ho dnes (v 15:00) a je tam trochu viditeln druha carka, tzv. duch. Myslite si, ze je mozne, ze jsem tehotna? Mam v sobotu dostat MS, takze potvrzeni budu mit samozrejme az pote, ale jenom jsem se chtela zeptat, jestli je to vubec mozne. Dekuju
Sarka
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc

Dobrý den.

Teoreticky to je možné. Každý den hraje roli

MUDr. Jan Šulc

těhotenský test
Dobrý den,
Před dvěma týdny jsme se s mužem začali snažit o miminko. Nevím, kdy přesně jsem měla ovulaci, nicméně někdy v té době (nejpravděpodobněji ST nebo ČT). Nyní v sobotu bych měla dostat MS, myslíte si, že by těhotenský test již nyní mohl prokázat těhotenství? Styk jsme provozovali každý druhý den v týdnu kolem ovulace. Děkuji - otázka upravena poradcem
Sarka
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc

Dobrý den.

Test z moče může dle citlivosti odhalit těhotenství po cca 12 dnech.

MUDr. Jan Šulc

těhotenský test
Dobrý deň,mám 44 rokov.V42 som bola na operacii krčka maternice .Potom rok nato v júly som prestala menštruovať ,bolo tomu už 9 mesiacov .Teraz ma pobolievalo v podbrušku a bradavky mám boľavé .Chcela by som sa opýtať či môžem byť tehotná ked sme nepoužívali antikoncepciu
Janka
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc

Dobrý den.

Otěhotnění považuji za hodně nepravděpodobné. Jistotu může přinést gravitest

MUDr. Jan Šulc

těhotenský test
Dobry den, pane doktore, nohu se spolehnout na vysledek testu HCG z krve a to 24 dnu od pohlavniho vstyku? Dekuji za Vasi odpoved.
Iva
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc

Dobrý den

Výsledek by měl být velmi spolehlivý

MUDr. Jan Šulc

těhotenský test
Dobrý den, snažíme se o miminko a měla bych takový dotaz, 17.5.2015 jsem dostala MS, sice slabou a cca 2 dny, ale byla. BT mi neklesla, jen jednodení výkyv poslední den MS a to na 36,8. Předtím a potom bazální teplota 37/37,1/37,2 a takto kolísavě se drží stále už 19 den od začátku údajné MS. (samozřejmě i před MS od ovulace) Těhotenský test jsem zkoušela 2 dny po zkončení MS a to 20.5. a byl jasně negativní. Žádné příznaky těhotenství nemám, až na občasné migrény a zvýšenou BT a již 3 dny teda i tělesnou teplotu, tu mám 37, ale nemocná nejsem. Jinak minulý měsíc byla OVU 3.5. (dle BT), což je dost dlouho na to, aby mi test, který jsem dělala po MS ukázal těhotenství, ne? TT jsem dnes opakovala a je negativní, ale BT již 37,3. Pokud to těhotenství není, co by to ještě mohlo znamenat. Normální předovulační teplotu nám tak 36,5/36,6.
Radmila
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc

Dobrý den.

Může jít např.o hormonální poruchu. Při opakovaně negativních testech je těhotenství prakticky vyloučené

MUDr. Jan Šulc

těhotenský test
Dobrý den, je možné byt těhotná když jsem si nedávno dělala dva tehotenske testy a oba byly negativní....byl by to již 5.mesic-20.týden, byla jsem na gynekologii kde mi dělala prohlídku zrcadly a ultrazvuk..a nic mi neříkala...mám totiž v poslední době bolesti břicha, střevní potíže a břicho me i po užívání Hylacu stále poboliva, byla jsem hodně ve stresu, ale ted už nejsem
Dara
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc

Dobrý den.

V 20. týdnu musí být těhotenský test pozitivní

MUDr. Jan Šulc

těhotenský test
Dobrý den pane doktore,
14 den po ovulaci jsem si udělala těhotenský test a vyšel slabě pozitivně, jelikož jsem loni potratila, hned jsem začala zavádět Utrogestan do pochvy.
Hned za dva dny jsem si udělala další test, zesílel a za další dva dny zase další test a obě čárky byly již stejně silné. Ale napadlo mě, jestli zaváděný Utrogestan neovliní pozitivní výsledek testu. Pár kapiček mi asi do moči káplo, i přesto, že jsem se snažila ráno umýt.
Jinak vše naznačuje těhotenství(bolavá a nateklá prsa,vynechaná menstruace,atd..)
Děkuji moc za Vaši radu. - otázka upravena poradcem
Pája
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc

Dobrý den.

Utrogestan neovlivňuje výsledek testu

MUDr. Jan Šulc

těhotenský test
Dobrý den, dělala jsem si těhotenský test, nejdříme mi jakoby vyšla i druhá čárka, ale hned potom začala mizet a byla jakoby bílá, ale byla trochu vidět. co to znamená?
- otázka upravena poradcem
EMA
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc

Dobrý den.

Aniž test vidím, je těžké se vyjádřit. Slabá pozitivita? Chyba?

Doporučuji test zopakovat

MUDr. Jan Šulc

těhotenský test
Dobrý den, byla jsem u doktorky s tím ,že mě jakoby píchá v podbřišku. poslala mě na ultrazvuk a řekla mi, že mám zvětšenou sliznici v děloze, může to znamenat, že jsem těhotná?
Děkuji za odpověď - otázka upravena poradcem
nela
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc

Dobrý den.

Těhotenství je jednou z možných příčin. Více řekne gravitest

MUDr. Jan Šulc

těhotenský test
Dobrý den.Chci se zeptat.S partnerem se snažíme o dítě. Měli jsme nechráněný sex 2 dny před ovulaci.A od te doby jsem si všimla ze mám stále mazlavy výtok, když se utiram.Je to už 13 den a zítra mám dostat MS.Může to být znak těhotenství? MS mám velmi pravidelní. Děkuji za odpověď.
Petra
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc

Dobrý den.

Nejde o typický těhotenský příznak.

Případně zkuste zítra gravitest

MUDr. Jan Šulc

těhotenský test
Dobrý den, je možné, abych byla těhotná, když beru antikoncepci pravidelně, mám pravidelně menstruaci, ale s přítelem jsme měli sex v době mojí menstruace (4. den)..použili jsme kondom, ale cca měsíc potom mi začalo být špatně, nezvracela jsem, jen pocit na zvracení. Byla jsem na vyšetření žaludku, ale nic se nenašlo, proto se bojím. Děkuji za odpověď
Jana
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc

Dobrý den.

Těhotenství považuji za vysoce nepravděpodobné. Více může říct gravitest

MUDr. Jan Šulc

těhotenský test
a za jak dlouho bych podle vás měla test zopakovat?
předem děkuji za odpověď - otázka upravena poradcem
jana
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc

Dobrý den.

Za 4-5 dní

MUDr. Jan Šulc

těhotenský test
dobry den,
je mozne ze i pres opakovane negativni tehotenske testy jsem tehotna? ..stale jsem nedostala menstruaci (skoro mesic zpozdeni).
dekuji
A. - otázka upravena poradcem
anna
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc
již zodpovězeno
těhotenský test
dobry den,
je mozne ze i pres opakovane negativni tehotenske testy jsem tehotna? ..stale jsem nedostala menstruaci (skoro mesic zpozdeni).
dekuji
A. - otázka upravena poradcem
anna
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc

Dobrý den.

Je-li test prováděn více než 2 týdny po styku, je otěhotnění při jeho opakované negativitě prakticky vyloučené

MUDr. Jan Šulc

těhotenský test
Chtela sem se optat mela sem ms 21 konec 25.5 ,delala sem si test pozitivni slabou carkou,nechraneny sex 22.5. Muzu byt tehotna
anonym
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc

Dobrý den

Otěhotnění při menses je velmi nepravděpodobné, ale ne vyloučené. Doporučuji test zopkovat

MUDr. Jan Šulc

těhotenský test
Dobry den.Pane doktore mam nepravidelny ciklus 45az50 dni ted mi prisla po33 dnech prsa mam porad tvrda a trochu 9ali mam 4 dni po ms a boli me o5 bricho jako pred ms sex mam nechraneni celi mesic jinak beru jerab ptaci muzu byt tehotna I kdyz jsem mela ms dekuji za odpoved
Lilijana
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc

Dobrý den.

Pokud jste měla normální menstruaci, je těhotenství nepravděpodobné, ale ne vyloučené. Více řekne gravitest

MUDr. Jan Šulc

těhotenský test
Dobrý den, 10.5. jsem měla dostat menstruaci, s přítelem jsme měli pohlavní nechráněný styk 5.5. .. Je možné že jsem otěhotněla a už toho 10.5. jsem nedostala menstruaci?
Maminka
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc

Dobrý den.

Zcela vyloučené to není. Zkuste těhotenský test.

MUDr. Jan Šulc

těhotenský test
Dobrý den. Beru antikoncepci 4 měsícem a dnes se mi trochu spustila krev. Bylo to opravdu jen špinění. Před 11 dny jsem měla menstruaci která trvala 2-3 dny. HA beru pravidelně a podle návodu. Před 14 dny jsme se báli otěhotnění, ale menstruace to podle mého názoru vyvrátila. Bojím se, zda opravdu nemůžu být těhotná. Děkuji
Veronika
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc

Dobrý den.

Jistotu Vám může přinést negativita  těhotenského testu

MUDr. Jan Šulc

těhotenský test
Dobry den pane doktore,mam dotaz,po temer dvou letech jsem nejspise tehotna diky IUI,na UZ v 5+0 zatim jen maznak gestacniho vacku,tehotenske testy z moci uz nesili i kdyz jeste carka neni stejne silna jako kontrolni,test z krve 14 dni po IUI 28jednotek hcg,dalsi krev nebyla. je mozne,ze bude vse ok i presto,ze testy uz nesili? A druhy dotaz,muze mi pracovni neschopnost pro rizikove tehotenstvi ( riziko v zamestnani) vypsat i prakticky lekar nebo vzdy jen gynekolog. dekuji
lucie
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc

Dobrý den.

Intenzita zabarvení čárky na testu z moče má jen orientační význam.

Vypsat neschopenku může i praktický lékař, gynekolog by k tomu měl dát doporučení

MUDr. Jan Šulc

těhotenský test
Dobrý den,
Je možné těhotenství v případě, že se styk odehrál během menstruace, další menstruace se dostavila přesně na den a v normální intenzitě a dva těhotenské testy (jeden po dvou, druhý po třech týdnech) byly negativní? Mám totiž zvláštní pocit v podbřišku a občas jako by mě tam mírně píchalo, ale může to být z nervozity. Děkuji za odpověď! - otázka upravena poradcem
anna
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc

Dobrý den.

Především s ohledem na výsledek testů považuji těhotenství za prakticky vyloučené

MUDr. Jan Šulc

těhotenský test
Dobrý den, pane doktore,
má vypovídající hodnotu síla čárky na testu? Jsem 16. DPO, testuji 4. den, čárka možná trochu sílí, ale pořád není stejně silná jako kontrolní. Mnestruace ani špinění se neobjevilo. Již jsem po jednom potratu, proto mám strach, zda se tentokrát vyvíjí všechno správně. Děkuji - otázka upravena poradcem
Eva
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc

Dobrý den.

Intenzita zbarvení čárky na testu má jen orientační význam. Více řekne test z krve a především UZ

MUDr. Jan Šulc

těhotenský test
Dobrý den, již po druhém sexu s kondomem jsme spolu s přítelem poté měli 3. sex, ale jen chvíli a bez ejakulace. Měla jsem ale začátek plodných dnů, jak pravděpodobné je, že budu těhotná? I když jsem následně dostala menstruaci, sice s 2 denním zpozděním, ale dostala. (Je pravda že menstruaci mohu mít a přesto být těhotná..?)....
x
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc

Dobrý den.

Těhotenství je možné i přes menstruaci. Je to ale hodně nepravděpodobné. Více řekne gravitest

MUDr. Jan Šulc




mobilní verze