náhledy
Černý kořen neboli španělský hadí mord
Autor: Česká televize
Porcování králíka
Autor: Česká televize
Černý kořen a další kořenová zelenina
Autor: Česká televize
Králík se obalí v mouce smíchané s kmínem a bylinkami
Autor: Česká televize
Povařená zelenina se osmahne na pánvi
Autor: Česká televize
Králík se také posype hořčičným práškem.
Autor: Česká televize
Králík se také nejdřív prudce opeče
Autor: Česká televize
Králík s kořenovou zeleninou
Autor: Česká televize
Nakonec se králík potře marinádou a vrátí do trouby
Autor: Česká televize
Jako příloha se hodí třeba vařené brambory
Autor: Česká televize
Kateřina připravuje jahodový ocet
Autor: Česká televize
Dumlíková polévka
Autor: Česká televize
Katka s Lindou chystají falafel v pitě
Autor: Česká televize