NA 4-6 PORCÍ
Příprava: 30 minut
* 2 konzervy tuňáka v oleji
* 2-3 vejce
* 1 kelímek sýra Cottage
* 1 lžička plnotučné hořčice
* 1 lžička kari
* šťáva i kůra z 1 citronu
* 3 lžíce kaparů
* 1 lžíce olivového oleje
* sůl
* bagety
* citron
* olivy
* pažitka
Okapané maso ze 2 konzerv tuňáka v oleji promíchejte se 2–3 pokrájenými vejci uvařenými natvrdo. Přidejte 1 kelímek sýra Cottage, lžičku plnotučné hořčice, 1 lžičku kari, šťávu i kůru z 1 citronu, 3 lžíce kaparů, lžíci olivového oleje a sůl. Naneste na rozpečené bagety, ozdobte plátky citronu, olivami a pažitkou.