náhledy
Kuřecí tažin... - ...s cibulí, olivami a kvašenými citrony. Doba přípravy 60 minut
Autor: MF DNES
Bulgurový salát se zeleninou - Doba přípravy: 35 minut
Autor: MF DNES
Marocké kuličky s chilli a mátou - Doba přípravy: 40 minut
Autor: MF DNES
Smažené taštičky s tuňákem - Doba přípravy: 35 minut
Autor: MF DNES
Kuřecí prsa s harissou a cizrnou - Doba přípravy: 50 minut
Autor: MF DNES
Plněné datle s pistáciemi - Doba přípravy: 45 minut
Autor: MF DNES
HARISSA... - Je ostrá pasta s chilli papričkami, česnekem, koriandrem a dalšími přísadami, která se používá k dochucení mnoha marockých pokrmů.
Autor: MF DNES
KVAŠENÉ CITRONY - Jsou další oblíbenou součástí marocké kuchyně. Omyté citrony nakrojte na čtvrtky, osolte, naložte do kameninové nádoby, zalijte převařenou vodou, přikryjte a nechte měsíc kvasit.
Autor: MF DNES
Trh s kořením
Autor: MF DNES
Dana Obermajerová
Autor: MF DNES