Doporučujeme

Junior tatarák

| foto: pro iDNES.cz

Čtenářský recept: Junior tatarák

  • 15

Doba přípravy: 15 minut
Množství: 2 - 3 porce

  • 200 g Gothaje nebo Junioru
  • 1 cibule
  • 1 žloutek
  • 3 lžíce kečupu
  • 3 lžičky worcesterské omáčky
  • lžíce hořčice
  • 1/2 lžičky mleté papriky
  • špetka mleté papriky (pálivé)
  • sůl, pepř

1. Salám nastrouháme najemno a přidáme k němu oloupanou a najemno nasekanou cibuli. Dobře promícháme a přidáme žloutek.
2. Pomazánku ochutíme worcesterskou omáčkou, kečupem, hořčicí, solí, pepřem a mletou paprikou.
3. Důkladně promícháme a můžeme podávat na toastovém chlebu.


  • Vybrali jsme pro Vás