Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu

Poradna gynekologa MUDr. Jana Šulce

Poradna

Ilustrační snímek

Na otázky odpovídá

MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc

Každý šestý pár má dnes problémy s početím, na vině jsou ženy i muži. Na otázky týkající se léčby neplodnosti vám odpoví MUDr. Jan Šulc z Centra reprodukční medicíny GEST. Pomozte bourat společenská tabu v této oblasti.

Nejvíce se ptáte

Poraďte se také

Poraďte se také


Zbývá 1000 znaků.


Toto opatření slouží jako ochrana proti webovým robotům.
Při zapnutém javaskriptu se pole vyplní automaticky.

těhotenský test
Dobrý večer, chtěla bych se zeptat,před pár dny jsem měla pohlavní styk,prášky neberu,byl to chráněný sex, přítel se neudělal do mě,ale nejspíš jsem se trošku otřela o jeho úd,je to 5 dní zpátky,kdy bych si měla udělat test? jaká je šance,že bych otěhotněla? je mi i přez to divně,bolí mě v podbříšku, hodně mi křučí v břiše,ale bradavky mě nebolí,mam slabý výtok,může to být jen stresem? ms mam dostat cca za 10 dní
Monika
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc

Dobrý den.

Stres může být příčinou. Těhotenství je nepravděpodobné. Test doporučuji za 2 týdny po styku

MUDr. Jan Šulc

těhotenský test
Dobrý den,

po dobrání prášku tj. 22.3 jsem nedostala očekávanou menstruaci (25.3.). Po vynechání dva dny jsme si udělala TT exacto ultra kde se po třech minutách objevila pouze jedna I . Menstruace se bohužel pořád nedostavila. I když v podbříšku mně chvílemi pobolívá..
Děkuji za radu - otázka upravena poradcem
m.
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc

Dobrý den.

Test v odstupu ještě zopakujte.

MUDr. Jan Šulc

těhotenský test
Chci se zeptat beru antikoncepci uz 10 let pred dvemi mesici sem ji dala pichnou o tiden pozdeji a test mi ukazal 2 krat negativni ale casto me boli hlava a mam navali muzu bit tehotna
Anna
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc

Dobrý den.

Nejspíše ne, ale zkuste gravitest.

MUDr. Jan Šulc

těhotenský test
Dobrý den pane doktore, téměř před třemi měsíci jsem si vůbec nevzala antikoncepci, potom 4 dnech jsme měla pohlavní styk, ale vzala jsem si po 36 hodinách Escapelle. Před dvěma měsíci jsem byla na odběr krve a výsledek byl negativní. Před týdnem jsem si dělala domácí test a také vyšel negativní. Hodně se mně ale zvětšilo břicho. Mám ho tvrdé a nafouklé. Bojím se, že bych byla těhotná. Myslíte, že je to možné? Hrozně se bojím. Občas mi bývá nevolno a mám zapáchající výtok. Děkuju za odpověď
Marie
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc

Dobrý den.

Testy jsou hodně spolehlivé.Těhotná s vysokou pravděpodobností nejste.

Výtok doporučuji řešit s Vaším gynekologem.

MUDr. Jan Šulc

těhotenský test
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, 2 dny před očekávanou M jsem měla přerušovaný styk, menstruace se nedostavila , test byl 11.den po styku negativní.Je možné, že bych byla přesto těhotná?
Dita
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc

Dobrý den.

Není to pravděpodobné. Test ale pro jistotu zopakujte

MUDr. Jan Šulc

těhotenský test
Dobrý den,chtě bych se zeptat,šestinedělí mi skončilo 19.2 zatím se mi nedostavily měsíčky.s manželem používáme přerušovanou soulož.myslíte že bych mohla být znovu těhotná?
martina
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc

Dobrý den.

Nelze to vyloučit. Více případně řekne gravitest...

MUDr. Jan

těhotenský test
Dobrý den,
měla jsem s přítelem nechráněný pohlavní styk.
Další měsíc jsem klasicky dostala menstruaci a těhotenský test mi vyšel třikrát negativní. Často mě ale pobolívá břicho a prsa. Můžu být vůbec těhotná? - otázka upravena poradcem
Jana Kohoutová
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc
již zodpovězeno
těhotenský test
Dobrý den,
měla jsem s přítelem nechráněný pohlavní styk.
Další měsíc jsem klasicky dostala menstruaci a těhotenský test mi vyšel třikrát negativní. Často mě ale pobolívá břicho a prsa. Můžu být vůbec těhotná? - otázka upravena poradcem
Jana Kohoutová
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc

Dobrý den.

Testy jsou hodně spolehlivé. Těhotenství považuji za vysoce nepravděpodobné

MUDr. Jan Šulc

těhotenský test
Dobrý den. 24.2.jsem mela posledni menstruaci.Snazime se o miminko.21.3 jsem si delala test a vyšel pozitivní. V pondeli jsem si ho dela znovu a vysel negativni a zacla jasem špinit.A už asi tyden me hrozne boli prsa.Mohu byt tehotna
marcela
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc
již zodpovězeno
těhotenský test
Dobrý den. 24.2.jsem mela posledni menstruaci.Snazime se o miminko.21.3 jsem si delala test a vyšel pozitivní. V pondeli jsem si ho dela znovu a vysel negativni a zacla jasem špinit.A už asi tyden me hrozne boli prsa.Mohu byt tehotna
marcela
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc
již zodpovězeno
těhotenský test
Dobrý den. 24.2.jsem mela posledni menstruaci.Snazime se o miminko.21.3 jsem si delala test a vyšel pozitivní. V pondeli jsem si ho dela znovu a vysel negativni a zacla jasem špinit.A už asi tyden me hrozne boli prsa.Mohu byt tehotna
marcela
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc

Dobrý den.

Nejspíše jde o tzv. časnou těhotenskou ztrátu. Pokud nezačnete normálně menstruovat, doporučuji návštěvu gynekologa a případně test z krve. Je vhodné vyloučit mimoděložní těhotenství, které by se někdy mohlo projevovat podobně.

MUDr. Jan Šulc

těhotenský test
Dobrý den, mám 5dnu od očekávané menstruace,která nedorazila. Těh.test je pozitivní,ale druhá čárka je velmi slabá..S manželem se snažíme o miminko. Proto mám strach, jestli je vše v pořádu.Nebo jestli slabší čárka muže něco značit.? Za odpověď předem děkuji.
Simona
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc

Dobrý den.

Intenzita čárky není až tak podstatná. Závisí na mnoha okolnostech, jako např. na koncentraci moče. Test v odstupu cca 3 dní zopakujte, případně vyžádejte test z krve

MUDr. Jan Šulc

těhotenský test
Dobrý den, pane doktore,
před týdnem (konec 1. týdne cyklu) jsem si 2 dny po sobě zapomněla vzít antikoncepční pilulku a během těchto dnů jsem měla 3x pohlavní styk. Až po 40 hodinách od prvního styku jsem si vzala Postinor a nyní jsem si po 7 dnech dělala těhotenský test a vyšel pozitivní (čárka však byla velmi slabě viditelná). Mohu se na tento výsledek spoléhat? Za jak dlouho má smysl navštívit lékaře, aby výsledek potvrdil?
Moc Vám děkuji za odpověď. - otázka upravena poradcem
Petra
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc

Dobrý den.

Doporučuji test zopakovat. Bude-li jasně pozitivní, záleží na tom, zda si dítě ponecháte nebo budete žádat o přerušení těhotenství. V případě žádosti o přerušení navštivte lékaře za cca týden. Pokud nebudete žádat, stačí návštěva za 2-3 týdny -nebudou-li obtíže.

V případě, že by byl test opakovaně stále jen slabě pozitivní, lékaře také navštivte cca do týdne

Bude-li negativní, šlo o chybu, zapomeňte na to

MUDr. Jan Šulc

těhotenský test
Dobrý den, minulý týden ve středu jsem měla nechráněný pohlavní styk, s přítelem jsme měli ale řerušový,bylo to pomalé a opatrné.když přítel začal cítit že už by bylo zle,tak si nasadil kondom a pokračovali jsme s kondomem. I přesto jsem měla strach a ve čtvrtek jsem si koupila postinor, jelikož jsem ovulovala podle prohlídky u doktora.Chci se zeptat,kdy si mužu udělat těhoteský test,už je to týden od užití postinoru. Chci mít jen jistotu,že nejsem těhotná.Děkuji
Soňa
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc
již zodpovězeno
těhotenský test
Dobrý den, minulý týden ve středu jsem měla nechráněný pohlavní styk, s přítelem jsme měli ale řerušový,bylo to pomalé a opatrné.když přítel začal cítit že už by bylo zle,tak si nasadil kondom a pokračovali jsme s kondomem. I přesto jsem měla strach a ve čtvrtek jsem si koupila postinor, jelikož jsem ovulovala podle prohlídky u doktora.Chci se zeptat,kdy si mužu udělat těhoteský test,už je to týden od užití postinoru. Chci mít jen jistotu,že nejsem těhotná.Děkuji
Soňa
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc

Dobrý den.

Gravitest doporučuji (viz též archiv odpovědí) za 12-14 dní po rizikovém styku

MUDr. Jan Šulc

těhotenský test
Dobrý den pane doktore,
Připadám si taková divná, taková, že to ani nejsem já. Mám obavy, abych nebyla těhotná. Sex jsem měla naposledy v prosinci a od té doby si tak připadám. Nevím jestli si to nenamlouvám. Menstruace přišla vždy tak jak měla, ale byla vždy slabší a kratší, za to ale pravidelná. Dělala jsem si 3 těh. testy a všechny negativní, je možné, že by se tři testy zmýlily? První byl dělaný někdy v lednu, druhý v únoru a třetí začátkem března. Je možné těhotenství nebo je to hloupost? Navíc po stisku bradavky mi něco vytéká už od prosince, ale ne pravidelně, jen občas. Díky za odpověď. Simona - otázka upravena poradcem
Simona
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc

Dobrý den.

Těhotenství je extrémně nepravděpodobné. Testy jsou dosti spolehlivé. Spíše bych viděl příčinu v psychice

MUDr. Jan Šulc

těhotenský test
Dobrý den,
menstruaci jsme mela dostat 15.3., ale stale jsem ji nedostala. Pohlavní styk jsem mela 7.3. A vcera jsem si delala těhotenský test a vyšel negativní. Mužu byt i přesto tehotná? Děkuji.... - otázka upravena poradcem
Micheala
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc

Dobrý den.

Těhotenství není pravděpodobné, ale pro jistotu test zopakujte -11 dní po styku může být na test brzy

MUDr. Jan Šulc

těhotenský test
Dobrý den, od poslední menstruace (14.2.) jsem neměla pohlavní styk. Menstruaci mám velmi pravidelnou po 25 dnech. Jelikož se stále nedostavila- udělala jsem si několik těhotenských testů, které vyšli pozitivně. Je možné že by mohly být testy (6ks) falešně pozitivní? Dočetla jsem se, že to může způsobit cista….Potřebovala bych vědět zda se jedná o těhotenství, ale lékař mi včera řekl, že se to ještě nepozná a že je na ultrazvuk brzy. Takže jsem odešla bez jakéhokoli vyšetření...
Děkuji za Váš názor
- otázka upravena poradcem
Kateřina
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc

Dobrý den.

Těhotenství považuji prakticky za jisté. Cysta nedokáže ovlivni výsledek těhotenského testu. To umí jen některé extrémně vzácné nádory.

MUDr. Jan Šulc

těhotenský test
Dobrý den pane doktore,
je to zhruba měsíc co jsem měla s přítelem nechráněný sex, test jsem dělala před pár dny a byl negativní, předtím týden jsem dělala taky jeden a ten byl taky negativní, ale mám bolavé bradavky a trochu výtoky, a na levé bradavce se mi udělala modrá žila..není až tak výrazná ale vidět jde. Myslíte, že testy můžou lhát? Je mi teprve 16 :( - otázka upravena poradcem
Pája
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc

Dobrý den.

Testy jsou hodně spolehlivé. Chybu ale nelze na 100% vyloučit. Doporučuji pro jistotu ještě 1 test

MUDr. Jan Šulc

těhotenský test
Dobrý den,
Poslední menstruaci jsem měla 13.2. Minulý týden, 12.3., mi vyšel pozitivní těhotenský test. Byla jsem u lékaře, ale podle vyšetření krve těhotná nejsem. Menstruaci jsem ale stále nedostala, proto jsem si dnes udělala další těhotenský test a ten vyšel také pozitivně. Je šance, že by výsledek krevního rozboru nebyl správný a že bych mohla být těhotná? - otázka upravena poradcem
Andrea
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc

Dobrý den.

Je to velmi podivné. Určitě je třeba test z krve zopakovat. Tyto testy jsou hodně spolehlivé, chybu ale nelze nikdy vyloučit

MUDr. Jan Šulc

těhotenský test
Dobrý den,
hodnota mIU/ml mi z krve byla naměřena na 0,15.
Znamená to, že nejsem těhotná? A nebo i jakékoliv, byť nepatrné množství tohoto hormonu v těle ženy znamená, že jsem gravidní? Nepohybuji se v období klimakteria, je mi 27 let. - otázka upravena poradcem
Ivana
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc

Dobrý den.

Jde-li o hladinu HCG, těhotná nejste. Tedy přesněji - nejste těhotná déle než 10 dní.

MUDr. Jan Šulc

těhotenský test
Dobrý den,tak tři týdny po porodu jsem měla s partnerem nechráněný styk.Nekojím.Týden po porodu jsem brala Dostinex.Vzala jsem si ale jen 1 půlku tbl.
nyní jsem 9 týdnů po orodu a menzes stále nikde.Test jsem si dělala 14 dní po styku a byl negativní.Jaká je pravděpodobnost že by test nelhal?Dějuji za odpověd - otázka upravena poradcem
martina
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc

Dobrý den.

Testy jsou hodně spolehlivé. Pro jistotu ho ale zopakujte.

MUDr. Jan Šulc

těhotenský test
Dobrý den,
je možné, že by po aplikaci Pregnylu byl falešně pozitivní těhotenský test? Jak dlouho by Pregnyl zkresloval test?
Děkuji - otázka upravena poradcem
lenka
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc

Dobrý den.

Ano, je to možné. Záleží na dávce Pregnylu a i na řadě jiných okolností. Uvádí se možnost falešné pozitivity až  10 dní po podání

MUDr. Jan Šulc

těhotenský test
Dobrý den,
mohu být těhotná, když jsem 12 dní nedostala menstruaci.. Těhotenský test jsem si dělala 8,9,10 a 12 den zpoždění menstruace a vyšli negativní. - otázka upravena poradcem
Anonym
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc

Dobrý den.

Těhotná pravděpodobně nejste

MUDr. Jan Šulc

těhotenský test
Dobrý den.
Se svým přítelem jsem se pokoušeli o sex, ale nemohl do mě proniknout, tak jsme se jen tak mazlili.
Když už byl, tak se mi vystříkal na břicho. Teď to nevím jistě, ale mám pocit, že jsem se pak trošku otřela o jeho úd svou pochvou a teď se bojím, že jsem těhotná?
Je to možné? Mám opravdu strach. Nemám věk na to být těhotná. Prosím o rychlou odpověď. - otázka upravena poradcem
Kateřina
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc

Dobrý den.

Těhotenství je nepravděpodobné. Jistotu může přinést gravitest

MUDr. Jan Šulc

těhotenský test
Dobrý dne pane doktore , chtěla jsem se pozeptat . moje menstruace byla 22.1.2014 pak 11.2.2014 a ted mněla byt 10-11.3.2014 a nedostala jsem ji . Přiznaky žadné nemám jen mě boli prsa. Ptala jsem se pár lidi na internetu a vsichni mi pišou at si udelam test ale vidi to na 5 týden je to možne ? děkují
vilma
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc

Dobrý den.

Test doporučuji již nyní a případně ho v odstupu 2-3 dní zopakovat

MUDr. Jan Šulc

těhotenský test
Dobrý den.
1.3.2014 mi skončila menstruace a 10.3. jsme se pokoušeli s přítelem o sex. Nešlo to. Tak jsme se jen mazlili.
Když už byl hotový, udělal se mi na břicho. Mám pocit, že jsem se trochu otřela svou pochvou o sperma.
Snad nejsem těhotná?! - otázka upravena poradcem
Natálie
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc

Dobrý den.

Není to příliš pravděpodobné. Jistotu může přinést gravitest

MUDr. Jan Šulc

těhotenský test
Dobrý den, 10.3. jsem mela dostat menstruaci a nedostala, delala jse si hned test a byl negativní. Kdy mam tes opakovat, kdyz se menses neobjeví? Mam bolesti bricha a jsem dost unavena, zaroven jsem ale po tezke nemoci, muzu byt tehotna i pres negativni test?
Lenka H.
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc

Dobrý den.

Spíše těhotná nejste, ale radím test zopakovat v odstupu cca 5-7 dní

MUDr. Jan Šulc

těhotenský test
Dobrý den, 14.2. Jsem dostala menstruaci, 1.3. Proběhl nechráněný styk(prerusovany). 12.3. Jsem si dělala test dr.max 10mlu/ml a vyšel negativni, hledala jsem i slaboulinkou carku a nenašla. Je pravděpodobné, že bych mohla byt v jiném stavu? Děkuji
Kristýna
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc
Dobrý den.
Těhotenství je nepravděpodobné. Test ale pro jistotu radím zopakovat
MUDr. Jan Šulc
těhotenský test
dobry den muzu se zeptat pred sesti dnema jsem mnela nechaneny pohlavny styk za jak dlouho si mam udelat test a jaky dekuji
adriana
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc
Dobrý den.
Zhruba za týden si kupte test z moče. Volte střední cenovou kategoirii
MUDr. Jan Šulc
těhotenský test
Dobry den mohu byt tehotna,kdyz jsem dostala menstruaci v den kdy sem ji mela dostat a dostala sen ji dvakrat kdy sem mela
anonym
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc
Dobrý den.

Není to pravděpodobné, ale na 100% těhotenství vyloučit nelze. Jistotu může případně přinést gravitest.
MUDr. Jan Šulc

těhotenský test
Dobrý den pane Šulci,ještě bych měla jednu otázku. Ted posledních pár dnů jsem dost unavená,není mi poslední dobou dobře,jedno ráno jsem i zvracela,hodně jim,hlavně sladké a ovoce.Takovou unavu jako ted jsem ještě nezažila,kord u mě.Můžu být těhotná?Měla bych si udělat těhotenský test nebo zajít ke svému gynekologovi?Můžu být těhotná i přes to že jsem na začátku tohoto měsíce měla menstruaci.Děkuji za odpověd
Veronika
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc
Dobrý den.

Těhotenství není pravděpodobné, ale na 100% vyloučit nelze. Test určitě zkuste
MUDr. Jan Šulc

těhotenský test
Dobrý den,měla jsem s přítelem nechráněný pohlavní styk a už 14 dní nemám ms.Dělala jsem si těhoteský test včera večer a dnes rano oba mi vyšli pozotovní ale čárky byly dost slabé ale viditelné a jelikož jsem slyšela že ten test který jsem použila dělá falešné čárky tak si nejsem trochu jistá. Děkuji
Julie
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc
Dobrý den.

Nejspíše jste těhotná. Zkuste případně test jiného výrobce
MUDr. Jan Šulc

těhotenský test
Dobry den, mela jsem nechraneny pohlavni sty a dva dny pote prisla ocekavana menstruace, ktera trvala pouhych par hodn,spise spineni. Vten den jsem take zacala brat antikoncepci po roce. Je mozne, aby antikoncepce ovlivnila delku menstruace? A kdy je nejlepsi si udelat tehotensky test,aby byl co nejpresnejsi?diky Moni
monini
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc
Dobrý den.

Antikoncepce může ovlivnit délku menstruace. Test doporučuji 2 týdny po styku
MUDr. Jan Šulc

těhotenský test
Dobrý den pane doktore, chtěla bych se zeptat: poslední menstruaci jsem měla 27. ledna, dnes je 10. března a stále jsem to nedostala. Těhotenské testy jsem si dělala už dva, poslední 9. března a oba vyšly negativní. lze se stoprocentně spoléhat na těhotenský test a můžu být klidná , že těhotná nejsem nebo se může stát, že i po tak dlouhé době se test zmýlil? děkuji za odpověď
Sandra
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc

Dobrý den.

Neuvádíte, kdy jste měla poslední pohlavní styk.

Těhotenské testy jsou poměrně hodně spolehlivé, ale dokáží odhalit těhotenství staré 12 až 14 dní, mladší nikoli.

MUDr. Jan Šulc
těhotenský test
Dobry den. Beru pet let antikoncepci. Pred mesicem,po menstruaci a sedmideni pauze,jsem mela nechraneny pohlavni styk s tim,ze vecer zacinam zase brat,ale zapomela jsem na to,tudiz jsem si prasek vzala az dalsi den rano. Dnes jsem mela dostat menstruaci,kterou mam na hodinu presne a nic. Nemam ani zadne priznaky,ze by to melo prijit. tak se ptam,muzu byt tehotna? Nebo jsem v tom telu udelala trosku zmatek? Dekuji.
Tereza
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc

Dobrý den.

Otěhotnění při tak malém opoždění je hodně nepravděpodobné. Pro jistotu ale doporučuji gravitest.

MUDr. Jan Šulc

těhotenský test
Dobry den,
meli jsme se slecnou 7.2. pomer, bez ochrany a druhy den 8.2. na vecer to dostala. Myslite, ze je tam moznost otehotneni? K ejakulaci pri styku nedoslo.
Ptam se protoze ji po 14 dnech bylo spatne po dobu 5 dni a ted ji 2 dny boli v podbrisku, jakoby to mela dostat. V lednu to mela 9. a v prosinci 15.

Je ji 16.

Dekuji - otázka upravena poradcem
Michal
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc
již zodpovězeno
těhotenský test
Dobrý den,chtěla bych se zeptat když už 3 dny nemám ms je možné si udělat těhotenský test ?Je mi 15 je normální že se zpozdí,měla jsem chráněný pohlavní styk,test jsem si už delala a vyšel negativní,jenže už 5tý den nemám menstruaci.Děkuji
Daniela
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc
již zodpovězeno
těhotenský test
Dobry den,
meli jsme se slecnou 7.2. pomer, bez ochrany a druhy den 8.2. na vecer to dostala. Myslite, ze je tam moznost otehotneni? K ejakulaci pri styku nedoslo.
Ptam se protoze ji po 14 dnech bylo spatne po dobu 5 dni a ted ji 2 dny boli v podbrisku, jakoby to mela dostat. V lednu to mela 9. a v prosinci 15.

Je ji 16.

Dekuji - otázka upravena poradcem
michal
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc

Dobrý den.

Otěhotnění těsně před menses není pravděpodobné, na 100% vyloučit ale nelze. Více event. poví těhotenský test

MUDr. Jan Šulc

těhotenský test
Dobry den pane doktore mam 2 dny zpozdeni menstruace,drive pravidelna menstruace po 25 dnech.Ovulace probehla kolem 22.2. Dnes jsem si udelala tehu.test negativni myslite ze mohu test opakovat za par dni??? Jinak zadne tehotenske priznaky skoro nemam jen natekla a bolestiva prsa.Moc vam dekuji Dana
Dana
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc

Dobrý den.

Ano, test určitě zopakujte

MUDr. Jan Šulc

těhotenský test
Dobrý den,
dne 26.12. jsem ztratila tabletku antikoncepce Nyssiela, takže jsem si jí vůbec nebrala. Byla jsem ve třetím řádku. Pohlavní styk bez kondomu 1.1. Po 34 hodinách jsem užila tabletku Escapelle. Očekáváná menstruace se zpozdila o 4 dny-začátek 7.1. Byla velmi silná s nějakým velkým kusem sraženiny. Další menstruace se zpodila o tři dny-začátek 3.2 a byla velmi slabá. Dne 20.2. jsem šla na odběr krve a výsledek negativní. Další menstruace se zpozdila o tři dny-začátek 3.3 a byla velmi slizovitá. Trvala 2-3 dny, ale měla normální intenzitu. 4.3 jsem si dělala test a výsledek negativní. Byl koupený v drogerii, takže se obávám, že byl nekvalitní. Přesto mám nafouklou dělohu, zvětšenébřicho a změny v prsou. Jaká je možnost těhotenství? Děkuju za odpověď - otázka upravena poradcem
Jana
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc

Dobrý den.

Pravděpodobnost těhotenství je při negativních testech  velmi velmi nízká.

MUDr. Jan Šulc

těhotenský test
Dobry den, moje přítelkyně dobrala prášky 27.2. protoze ji končil cyklus. Pak jsme se 2.3. pomilovali, v ten den ji mela začít menstruace jenže nezačala a to ani dalsi den. Pry je ji spatne od žaludku a každé rano se chodi vyzvracet a nekdy i v průběhu dne. Semeno jsem do ni nevypustil a dnes 7.3. si delala těhotensky test ktery pry vyšel pozitivní. V pondeli půjde za svým gynekologem pro jistotu. Myslíte si ze budeme těhotná?
martin
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc

Dobrý den.

Vyšel-li test pozitivní, je těhotenství hodně pravděpodobné

MUDr. Jan Šulc

těhotenský test
dobrý den, mam prosbu? už je to +- 5 den co mam zpoždení a test negativní takže tehotna nejsem ?. dekuju za odpověd. :)
xxxx
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc

Dobrý den.

Spíše těhotná nejste. Ovšem těhotenský test dokáže odhalit graviditu starou cca 12 a více dní, mladší nikoli

MUDr. Jan Šulc

těhotenský test
dobrý den, mam prosbu? už je to +- 5 den co mam zpoždení a test negativní takže tehotna nejsem ?. dekuju za odpověd. :)
xxxx
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc

Dobrý den.

Spíše těhotná nejste. Ovšem těhotenský test dokáže odhalit graviditu starou cca 12 a více dní, mladší nikoli

MUDr. Jan Šulc

těhotenský test
Dobry den, chtela bych se zeptat jestli je mozne mit mesicky a byt tehotna. S byvalim pritelem jsme se o miminko snzila 3 roky a neslo to. Ted mam noveho a ten si je jisty ze tehotna jsem. Priznaky by k tomu byli. By va mi spatne jsem citliva naladova a prsa me boli ci pali a nebo svedi. Bojim se ze si to jen namlouvam protoze po miminku touzim. Ma cenu si delat teh. Test. Jsem po operaci srustu a mam jen jeden vejcovod pruchozi. Dekuji za odpoved.
Květoslava
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc

Dobrý den.

Těhotenství není, máte-li menses, příliš pravděpodobné. Gravitest ale zkuste

MUDr. Jan Šulc

těhotenský test
dobry den. chci se zeptat jak po 6 dnech zjistim zdali nejsem tehotna? nejake priznaky musi byt.. dekuji
veronika
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc

Dobrý den.

Neznám žádný dostupný a spolehlivý způsob, jak to zjistit

MUDr. Jan Šulc

těhotenský test
Dobrý den, zajímalo by mě, pokud jsem dostala menses, kdy jsem měla, ale stejně bych si radši udělala gravitest, tak jaká je pro to nejvhodnější doba ? Všude čtu, že by se měl dělat nejdříve týden po vynechané menstruaci, ale když jsem ji měla ?
Kateřina
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc

Dobrý den.

Můžete si test udělat kdykoli

MUDr. Jan Šulc

těhotenský test
Dobrý den, v prosinci 2013 jsem vysadila antikoncepci, bohužel se stalo to, že zhruba 23.1. jsem měla nechráněný styk, 2.2. jsem dostala menses, ale nyní 5.3. mám již 2 dny zpoždění. Je možné, že bych byla těhotná? Děkuji za odpověď.
Eva
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc

Dobrý den.

Není to pravděpodobné. Jistotu může přinést gravitest

MUDr. Jan Šulc

těhotenský test
Je mozne ze bych byla tehotna pres dve bolestive menstruace?
Lenka
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc

Dobrý den.

Je to hodně nepravděpodobné, leč ne na 100% vyloučené. Jistotu může přinést gravitest

MUDr. Jan Šulc

těhotenský test
Dobrý deň. Brala som hormonálnu antikoncepciu a v decembri som mala pohlavný styk s mojim ex priatelom v ten deň som zabudla zobrať tabletku. V príbalovom letáku bolo písané, že ešte aj týždeň po vynechaní jednej tabletky z prvej rady je otehotnenie možné. Od vtedy som nemala pohlavný styk a ešte dva mesiace som brala HAK mala som mala krvácanie z vynechania dva krát tak ako to malo byť riadne s intenzitou ako inokedy. Potom som antikoncepciu vysadila a vnimala som ako keby aj ovulaciu priezračný výtok. Nemám ani žiadne príznaky tehotenstva. Napriek tomu by bolo možné že som tehotná? Občas mám totiž divné pocity v podbrušku a neviem či je to tým vynechaním HAK, alebo by som mohla byť tehotná. Za odpoved dakujem
Angela
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc

Dobrý den.

Těhotenství je velmi nepravděpodobné. Jistotu může přinést gravitest

MUDr. Jan Šulc










mobilní verze