Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu

OnaDnes.cz

  • Úterý 22. července 2014. Magdaléna

Poradna gynekologa MUDr. Jana Šulce

Poradna

Ilustrační snímek

Na otázky odpovídá

MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc

Každý šestý pár má dnes problémy s početím, na vině jsou ženy i muži. Na otázky týkající se léčby neplodnosti vám odpoví MUDr. Jan Šulc z Centra reprodukční medicíny GEST. Pomozte bourat společenská tabu v této oblasti.

Nejvíce se ptáte

Poraďte se také

Poraďte se také


Zbývá 1000 znaků.


Toto opatření slouží jako ochrana proti webovým robotům.
Při zapnutém javaskriptu se pole vyplní automaticky.

těhotenský test
Dobrý den pane doktore mam otázku zda mohu byt tehotna pokud jsem měla sex a kondom se protrhl přítel se do me udal ale ja si hned po te vzala Postinor (do 5 hodin) po 14 dnech jsem si udělala první tt a vyšel negativni asi 4 dny na to jsem si udělal jeste jeden taky negativni .. Mam ne regulérní menstruaci takže nikdy nevím kdy ji muzu očekávat. Nyní kdy je to asi měsíc od rizikového styku mam pocit nadmuti a na velkou chodím mnohem častěji nez normálně, stále mi kruci v břiše i kdyz se najím, také často říhám cely den. Jinak nic jiného mohlo by to souviset třeba jenom se střevními potížemi nebo s velkým stresem kterým ted dlouhodobě přicházím? Nebo jsem v tom ? Předem děkuji za vaši odpověď
Denisa
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc

Dobrý den.

Těhotenství při negativních testech je velmi nepravděpodobná. Další Vámi uváděné příčiny obtíží jsou možné

MUDr. Jan Šulc

těhotenský test
Dobrý den, s přítelem jsme měli sex a těsně před tím než byl hotový praskl kondom. Říkal, že to vyndal, ale stejně se bojíme. Tehdy jsem nebrala ještě antikoncepci. Po 10 dnech jsem si dělala TT. a byl negativní. 14 dní od poh. styku jsem šla ke gynekologovi nechat si předepsat antikoncepci. Měla jsem mít menstruaci 17.6. ale je 26.6. a pořád nic. Menstruaci mám sice nepravidelnou ale tak velké zpoždění mě děsí. Děkuji za odpověď.
Ell
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc

Dobrý den.

Doporučuji test zopakovat.

MUDr. Jan Šulc

těhotenský test
Mozem sa este opytat?
cize podla vas, tie tesy po 13,17 dni od styku su pravdive?aj ked boli robene dost pred menstruaciou?
Lebo krvacanie z escapelle bolo tri dni po nej na 33. Den po poslednej menstruacii. Dakujem pekne - otázka upravena poradcem
iveta
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc

Dobrý den.

13 a 17 dní po styku by testy měly otěhotnění prokázat

MUDr. Jan Šulc

těhotenský test
Dobry den.Posledni menzes jsem mela 4-8.6. Vcera 24.6. jsem si delala teh.test a byla tam slaba druha carka tzv "duch". Test zopakuji cca za 3 dny.Ale mohlo by se jednat o tehotenstvi? Dekuji. - otázka upravena poradcem
Vladislava
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc

Dobrý den.´

Je to možné

MUDr. Jan Šulc

těhotenský test
Dobrý den, beru antikoncepci Mercilon (7 let) při posledním platíčku jsem vlivem stresu několik tabletek vynechala uplně a nebo si je vzala později. Nyní jsem měla dostat menstruaci, ale ta se nedostavila. K dnešnímu dni je to týden zpoždění, tt jsem provedla dnes ráno a byl negativní. Je možné že i přes negativní tt jsem těhotná?
Anonym
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc

Dobrý den.

Zcela vyloučit těhotenství nelze, byť není pravděpodobné. Test doporučuji v odstupu několika dní zopakovat

MUDr. Jan Šulc

těhotenský test
Dobrý den,
prosím poraďtě. Zajímalo by mě, kdy je průkazný výsledek těhotenského testu. Kdy si mohu těhotenský test poprvé udělat? Někde jsem se dočetla, že už 7 dní po sexu, jinde, že až když se nedostaví menstruace.
Po jaké době od pohlavního styku lze poznat výsledek z krve?

Moc Vám děkuju - otázka upravena poradcem
Lucie
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc

Dobrý den.

Test z moče doporučuji dle jeho citlivosti po 12-14 dnech. Z krve o cca 2 dny dříve

MUDr. Jan Šulc

těhotenský test
Este by som sa chcela opytat,ci mohli byt testy falosne negativne,alebo mozem byt kludna. Stale sa tu pise o tom,ako je twhotensky test pravdivy az ked meska menstruacia. Ja som po tej tabletke na 3. den dostala to 4 dnove krvacanie ine,slabsie a kratsie a mam strach,ze testy nie su spolahlive.
Myslite ze mozem byt kludna a na 13 a 17 den po styku boli pravdive? - otázka upravena poradcem
iveta
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc

Dobrý den.

Selhání dvou testů je vysoce nepravděpodobné. Chcete-li ještě větší jistotu, zkuste test ještě jeden

MUDr. Jan Šulc

těhotenský test
Dobry den,prosim vas,chcela by som vas poprosit o radu,nazor.
29.4.2014 BolA posledna menstruacia okolo 20.5. som zacala uzivat norethisteron a 27.5.som mala prvy pohlavny styk (neplanovany) bez ochrany,nedoslo asi k ejakulacii. Po 18 hodinach som uzila escapelle a tri dni nato dostala krvacanie ktore trvalo 4 dni inak mavam 7 dni v case normalnej menstruacie. 13 A 17 dni po styku som si robila dva testy lady max 2 v 1 a oba negativne. Aky je vas nazor? - otázka upravena poradcem
iveta
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc

Dobrý den.

Zajímá-li Vás můj názor na to, zda je možné těhotenství, je odpověď: "s vysokou pravděpodobností ne".

MUDr. Jan Šulc

těhotenský test
Dobrý den, 15. 5. jsem užila Postinor po nechráněném pohl. styku. První tabletu po 13 hodinách a další za 12 hodin. Za další týden (22. 5. - 25.5.) jsem měla menstruaci ale kratší než normálně a před týdnem jsem měla dostat další menstruaci ale zatím nic. Můžu být těhotná ?
Lucie
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc

Dobrý den.

Otěhotnění je vysoce nepravděpodobné, ale na 100% vyloučit nelze. Více řekne gravitest

MUDr. Jan Šulc

těhotenský test
Dobry den, muze zena otehotnet kdyz: Mela neco s partnerem ale ne pohl styk,jen se na ni udelal,mozna kousek ke vchodu do pochvy,ale zena do te doby nikdy nemela menstruaci,jem vytok,ale po TOM co vam pisu asi za 3dny dostala prvni menstruaci. Dekuji
Adelka
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc

Dobrý den.

Otěhotnění je nepravděpodobné. Jistotu může přinést těhotenský test za 2 týdny po oné události

MUDr. Jan Šulc

těhotenský test
Dobry den,od kolika let mi prodaji tehotensky test? V jakem rozmezi se cena pohybuje? A xo kdyz jsem tehotna,ale nechci. Nechci jit ale k doktorovi. Dekuji
Lena
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc

Dobrý den.

Není mi známo, že by prodej těhotenského testu byl vázán na věk.  Ale nemám v tom směru přesné informace.

Pokud byste byla těhotná a chtěla těhotenství přerušit, bez návštěvy lékaře to není možné

MUDr. Jan Šulc

těhotenský test
Dobry den. Da se nejak zjistit tehotenstvi bez doktoru,vysetreni a tehotenskeho testu? Asi po 2mesicich? A muze se otehotnet,kdyz zena nikdy nemela menstruaci,nekdy jen hnedy vytok? DEKUJI
Julie
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc

Dobrý den.

Bez vyšetření a bez těhotenského testu se těhotenství zjistit nedá. Testy jsou volně prodejné v lékárně a nejsou drahé.

Otěhotnět lze, i když žena neměla typickou menstruaci

MUDr. Jan Šulc

těhotenský test
Dobrý den .. chcela by som sa opýtat že či je možné otehotniet aj ked sa nevystríkal že či sa dá že neco mu uteklo ... pohlavný styk sem mnela pred dvoma týždnami a zrovna ked som mala plodný den ... od vtedy mam nafukle bruško , vraciam , stále chodím na wc , cítim sa unavená a meškajá mi menštruacia síce iba 3 dni ale mam strach . za odpoved Dakujem
Patrika
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc

Dobrý den.

Otěhotnění nelze vyloučit. Zkuste těhotenský test z moče.

MUDr. Jan Šulc

těhotenský test
Dobry den,mam otazku,mohu byt tehotna ikdyz jsem menstruaci dostala? Dekuji
Monca
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc

Dobrý den.

Není to pravděpodobné, ale také ne zcela vyloučené. Jistotu může přinést gravitest

MUDr. Jan Šulc

těhotenský test
Dobrý deň, chcela by som Vás poprosiť o radu.
Mala som nechránený pohlavný styk krátko pred menštruáciu , nato som následne asi po 2 dnoch užila antikoncepciu Escapele a potom okolo 5,6 dní nato som dostala menštruáciu ,
potom prešiel mesiac zasa som dostala menštuáciu ale hned po skonceni sem mala spineni cca 2-3 dni
je možné že som tehotná ?
- otázka upravena poradcem
Katka
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc

Dobrý den.

Těhotenství je hodně nepravděpodobné. Jistotu může přinést gravitest

MUDr. Jan Šulc

těhotenský test
Dobrý den. Dnes jsem byla u lékaře s problémem. Vysadila jsem minulý měsíc antikoncepci 9.5 proběhla MS ještě pod vlivem prášku a další plátičko jsem už nenačala, dnes to byl 40DC ale menstruace se nedostavila. Už 14 dní mě píchá v podbřišku jsem celá nateklá mám pořád ucpaný nos špatně se mi spí a zvýšená teplota 37.5 v průběhu celého dne. Jsem velmi plačtivá, trpím zácpou a bolí mě prsa. Dr mi řekl že podle Ultrazvuku mi proběhla nedávno ovulace a že se MS dostaví do 14cti dnů. dělala jsem si těhotenský test ale je negativní pohlavní styk mám s přítelem docela často je možné že jsem otěhotněla cca před 17-18dny... a doktor si těhotenství spletl s ovulaci ? Mam o něm bohužel docela pochybnosti protože mám velmi namáhavou práci trvala jsem na odběru krve a případné vyloučení těhu aby nedošlo popřípadě k potratu v ranném stádiu, ale bohužel mi odmítl vzít krev s tím, že není duvod, že nevidí žádny náznak těhotenství. předem děkuji
Verča
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc

Dobrý den.

Těhotenství starší než 2  týdny je při negativní těhotenském testu velmi hodně nepravděpodobné. Později vzniklá gravidita je ale možná. Test z krve je ale jen o málo citlivější než testy z moče.

Takže doporučuji gravitest z moče případně zopakovat

MUDr. Jan Šulc

těhotenský test
Dobrý den, po kolika dnů je možné rozeznat těhotenství přes TT?
Jolana
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc

Dobrý den.

Spolehlivě dle citlivosti po 12-14 dnech

MUDr. Jan Šulc

těhotenský test
Dobrý den, měla jsem nechráněný pohl. styk s přítelem a hned po jsem si vzala Postinor. Je to 17 dni od styku a udala jsem si dva těhotenské testy a oba byly negativni muzu byt stále tehotna ?
Laura
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc

Dobrý den.

Těhotenství je vysoce nepravděpodobné

MUDr. Jan Šulc

těhotenský test
Dobry den, je mozne, ze zena by byla v 5mes.tehotenstvi a po celou dobu mela pravidelnou a presnou menstruaci? A k tomu zadne jine priznaky tehotenstvi? Cca pred 2-3 mesici jsem delala 2x tt a byl negativni. Dekuji za odpoved.
simona
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc

Dobrý den.

Považuji to za vysoce nepravděpodobné a s ohledem na 2x negativní tst za prakticky vyloučené.

MUDr. Jan Šulc

těhotenský test
Ja měla MS 11.4 stím, ze pak se nedostavila po vyvolávací injekci jsem to dostala 3.6. 2014. A trvalo to asi 3 dny. Pak uz nic. 9.6 jsem měla styk kdy se ochrana celá vysliklaa sperma se ze me vylucovalo… Asi 3 den je mi ráno špatně mám někdy pocitjakokdybyMS ale nemam. Bolí me podbrisek někdy nemám vůbec chuť jíst. Co myslíte? Děkuji
Věra
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc

Dobrý den.

Těhotenství není příliš pravděpodobné, ale vyloučit nelze. Udělejte si za cca týden těhotenský test. Pokud by se potíže vystupňovaly, navštivte gynekologa

MUDr. Jan Šulc

těhotenský test
Dobrý den chtěla bych se svami poradit mam všechny příznaky těhotenství i nepravidelnou menstrulaci. Testy jsem mela negativní ale břicho mi roste a mam ho dokonce kulaté dnes sem si dělala tehotensky test a vyšla mi opravdu slabá cara a na obalu toho testu pisou pokud je druha cara slabší test je negativní jsem toho nervózní nevim na čem jsem a jelikož žiju v cizině neni jednoduchý se tu dostat na ginekologii. tu mě nevisetri pokud nejsem opravdu těhotná nebo nemám bolesti a jelikož nevim na čem jsem tak mě nevisetri proto prosím o radu děkuji za vaší odpoved
erika
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc

Dobrý den.

Doporučuji test zopakovat. Případně trochu přifilmujte bolesti, aby Vás vyšetřil lékařVíce na dálku neporadím.

MUDr. Jan Šulc

těhotenský test
Dobry den pane doktore,chci se ptat,zda je mozne,abych dle ultrazvuku byla tehotna,ale podle testu nikoliv?Mam vysokou sliznici,v deloze byla videt dutinka i zlute telisko.Pan doktor byl presvedcen o tehotenstvi ale test byl negativni.
Misulka86
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc

Dobrý den.

Není to dost dobře možné. Buď byl test chybný nebo byl špatně vyhodnocen nález v děloze. Mimochodem žluté tělísko je na vaječníku, ne v děloze

MUDr. Jan Šulc

těhotenský test
Dobry den,na mesic sem vysadila prasky, a mely sme behem toho mesice s pritelem vice pohl.styku,ale bez ochrany,ale neudelal se do me.Menstruaci sem dostala v pravidelny cas,prsa me neboli,jen mi kamaradky nadhodily ze jsem pribrala,ale ja vim ze to muze byt z velkeho stresu,ktery prozivam.Je mozne tehotenstvi?
katerina
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc

Dobrý den.

Těhotenství je nepravděpodobné, ale zcela vyloučit nelze. Doporučuji pro jistotu těhotenský test

MUDr. Jan Šulc

těhotenský test
Dobrý den chci se zeptat, já měla poslední MS 11.4 2014 pak už nic měla jsem to dostat 9.5 2014 a nic. Potom mi 28.5 píchli vyvolavací injekci, která mi vyvolala MS 3.6 z trvaním 3 dny. Podotýkam, že MS mi normálně trvá 5 dní. Dne 9.6 2014 jsem mela styk s kondomem, jenže se celý vyslíkl a vylezl prázdný. Kdy si udělat test, a nebo kdy jít na test krve? Ráno mám nevolnosti 11.6 2014 začali, sem tam bolení v podbřišku jako při MS, nechuť k jídlu. Jiné léky jsem nikdy neužívala a mám rok po porodu. Můžu otěhotnět? Děkuji za odpoveď
Vera
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc

Dobrý den.

Otěhotnění není příliš pravděpodobné, zcela ale vyloučit nejde. Test doporučuji za 2 týdny po styku

MUDr. Jan Šulc

těhotenský test
Dobry den,22.5. Jsem mela menses,5.6. Nechraneny pohlavni styk. Do 24h jsem vzala Escapelle. 12.6.jsem si udelala tehotensky test-negativni. Neudelala jsem ho prilis brzy? Take se chci zeptat,jestli krvaceni,ktere prislo po pozitiEscapelle,bylo dusledek pilulky po. Dekuji za odpoved
Martina
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc

Dobrý den.

Na test bylo ještě brzy. Opakujte ho po týdnu. Krvácení bylo pravděpodobně důsledkem užití Escapelle.

MUDr. Jan Šulc

těhotenský test
Dobry den chtela bych se zeptat pred 14 dny jsem mela.poh.styk a 8dni po styku ovulaci(bolest v podbrisku, vytok vajecny bilek) je pravdepodobnost tehotenstvi?dnes po 14 ti dnech test negativni muzu byt v klidu? Jeste bych se chtela zeptat na hladinu hcg v 1,2,3 a 4 tydnu tehotenstvi predem dekuji za odpoved
h2
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc

Dobrý den.

Těhotná pravděpodobně nejste.

Hladina v 1. ,2. a 3. týdnu těhotenství je nulová. Ve 4. týdnu, tedy 7-14 dní po početí začíná stoupat a dosahuje stovkových hodnot.

Pokud máte na mysli počítání těhotenství od početí, což se běžně neužívá, je v 1. týdnu nulová, v 2. týdnu v řádu stovek, v 3. v řádu tisíců a ve 4.obvyke v řády desetitisíců. Hladiny jsou poměrně hodně individuální, důležitý je trvalý vzestup

MUDr. Jan Šulc

těhotenský test
Jaka je spolehlivost tt? Děkuji
Klara
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc

Dobrý den.

Poměrně hodně vysoká. Záleží ale také na značce, citlivosti

MUDr. Jan Šulc

těhotenský test
Dobry den,mam dotaz,18.5.jsem dostala menstruaci,29.5.jsem mela nechraneny pohlavni styk a dnes 11.6.jsem si delala test a vysel negativne,mesntruaci mam dostat pristi tyden,muzu se tim testem uklidnit a brat ho vazne? Dekuji
Katka
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc

Dobrý den.

Nejspíše těhotná nejste. Pro jistotu ale vždy radím test zopakovat

MUDr. Jan Šulc

těhotenský test
Zdravím, s přítelem jsme měli sex (5.6.) dva dny před očekávanou a pravidelnou menstruací (7.6.), hned po sexu jsme se začali obávat, jestli nejsem těhotná. Přítel se 3x udělal (použité kondomy v pořádku). Pak si šel umýt penis od spermatu rukama a poté mě prstil. Ještě před začátkem sexu s kondomem do mě párkrát zasunul bez něj. Jsem ve velkém stresu a každý den hledám na internetu odpovědi. Žádné příznaky těhotenství nemám (nebolí mě prsa ani mi není špatně, nejsem ani trochu unavená a chuť k jídlu mám stejnou atp.). Menstruaci jsem nedostala. Ovšem den před tím sexem (4.6.) jsem začala cvičit břicho (sklapovačky)-mám zřejmě trochu namožené svaly a v ten samý den o něco dříve jsme měli s přítelem dost "drsný sex"-zasouval příliš hluboko a bolelo to. Stále jsem ve velkém stresu a půjdu si koupit tt, z jehož výsledku mám ještě větší strach. Také mám od září minulého roku sinusitidu, která se opakovaně po preleceni antiviotiky opakovaně vrátila. Teď mám silnější rýmu také. Díky .. - otázka upravena poradcem
MissMazal
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc

Dobrý den.

Riziko otěhotnění není velké, ale na 100% vyloučit nelze. Těhotenský test má význam až za cca 10-14 dní po rizikovém pohlavní styku.

Do budoucna bych zvažoval antikoncepci-vyhnete se podobným stresům

MUDr. Jan Šulc

těhotenský test
Dobry den. Mam takový problem. Pred 3 týdny jsem měla pohlavní styk. Bez ochrany, ale přítel se do me snad neudělal. Cely tři týdny nic neměla jsem nevolnosti nic ale měla jsem dostat menstruaci a nepřišla uz to jsou 4 dny a od te doby co jsem zjistila, se ji nemam mi neni špatně jen cítím divno v břiše a nemam vůbec hlad. Hrozně se bojim, ze jsem těhotná myslite, ze je velká pravděpodobnost?
Dominika
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc

Dobrý den.

Nelze to vyloučit. Zkuste těhotenský test

MUDr. Jan Šulc

těhotenský test
Dobry den, mohu se optat na názor?29.4 jsem vzala 19 prasek Minervy.2posledni nevzala vubec,aby ms prisla drive.Prisla 1.kvetna.7.5. jsem zacala brat Minervu opet.7.5 a 15.5 nechraneny styk.A 20.5.hnede spineni dva dny.21.5. nevolnost a mdloby. A 31.5. opet dva dny spineni hnede.Mohlo se jednat o uhnizdovani a malou ms? Tehotensky test jsem si delala 2.5 a 6.5 a negativni.Ikdyz 6.5. jsem v noci ve 3:00 byla na wc a test delala v 6.20 .Myslite, ze je tu jeste riziko tehotenstvi?Mam si udelat test ?A kdy?Dekuji.
Soňa
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc

Dobrý den.

Pokud jste si dělala test 2.6. a  6.6 a ne 2.5. a 6.5., jak píšete, opakovat ho nemusíte. Těhotná s vysokou pravděpodobností nejste.

MUDr. Jan Šulc

těhotenský test
Dobre dopoledne,
chtela bych se zeptat jestli bych mohla byt tehotna, kdyz mam bolesti bricha( okolo zaludku), pocity na zvraceni, bolesti podbrisku, vysoka unava, bolesti hlavy.. Dekuji za odpoved - otázka upravena poradcem
Petra
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc

Dobrý den.

Nelze to vyloučit. Zkuste gravitest. Příčin ale může být více

MUDr. Jan Šulc

těhotenský test
dobry den, chtela jsem se zeptat kdyz jsem mnela nehraneny pohlavny styk ale neudelal se do mne muzu byt tehotna uz dlhsi dobu mi meska menstruace.
kiki
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc

Dobrý den.

Těhotenství nelze vyloučit. Zkuste těhotenský test.

MUDr. Jan Šulc

těhotenský test
Dobrý den , chtěla bych se zeptat jestli můžu být těhotná když jsem mkěla nechráněný pohlavní styk (poprvé) tak před 4dný , menstruaci jsem měla dostat přibližně za 10 dní ale dostala jsem ji dnes. Můžu být těhotná? Děkuji
Marketa
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc

Dobrý den.

Těhotenství není pravděpodobné, zcela vyloučit ale nelze. Více případně řekne gravitest po 2 týdnech

MUDr. Jan Šulc

těhotenský test
Dobrý den. Pred dvěma týdny jsem mela nechráněný sex. Přítel se do me neudělal. Ted mam divné pocity v břichu a bily výtok Poslední menstruaci jsem mela 5.kvetna a sex proběhl 17. Jaka je možnost těhotenství a kdy si mam udělat těhotenský test. Děkuju
Kristýna
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc

Dobrý den.

Pravděpodobnost otěhotnění není vysoká. Test si udělejte již nyní

MUDr. Jan Šulc

těhotenský test
Dobrý den
7.Ledna jsem potratila a musela jsem na zákrok ( kyretáž ) už je to 5 měsíců co jsem stále nedostala menstruaci, u svého gynekologa jsem byla a dostala jsem hormonální injekci s tím že bych to do 14ti dnů měla dostat ale nestalo se tak a já jsem se k němu vrátila, po prohlídce mi řekl že by mělo být vše v pořádku a že do měsíce bych se měla dočkat menstruace ale uběhly necelé tři týdny a já měla s přítelem pohlavní styk kdy neudržel své sperma a já si myslím že jsem těhotná, jsou to 4 dny od početí ... první 3 dny mě hodně bolelo břicho ale dnes už je to docela dobré, tak se chci zeptat jestli jsem mohla otěhotnět neboť by jsme si miminko chtěli nechat :-) Předem děkuji za odpověď - otázka upravena poradcem
Petra
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc

Dobrý den.

Otěhotnění nevidím jako příliš pravděpodobné, vyloučit ho ale samozřejmě nemohu. Doporučuji těhotenský test za cca 10 dní

MUDr. Jan Šulc

těhotenský test
Dobrý den, 17.-19. 5. jsem měla opakovaně pohlavní styk, pravděpodobně v době mích plodných dnů,avšak chráněný kondomem, HA jsem nikdy nebrala. 21.5. jsem dostala zánět močových cest s klasickými příznaky, měla jsem to poprvé. 26.5., o 5 dnů dříve, než jsem očekávala menstruaci, jsem začala lehce špinit, hnědý výtok, další den se špinění zvýšilo a byla tam i krev, trvalo to do 29. 5. a pak ještě jeden den slabé hnědé špinění. Ale krvácení bylo velmi slabé, šlo spíše jen o špinění, bez hrudkovitých nálezů. Test jsem si dělala 14 dnů po posledním styku a byl negativní. Mohla bych být i přesto těhotná? Ještě podotýkám, že 28.5. jsem dostala na ten zánět antibiotika, po kterých jsem druhý den zvracela, tak jsem je vysadila. Pravidelně si měřím bazální teplotu a nyní je i po té jakoby menstruaci zvýšená, přes 37°. Prošla jsem vyšetřením, jestli by nemohlo jít o cystu a bylo mi řečeno, že gynekologicky jsem v pořádku. Avšak na ultrazvuku by ještě nic vidět ani nebylo. Děkuji
anna
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc

Dobrý den.

Těhotná pravděpodobně nejste. Test ale doporučuji pro jistotu zopakovat

MUDr. Jan Šulc

těhotenský test
Dobry den, v sobotu jsem mela pohl. Styk, v utery jsem dostala menstruaci (v terminu kdy sem ji dostat mela,coz me prekvapilo, protoze mam cykly hodne rozhazene) ale byla jen jednodenni a krev byla hodne tmava, spise hneda. Objevila jsem na internetu, ze by to mohlo byt nidicni krvaceni (zahnízdění), tak jsem sla ve ctvrtek na odber krve k potvrzení ci vyvraceni tehotenstvi, test byl nastesti negativní ale mohu tomu verit po tak kratke dobe? a vcera (v patek) jsem mela pohl. Styk a kdyz sem prisla domu, dostala jsem to ale rano jsem se podivala na tampon a byl cisty, tak Vás prosim o radu...mohlo by to byt tehotenstvi? (17 let)
jana
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc

Dobrý den.

Otěhotnění není příliš pravděpodobné, ale nelze na 100% nelze vyloučit. Doporučuji pro jistotu těhotenský test zopakovat v odstupu cca 10 dní. A do budoucna bych zvážil antikoncepci

MUDr. Jan Šulc

těhotenský test
Dobrý den, s pritelem jsem mela pohlavni styk bez ochrany, bylo to tyden pred mestruaci a bylo to uz na konci ledna. Menstruaci mam pravidelnou a zadne priznaky nepocituji, jen me trapila nevolnost, ale to podle doktorky bylo ze stresu. Vim ze to snad neni mozne, ze bych byla tehotna, ale bojim se. Tak se chci zeptat jestli to je mozne, nebo ne.
-
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc

Dobrý den.

Těhotenství je nepravděpodobné. Jistotu Vám může přinést gravitest

MUDr. Jan Šulc

těhotenský test
Dobrý den, předposlední den menstruace jsem měla nechráněný pohlavní styk. Jenže jsem dostala strach a tak jsem to utla hned ze startu, tudíž nedošlo k vyvrcholení. Měsíc před tím jsem přestala brát po 2 letech hormonální antikoncepci. S prášky a měsíc po nich jsem měla cyklus 24-25 dnů. Jenomže teď mám už 5 dní zpoždění. Je v tomto případě možné že jsem těhotná a nebo se nejspíš jedná o problémy spojené s HA. Děkuji
Marie
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc

Dobrý den.

Těhotenství není pravděpodobné. Jistotu může přinést gravitest

MUDr. Jan Šulc

těhotenský test
Dobry den, chcel by som sa spytat.. mojej priatelke skoncil cyklus okolo 3.5... okolo 17.5 sme mali chraneny pohlavny styk predtym sme sa len tak drazdili suchotali (obtierali pohlavne organy o seba ale dovnutra az s ochranou)asi osem devat dni nato mala belesti a spinenie vravi ze to spinenie jej stale ukaze ze uz ma dostat menstruaciu a na druhy den stale dostala teraz vsak na druhy den bolesti presli... dnes 29 asi styri dni po spineni ma zasa belesti ale menstruacia nikde chcel by som sa opytat ci moze byt tehotna alebo nie a my mame len taky divny pocit ... dakujem
Martin
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc

Dobrý den.

O těhotenství se spíše nejedná. Více ale řekne gravitest

MUDr. Jan Šulc

těhotenský test
Dobrý den chtěla bych se zaptat , dne 22.5.2014 mi skončili měsíčky a v pátek 23.5.2014 jsem měla pohlavní styk který byl až do neděle a nebyla jsem ničím chráněná přítel celé tři dny se udělal. dne 27.5.2014 mi blo nevolno a boleli mě na straně prsa a podbřišku na to za dva dny ve ctvrtek jsem začla krvácet . Jestli bych mohla bjt těhotná ? Děkuju
Jana A.
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc

Dobrý den.

Takto časně nelze ještě těhotenství prokázat. Popsané obtíže spíše nejsou způsobeny těhotenstvím. Za týden zkuste gravitest

MUDr. Jan Šulc

těhotenský test
Dobry den.chtela bych se zeptat.mela jsem pozitivni test.nasledne jsem byla u pani dr a ta mi rekla ze to vypada na dobre ceste at prijdu za 3 tydny.je mozne ze tehotna nakonec nebudu?
silvie
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc

Dobrý den.

Možné to je, ale daleko spíše bude těhotenství dále zdárně pokračovat

MUDr. Jan Šulc

těhotenský test
Dobrý den, menstruace mi vynechala, dělala jsem si 3 těh, testy a na všech //, ale ta druhá vždycky o něco slabší, myslím to tak, že nebyla stejná jako ta první. Jsem těhotná? Děkuji.
Test
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc

Dobrý den.

S vysokou pravděpodobností těhotná jste

MUDr. Jan Šulc

těhotenský test
Vážený pane doktore, přeji krásný den. S přítelem se snažíme již 7 měsíců neúspěšně o dítě. Asi 3 dny před poslední menstruací se však u mě objevil tlak a mírná bolest v prsou. Začla jsem doufat, že to tentokrát vyšlo, jelikož bolest nebo tlak v prsou jako soušást PMS napsosto neznám, nikdy jsem to neměla, ani před užíváním antikoncepce, ani během užívání, ani nikdy po vysazení, prostě nikdy. Menstruace však přišla přesně. Je tu nějaké malá pravděpobodnost, že jsem třeba otěhotněla ale miminko se neudrželo a odešlo s menstruací? I za toto bych byla ráda, jelikož mám obavu, že jsme neplodní. Na vyšetření jsme s partnerem zatím nebyli, chystáme se během července. Děkuji, hezký den!
I.
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc

Dobrý den.

Otěhotnění a tzv. časnou ztrátu nelze vyloučit. Bez gravitestu není ale jakékoli vyjádření možné

MUDr. Jan Šulc

těhotenský test
Dobrý den,
je mi 17 a cyklus se mi pořád ještě úplně neustálil. Většinou se ale jeho délka pohybuje okolo 27-28 dní. Dnes je den 30. a pořád se neobjevila. Pohlavní styk jsem měla naposled 13 dní zpět, jako ochrana byl použit kondom, se kterým se během styku nic nestalo. Pociťuju teď příznaky, které obvykle mívám před menstruací-bolest v podbřišku a citlivost prsou. Ve vagině jsem zřetelně nahmatala děložní čípek, což se mi ještě nestalo a uvnitř se mi zdá, že je jakoby trochu oteklá. Je velká pravděpodobnost nechtěného otěhotnění? - otázka upravena poradcem
Kristýna
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc

Dobrý den.

Otěhotnění není příliš pravděpodobné, ale také ne zcela vyloučené. Více řekne gravitest.

MUDr. Jan Šulc

těhotenský test
Dobry den pan doktor . S priatelom sa snazime o babo len sa stale nedari. Dna 2.4 mi dosla menstruacia vsetko k nej nasvedcovalo bolest hlavy , bolest pod bruskom , menstruacia trvala 7 dni bola normalna. Medzi tym sme mali s partnerom nechraneny pohlavny styk. No o 2 tyzdne a 6 dni mi dosla znova teda 28.4 nic k nej nenasvedcovalo bola velmi slaba , mala hnedu farbu a trvala velmi kratko 4,5 dna. O par dni asi tak 4 mi zacalo byt divne . Vecer ma zacalo boliet brucho , citila som tazobu pod bruskom , zacalo mi byt zle po jedle , prsia citim viac ako predtym . po osprchovani som citila na lavom prsniku pri utierani pod pradavkou nieco lepkave. K menstruacii mam este takych 6 alebo
alexandra
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc

Dobrý den.

Zkuste gravitest

MUDr. Jan Šulc

těhotenský test
Dobry den jak dlouho tvrva nez lekari v nemocnici dobesou vyseldky hcg? Byla jsem jsem na pohotovosti chirurgie kde mo vzali krev a pak me poslali na gynekologii. Sestra tam rikala ze ty vysledky u hcg budou az za hodinu az za hodinu a pul. Ale vysledk prisli behem 35 minit. Neni to malo?
Leni
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc

Dobrý den.

Záleží na možnostech laboratoře. V rychlosti určitě není chyba

MUDr. Jan Šulc

těhotenský test
Dobry den, měla jsem svuj první sex, tehotensky test vyšel že tehotna nejsem ale minuly měsic jsem si zapomněla napsat kdy mam dostat menstruaci. A ted se bojim že jsem těhotna. Děkuji
Lenka.H
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc

Dobrý den.

Těžko radit. Test ale určitě zopakujte

MUDr. Jan Šulc

těhotenský test
Dobrý den,
mám cyklus 30 dní. 12 den cyklu podle ovulačních testů proběhla ovulace a měla jsem styk. Včera po 14 dnech se na těhotenském testu objevila slabá testovací čárka. Jsem tedy těhotná ? Neměla by být po 14 dnech už silnější ? MS očekávám až za 6 dní. Děkuji za odpověď. - otázka upravena poradcem
Monika
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc

Dobrý den.

Intenzita testovací čárky závisí na mnoha okolnostech a má spíše jen orientační význam. Test doporučuji za cca 3-4 dny zopakovat

MUDr. Jan Šulc






mobilní verze