náhledy
Porcování čuníka začíná odřezáním hlavy. Z ní se využije všechno kromě očí. Josef Kudláč právě zpracovává ucho.
Autor: Dagmar Krčková
Dva obrovské kotle jsou při zabijačce v neustálém provozu.
Autor: Dagmar Krčková
Také porcování prasete je prací pro toho, kdo už má se zabijačkou bohaté zkušenosti.
Autor: Dagmar Krčková
Zabijačka se nemůže obejít bez slivovice. Štamprli musí vypít každý, i když právě nemá volné ruce.
Autor: Dagmar Krčková
Vnitřnosti jsou jednou z prvních věcí, které je potřeba z prasete vytáhnout.
Autor: Dagmar Krčková
Játra z pašíka překvapí neznalého svojí velikostí.
Autor: Dagmar Krčková
Z prasete už zmizely vnitřnosti a první kusy masa. Pes olizuje cákance krve na zemi.
Autor: Dagmar Krčková
Uvařené kusy masa a kůže se melou do tlačenky a jitrnic.
Autor: Dagmar Krčková