Recepty na omáčky
Lehké obědy od pondělí do pátku aneb podzimní krabičková dieta
Hubnutí pomocí krabiček, v nichž máte jídlo na celý den s přesnou hodnotou kalorií, si získalo řadu...
Sedm důkazů, že emancipace není hotová, ale je to na dobré cestě
Důležité upozornění: tento článek neříká, že každý muž chce doma ženu, která rezignuje na svůj...
Recepty pro zdravé kosti: S osteoporózou můžete bojovat i v kuchyni
Víte, že kvalitu vašich kostí neovlivňuje jen genetická výbava a váš věk, ale také to, co máte na...
Pět tipů, jak o víkendu nepřibrat ani deko
Snažíte se redukovat svoji váhu nebo si udržet pracně získanou štíhlou postavu, dodržujete zdravý...
Zázrak z moře: řasy jsou nejzdravější zeleninou
Mořské řasy jsou výbornou potravinou už pro svůj mořský původ. Jsou pomalu rostoucí zeleninou na...
Česnek, čokoláda, rajčata. Jaké potraviny vám prodlouží život?
Kdo by nechtěl žít do sta let a zůstat přitom zdravý a plný života? I když některé věci jen těžko...
Konec prázdnin chutná po bylinkách, svíčkové, koláčích nebo houbách
Chcete-li oslavit poslední prázdninové dny nebo si zpestřit začátek září něčím dobrým na zub,...
Poklady naší kuchyně: v posledním dílu ochutnáte Prahu a střední Čechy
Matka českých měst bývala oázou pro břicha všech gurmetů, a to hlavně díky uzeninám. Například...
Bazalka jako afrodiziakum. Co ještě dokáže letní koření?
K létu patří svěží čerstvé koření, které je ideální k ochucování pokrmů a nápojů. My však známe i...
Poklady naší kuchyně ze Slezska: králík na černo, bigos či pirohy
Míchají se tu prvky polské, pomořanské a východopruské regionální kuchyně. Což zní složitě, ale...
Za syrečky na Hanou, za kapry do Třeboně a za whisky? Přece na Sychrov
To nejlepší, co nabízejí prázdniny pomalu se chýlící se konci, najdete v každém koutu naší země....
Poklady naší kuchyně: Chodsko je také štrachanda a karbonát
Tradičních chodských receptů je tolik, že jsme pro vás mohli na tyto stránky vybrat jen zlomek....
Česká ryba není jen kapr. Připravte si třeba sivena podle šéfkuchařky
Zatímco v Evropě jsou sladkovodní ryby poměrně oblíbené a průměrný Evropan jich spořádá pět kilo za...
Kulička, hruška nebo véčko? Zhubnout může každá postava
Mít dokonalou postavu je snem mnohých z nás. A stoprocentně spokojený s ní není téměř nikdo. Než...
Poklady naší kuchyně: Valašsko aneb kraj, kde jídlu vládnou švestky
Švestkozemě, Valašské království, Bolkovo. Říká se mu různě, ale pověst místní kuchyně překonává...
Osvěty není nikdy dost aneb jak si vychovat dokonalého manžela
Neříká vám, že vás miluje, pravidelně zapomíná na výročí svatby, kytku naposledy přinesl, když vás...
Poklady naší kuchyně: jižní Čechy aneb kapr, cmunda, koblihy či žahour
Co kraj, to jídlo, kterému zbytek republiky závidí. Díky naší kuchařce můžete ty nejznámější...
Čtenářskou grilovací soutěž vyhrál recept na krkovici s černým pivem
Grilování je móda, životní styl i oblíbená prázdninová zábava mnoha z nás. I proto jsme čtenáře a...
Bublanina, nákyp, trhanec a další skvělé třešňové dezerty
Jakmile dozrají třešně, je jasné, že léto je konečně tady. Zapomeňte na starosti, rozehřejte...
Pět chyb, které vám zkazí klidný spánek
Večer jste si už nedali kávu, zatemnili jste ložnici, přepnuli z hororového filmu na příjemnější a...
Pošlete recept do soutěže a vyhrajte grilovací tašku pro celou rodinu
Grilování se stalo národní zábavou. Griluje se na chatě, na zahrádce, na balkoně nebo třeba v...
Bylinková kuchařka po italsku: focaccia, rozmarýnové kuře i minipizzy
Kuchařky na Apeninském poloostrově by bez čerstvých bylinek nedokázaly uvařit. Bazalka, rozmarýn,...
Burritos, quesadillas, tortillas a další Tex Mex jídla, co vás rozpálí
Mexická kuchyně je rychlá na přípravu, snadná i pro začínající kuchaře a kuchařky a přitom nabízí...
Hamburger, vlajková loď americké kuchyně. Jak se mu daří v Praze
Americká kuchyně sice není jen hamburger. I tak je ale tahle rafinovaná mletá hovězí flákota...
Krkovička, kapr, špíz, sele aneb grilování po česku
Ryby, kuře, špízy, krkovice, my umíme žít! Poslední díl naší grilovací kuchařky jsme nemohli...
Grilování po americku: barbecue i hamburgery, které vás nadchnou
Za oceánem milují zahradní posezení s přáteli, při kterých se stoly prohýbají pod vypečenými...
Raubíři, které byste si domů nepustili. Podívejte se na ně
Někteří rodiče mají to štěstí, že mají hodné dětičky, které zůstanou sedět tam, kam je posadíte,...
Grilovací příručka: Ty nejlepší steaky nejen z hovězího masa
Vyvezte grily z garáží a kůlen, sundejte je z půdy a kupte pytel uhlí. Sezona nejchutnějších mas,...
Roman zhubl 15,5 kilo, pomohl mu i kvalitní spánek
Je tak zaměstnaný, že spí tři, maximálně čtyři hodiny denně. Právě nedostatek spánku je jedním z...
Poradny
Ptáte se dědka kořenáře
Co dělat, když je v krvi nadměrné množství železa. A jak je snížit? Vstoupit do poradny
Ptáte se kulináře
Dobrý den, prosím vás z čeho udělám nejlepší vývar? Děkuji. Vstoupit do poradny