náhledy
Omáčka Suzette kombinuje chuť pomerančů a citronů.
Autor: archiv Grand Marnier, Profimedia.cz
Palačinky pokládejte do pánve (ideálně podlouhlé) s omáčkou přeložené napůl.
Autor: archiv Grand Marnier, Profimedia.cz
Přeložené palačinky zalijte pomerančovou omáčkou.
Autor: archiv Grand Marnier, Profimedia.cz
Palačinky se ponoří do omáčky a zahřejí, můžete je ještě přelít pomerančovým likérem.
Autor: archiv Grand Marnier
Během vaření v omáčce je pak přeložte ještě jednou, aby vám vznikly trojúhelníčky.
Autor: archiv Grand Marnier, Profimedia.cz
Palačinky s omáčkou Suzette
Autor: archiv Grand Marnier, Profimedia.cz
Flambované palačinky připravuje Nicolas Bossini
Autor: archiv Grand Marnier, Profimedia.cz
Flambované palačinky
Autor: archiv Grand Marnier, Profimedia.cz
Flambované palačinky nakonec přelijte výpekem.
Autor: archiv Grand Marnier, Profimedia.cz