náhledy
Ingredience na salát se smrži
Autor: František Vlček, MAFRA
Brambory a smrže orestujeme na olivovém oleji
Autor: František Vlček, MAFRA
V rozpuštěném másle prohřejeme šalotku, česnek, bylinky a dochutíme solí a pepřem.
Autor: František Vlček, MAFRA
Smrže s bylinkami a opečenými bramborami podle šéfkuchaře Jana Kracíka
Autor: František Vlček, MAFRA
Smrže s bylinkami a opečenými bramborami podle šéfkuchaře Jana Kracíka
Autor: František Vlček, MAFRA
Mladá kachna
Autor: František Vlček, MAFRA
Nejprve odkrojte kůži nad stehny
Autor: František Vlček, MAFRA
Přetočte nohu, zlomte kloub a oddělte zbtek stehna od těla
Autor: František Vlček, MAFRA
Rovným řezem rozkrojte kůži na prsou
Autor: František Vlček, MAFRA
Vyřízněte prso
Autor: František Vlček, MAFRA
Prso oddělte od křídla
Autor: František Vlček, MAFRA
Na kůži prsou nakrájejte mřížku, ale snažte se nezakrajovat do masa.
Autor: František Vlček, MAFRA
Ze stehen odstaňte koncové paličky se šlachami
Autor: František Vlček, MAFRA
Ingredience na kachní prsa s olivami
Autor: František Vlček, MAFRA
Kachní prsa s olivami a omáčkou z batátů podle šéfkuchaře Jana Kracíka
Autor: František Vlček, MAFRA
kachní prsa prohřejeme v omáčce
Autor: František Vlček, MAFRA
Ingredience na konfitovaná kachní stehna
Autor: František Vlček, MAFRA
Vodnice oloupeme, nakrájíme na kousky a pomalu opékáme na oleji do zlata, přidáme pokrájené cibulky a vyloupaný hrášek, dochutíme solí pepřem, přidáme máslo a třtinový cukr a necháme zkaramelizovat.
Autor: František Vlček, MAFRA
Kachní stehna nejprve opečeme dozlatova a následně konfitujeme
Autor: František Vlček, MAFRA
Kachní stehna vařená v kachním sádle s vodnicemi, mladými cibulkami a hráškem podle Jana Kracíka z restaurace Pot Au Feu
Autor: František Vlček, MAFRA
Jana Kracík, šéfkuchař pražské restaurace Pot Au Feu
Autor: František Vlček, MAFRA