Vyndáme a položíme na papírový ubrousek. Zapékací nádobu vyložíme tak velkým kusem alobalu, aby přečníval přes stěny nádoby. Na dno nádoby rozložíme cukety, přes ně naskládáme plátky rajčat, posypeme bazalkou, oreganem a česnekem a nakonec 3/4 strouhaného sýra.
Na tento podklad navrstvíme opečené maso. Fólii pevně uzavřeme a zapékací nádobu dáme do horké trouby na 20 minut. Pak nádobu vyndáme, fólii rozstříhneme a otevřeme a posypeme pokrm zbytkem sýra. Zvýšíme teplotu v troubě a dáme pokrm zapéci na 10 minut.
500 - 600 g krůtího masa z prsíček, 2 lžičky soli, 1/2 lžičky mletého pepře, 1/4 šálku olivového oleje, 2 menší cukety, 500 g rajčat nakrájených na tenká kolečka, 1/3 lžičky drcené sušené bazalky, 1/3 lžičky sušeného oregana, 2 velké stroužky česneku nasekaného nadrobno, 1/2 šálku bílého strouhaného sýru typu mozarella