Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu

Čtenářský recept: Grilované žampióny

  9:00aktualizováno  9:00
Posíláte své recepty do soutěže Moje letní dobrota.

pro iDNES.cz | foto: Iva Hlouškovápro iDNES.cz

Doba přípravy
30 minut

Množství
2

4 ks žampióny 250 g eidamu
2 ks vejce
1/2 červená paprika
sůl
kadeřavá petrželka
1 lžíce oleje
list salátu
pečivo

Žampiónům odstraníme nožičky, ale neloupeme. Sýr nastrouháme, přidáme vejce, nakrájenou papriku a petrželku, osolíme a promícháme. Směsí naplníme hlavičky žampiónů. Dáme na pekáček vytřený olejem a grilujeme v troubě 10 až 15 minut.
Podáváme na listu salátu s pečivem.

Poznámka
Můžeme podávat i s bramborovou kaší.

Autor:




Hlavní zprávy

Personal Consult s.r.o.
Regionální prodejce

Personal Consult s.r.o.
Hl. m. Praha, Středočeský kraj, Jihočeský kraj, Plzeňský kraj, Karlovarský kraj, Ústecký kraj, Liberecký kraj, kraj Vysočina

Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je součástí koncernu AGROFERT ovládaného Ing. Andrejem Babišem.