Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu

Čtenářský recept: Grilované žampióny

  9:00aktualizováno  9:00
Posíláte své recepty do soutěže Moje letní dobrota.

pro iDNES.cz | foto: Iva Hlouškovápro iDNES.cz

Doba přípravy
30 minut

Množství
2

4 ks žampióny 250 g eidamu
2 ks vejce
1/2 červená paprika
sůl
kadeřavá petrželka
1 lžíce oleje
list salátu
pečivo

Žampiónům odstraníme nožičky, ale neloupeme. Sýr nastrouháme, přidáme vejce, nakrájenou papriku a petrželku, osolíme a promícháme. Směsí naplníme hlavičky žampiónů. Dáme na pekáček vytřený olejem a grilujeme v troubě 10 až 15 minut.
Podáváme na listu salátu s pečivem.

Poznámka
Můžeme podávat i s bramborovou kaší.

Autor:




Hlavní zprávy

Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2016 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je součástí koncernu AGROFERT ovládaného Ing. Andrejem Babišem.