náhledy
Petar Zajac se svou maminkou a šéfkuchaři restaurantu Café Wine Bar Diama v Mratíně nedaleko Prahy.
Autor: František Vlček, MAFRA
Šopský salát se tradičně připravuje s grilovanou paprikou. (Café Wine Bar Diama)
Autor: František Vlček, MAFRA
Krůtí sač podle Café Wine Bar Diama
Autor: František Vlček, MAFRA
Speciality z grilu jsou na Balkáně velmi oblíbené. Na snímku kebabčeta a kjufteta z Café Wine Bar Diama.
Autor: František Vlček, MAFRA
Kyopulu - pikantní lilkový dip (Café Wine Bar Diama)
Autor: František Vlček, MAFRA
Smažená paprika plněná sýrem podle receptu Café Wine Bar Diama
Autor: František Vlček, MAFRA
Buharská variace musaky se obejde bez lilku (Café Wine Bar Diama)
Autor: František Vlček, MAFRA
Smažená paprika plněná sýrem podle receptu Café Wine Bar Diama
Autor: František Vlček, MAFRA
Kyopulu (Café Wine Bar Diama)
Autor: František Vlček, MAFRA
Speciality z grilu jsou na Balkáně velmi oblíbené. Na snímku kebabčeta a kjufteta z Café Wine Bar Diama.
Autor: František Vlček, MAFRA
Šopský salát (Café Wine Bar Diama)
Autor: František Vlček, MAFRA