1,5 kg kapra (očištěného a nakrájeného příčně na řízky, silné 4 cm), 1/2 lžičky soli, pepř, 1/2 lžíce olivového oleje, 60 g oloupaných a půlených mandlí, 15 g másla, 60 g rozinek, 1/4 lžičky mletého kmínu, 1/4 lžičky mletého nového koření, 1/4 lžičky mletého muškátového květu, 1/4 lžičky mleté skořice, 1 pomeranč, petrželka
Kapr s mandlemi a rozinkami
Špargl jako lahůdka i afrodiziakum. Vše, co jste o něm chtěli vědět
Je to tady, chřestové dobrodružství začíná. Setkat se s ním můžete takřka v každém obchodě, na...
Brownies se semínky z granátového jablka
Střední
60 min
Jeden z nejlepších čokoládových dezertů, jehož původ sahá do Ameriky.