Recepty na pokrmy s masem
Za inteligenci vděčíme bramborům víc než masu, zjistili vědci
My lidé máme nejvyvinutější a v poměru k tělu největší mozek ze všech živých tvorů. Obecně...
Na talířku: kuřecí řízečky v kukuřičných lupíncích
Tyhle řízečky jsou obalované v kukuřičných lupíncích místo ve strouhance a pečené v troubě. Děti si...
Kari rizoto z uzeného kuřecího stehna
Každý den u nás najdete jeden letní recept. Nechte se inspirovat.
Čtenářský recept: Rybízová čokoláda
Posíláte nám recepty do soutěže Moje letní dobrota.
Čtenářský recept: Krůtí pánvička
Posíláte nám své recepty do soutěže Moje letní dobrota.
Grilovaná vepřová panenka s bylinkami
Každý den u nás najdete jeden letní recept. Nechte se inspirovat.
Šťavnatá grilovačka: exotický burger ze zebry a jeho jehněčí kamarád
Burgery si již dobyly srdce a chuťové buňky Čechů a prosadily se mezi typické účastníky víkendových...
Jídlo, které ovlivní tělesný zápach. Česnek i zelí
Existuje mnoho potravin, které mají vliv na tělesný pach. Co vlastně způsobuje nepříjemný odér a...
Báječnou indickou hostinu snadno zvládnete doma. I s plackami čapátí
V horkých letních dnech můžete s důvěrou sáhnout po indické kuchyni, která vás zasytí a ještě...
Kančí pečené v divokých bylinkách
Každý den u nás najdete jeden letní recept. Nechte se inspirovat.
Salát z grilovaného lilku
Každý den u nás najdete jeden letní recept. Nechte se inspirovat.
Krůtí plátky na tymiánu se sladkým hráškem
Každý den u nás najdete jeden letní recept. Nechte se inspirovat.
Grilovaný ananas se skořicí a medem
Každý den u nás najdete jeden letní recept. Nechte se inspirovat.
Chorvatské plněné papriky
Každý den u nás najdete jeden letní recept. Nechte se inspirovat.
Kuřecí cajun burgery
Každý den u nás najdete jeden letní recept. Nechte se inspirovat.
Za přejídáním může být dehydratace i moc alkoholu
Před chvíli jste si pochutnali na vydatném obědě a přesto se vám už zase hlavou honí, co byste si...
Ředkvičky jsou vitaminová bomba. Jak z nich udělat tatarák či remuládu
Ředkvičky na pultech zelinářů přímo vybízí k zakousnutí se do jejich šťavnatých a někdy i...
Pět kroků pro zdravější grilování: vlastní marinády i více zeleniny
Opékání masa na žhavých uhlících je oblíbená česká letní kratochvíle. Bohužel se grilování neřadí...
Tři báječné recepty, díky kterým si zamilujete veganskou kuchyni
Veganská kuchyně je nejenom chutná, ale také ohleduplná ke zvířatům, protože se obejde bez masa a...
Nejstylovější barvy jara. Zazáříte ve sladce růžové i citronově žluté
Každá módní sezona má své barvy. Výrobci látek je představí na veletrzích, designéři si z nich...
Hovězí loupaná plec je levná a chutná. Nejde zkazit, říká Punčochář
Nemusíte v řeznictví nechat zrovna půlku výplaty, když si chcete pochutnat na dobrém masu. Seznamte...
Lanýž: Nejdražší potravina světa roste i u nás, ale nesmí se sbírat
Čím přitahují houby převážně z rodu Tuber kuchaře a gurmány z celého světa? Aroma lanýžů je velmi...
Čtenářský recept:Steak ze svíčkové, slaninové fazolky a pečená brambora
Za tento recept od nás získává Tomáš Ducheček knihu Dokonalý steak. Blahopřejeme.
Steak jako dort. Pečte ho zprudka nadvakrát a dopékejte v troubě
Umíte připravit perfektní steak? Budete potřebovat prvotřídní maso, rozpálenou pánev (i troubu) a...
Zpověď matky 21.: Dopisy
V Ruzyni byla v celách nejen špína a smrad, ale taky tam byla velká zima a deky navíc nebyly. I...
V hotelovém bazénu unikal chlór. Nadýchalo se ho deset lidí
Záchranáři, hasiči a policisté zasahovali ve čtvrtek dopoledne v centru Sezimova Ústí II. na...
Kachní salát a jehněčí kotletky v teriyaki omáčce si můžete připravit i doma
Omáčky jsou lahodnou součástí asijské kuchyně, mezi oblíbené patří teriyaki i ponzu. Šéfkuchaři vám...
Profíci radí: hovězí maso nesmí být čerstvé, vepřové raději s tukem
Roman Vaněk gastronomií žije, Hynek Vávra vaří ve vlastní restauraci a Ondřej Vlašaný se stará o...
Klasiku k nedělnímu obědu si můžete uvařit i v redukční verzi
Nemusíte hned držet zázračné a složité diety, při nichž nejde dělat nic jiného, než shánět hůř...
Nemáte rádi kapra? Nahraďte ho řízkem, pstruhem nebo třeba žralokem
Skoro v každé rodině se najde někdo, pro koho není kapr zlatým hřebem, ale spíš noční můrou...
Poradny
Ptáte se dědka kořenáře
Co dělat, když je v krvi nadměrné množství železa. A jak je snížit? Vstoupit do poradny
Ptáte se kulináře
Dobrý den, prosím vás z čeho udělám nejlepší vývar? Děkuji. Vstoupit do poradny