Doporučujeme

Pikantní masový bochník

- 250 g hovězího masa, 450 g vepřového masa, 2 cibule, 2-3 pálivé feferonky, 2 vejce, mletý pepř, 2 žemle, 0,1 l mléka, 2 papriky, 1 rajče, 2 petržele, vývar z masa, zelená petrželová nať, sůl

Hovězí maso, vepřové maso a cibuli umeleme, přidáme vejce, mletý pepř, v horkém mléce namočené, rozmačkané žemle a osolíme. Směs dobře promícháme s nadrobno nakrájenými feferonkami. Směs zformujeme do tvaru bochníku, položíme na vymaštěný pekáč, kolem bochníku položíme očištěnou nakrájenou zeleninu, podlijeme a ve vyhřáté troubě pečeme.
Po dobu pečení bochník podle potřeby podléváme a poléváme vypečenou šťávou.
Podáváme ozdobený zelenou petrželovou natí.
(Pressfoto Bratislava)

Pikantní masový bochník


  • Vybrali jsme pro Vás