náhledy
Chuť a barvu dodá kernotu několik málo blizen šafránu.
Autor: Česká televize
Kernoto se dusí a znovu podlévá jako italské rizoto, nakonec se do něj vmíchá sýr.
Autor: Česká televize
Dýňové kernoto, neboli kroupové rizoto, dochucené šafránem.
Autor: Česká televize
Kateřina servíruje dýňové kernoto, neboli kroupové rizoto.
Autor: Česká televize
Pravý šafrán v porovnání se svou běžně užívanou náhražkou světlíkem barvířským.
Autor: Česká televize
K jehněčímu tažinu se hodí nakládané citrony a kdoulová marmeláda, které Linda s Katkou dělaly v minulých dílech Herbáře.
Autor: Česká televize
Kateřina chystá karmelitánské kapky na nervy.
Autor: Česká televize
Dědek kořenář vysvětluje, jak sušit a skladovat květy bezu.
Autor: Česká televize
Kateřina s Lindou si prohlížejí blizny šafránu
Autor: Česká televize