náhledy
Sushi s bílými houbami shimeji podle receptu šéfkuchaře Asian Temple
Autor: Tesco
Smažené nudle udon s hnědými houbami shimeji a hlívou ústřičnou
Autor: Tesco
Polévka miso s bílými houbami shimeji, enoki a hlívou ústřičnou
Autor: Tesco
Polévka miso s bílými houbami shimeji, enoki a hlívou ústřičnou
Autor: Tesco
Houba enoki s okurkou a salátem z fazolových výhonků podle Dannyho Wrighta, šéfkuchaře Asian Temple
Autor: Tesco
Houba enoki s okurkou a salátem z fazolových výhonků
Autor: Tesco
Asijské houby enoki, shimeji a hlíva
Autor: Tesco
Češi si hlívu natolik oblíbili, že se již běžně pěstuje i na českých farmách, nebo si ji můžete vypěstovat díky speciálnímu substrátu a kontejneru doma.
Autor: Tesco
Vedle již dobře známé hlívy ústřičné ale můžete vyzkoušet také hlívu královskou (King Oyster), zvanou také máčková nebo ve světě známou jako Eringi. Výborná je na smažení, dušení i nakládání.
Autor: Tesco
Hnědé shimeji
Autor: Tesco
Bílé shimeji
Autor: Tesco
Houby enoki
Autor: Tesco