Doporučujeme

pro iDNES.cz

pro iDNES.cz | foto: Iva Hlouškovápro iDNES.cz

Čtenářský recept: Grilované žampióny

  • 0
Posíláte své recepty do soutěže Moje letní dobrota.

Doba přípravy
30 minut

Množství
2

4 ks žampióny 250 g eidamu
2 ks vejce
1/2 červená paprika
sůl
kadeřavá petrželka
1 lžíce oleje
list salátu
pečivo

Žampiónům odstraníme nožičky, ale neloupeme. Sýr nastrouháme, přidáme vejce, nakrájenou papriku a petrželku, osolíme a promícháme. Směsí naplníme hlavičky žampiónů. Dáme na pekáček vytřený olejem a grilujeme v troubě 10 až 15 minut.
Podáváme na listu salátu s pečivem.

Poznámka
Můžeme podávat i s bramborovou kaší.


Letní grilování - Zelenina

  • Vybrali jsme pro Vás