Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu

Recepty z drůbežího masa

Svatomartinská husa krok za krokem. A rohlíčky jako sladká tečka

10.11.2016  11:04
Na svatého Martina velí česká tradice upéct si husu a zapít ji mladým vínem. Prozradíme vám, jak docílit křupavé kůrčičky, kdy sbírat tuk i co dobrého k ní zakousnout. A nezapomeneme samozřejmě...  celý článek

Nejlépe zahřeje poctivá polévka. Zkuste ji podle Koko nebo Pauluse

12.10.2016  11:00
Spolu s klesajícími teplotami nastává ideální doba na misku teplé polévky. Následující recepty můžete až do čtvrtka ochutnat na pražském Andělu, kde je připravují přední čeští kuchaři pro...  celý článek

Tři jednoduché omáčky, které povýší domácí grilovačku na zážitek

9.6.2016  0:48
S pěkným počasím se spousta z nás pouští do oblíbené úpravy masa i zeleniny nad žhavými uhlíky. Pokud si kromě špízů a salátu připravíte pro své hosty i následující rychlé omáčky podle...  celý článek

Krůtí maso je ideální při dietě. Zkuste karbanátky nebo plátky s kuskusem

23.4.2016  0:34
Krůtí maso obsahuje málo tuku a hodí se proto skvěle k redukci váhy. Přinášíme vám chutné a přitom nepříliš kalorické recepty na krůtí plátky s kuskusem, karbanátky s grilovanou zeleninou, krůtí...  celý článek

Jarní kachna se dá naporcovat pár tahy nožem. Naučte se to od profíka

2.4.2016  0:53
Šéfkuchař Jan Kracík z restaurace Pot au Feu nám předvedl, jak naporcovat mladou kačenu a uvařit si z ní dvě úžasná jídla. Skvělý chuťový dojem na svých hostech zanecháte i salátem z opečených...  celý článek

Na Velikonoce nesmí chybět bylinky a jehněčí. Skvělá je i slovenská baba

24.3.2016  0:10
V dnešní době se uchovalo už jen pár tradic a málokdo dodržuje velikonoční období tak, jak tomu bylo dříve. Bez některých velikonočních dobrot si ale tyto svátky představit nelze. Přinášíme vám...  celý článek

Denně sním až osm kilo ovoce a zeleniny, říká vyznavačka raw stravy

22.2.2016  0:00
Už dvanáct let je Tereza Havrlandová vitariánkou neboli vyznavačkou raw stravy. Patří k docela početné skupině lidí, kteří preferují jídlo rostlinného původu, které neprošlo žádnou tepelnou...  celý článek

Polévka zahřeje nejlépe: uzená zelňačka, mrkvový krém a thajská tom yum

11.2.2016  0:03
Polévky jsou grunt, obzvlášť ve větrném a chladnějším počasí nás nic nezahřeje lépe. Inspirujte se recepty předních českých kuchařů, kteří prodávají tento týden své polévky v rámci charitativní...  celý článek

Infarkt, cévní mozková příhoda. Jak tělo chránit před kornatěním tepen

23.1.2016  0:00
Je to nemoc, která nebolí a zpočátku se ani jinak neprojevuje. Přesto je ve vyspělých zemích ateroskleróza neboli kornatění tepen nejčastější příčinou úmrtí. Může za to především vysoká...  celý článek

Osm potravin, které mohou ohrozit těhotenství

19.12.2015  0:00
Tatarák s topinkou spláchnutý sklenkou vína, jako zákusek kremrole s bílkovým sněhem a sladká káva nakonec. Že se vám sbíhají sliny? Pokud jste zrovna v radostném očekávání potomka, nechte si...  celý článek

Brokolice zapečená s kuřecím masem

28.8.2015  0:00
Každý den u nás najdete jeden letní recept. Nechte se inspirovat.   celý článek

Čtenářský recept: Kuřecí gulčo

25.8.2015  9:00
Posíláte své recepty do soutěže Moje letní dobrota.  celý článek

Čtenářský recept: Krůtí na bazalce a rajčatech

25.8.2015  9:00
Posíláte své recepty do soutěže Moje letní dobrota.   celý článek

Upečte si chutné kuře jako Francouzi: poulet parmentier a supreme

16.8.2015  0:52
Francouzi jsou vyhlášení svým bonvivánstvím a zejména důrazem na kvalitní kuchyni. Inspirujte se u nich dvěma skvělými recepty na kuřecí maso, o které se s námi podělili šéfkuchaři z Kašperských...  celý článek

Grilovaná krůtí prsa na špejli s okurkovým salátem

13.8.2015  0:00
Každý den u nás najdete jeden letní recept. Nechte se inspirovat.   celý článek

Na talířku: kuřecí řízečky v kukuřičných lupíncích

10.8.2015  0:07
Tyhle řízečky jsou obalované v kukuřičných lupíncích místo ve strouhance a pečené v troubě. Děti si je zamilují!  celý článek

Kari rizoto z uzeného kuřecího stehna

5.8.2015  0:02
Každý den u nás najdete jeden letní recept. Nechte se inspirovat.   celý článek

Čtenářský recept: Grilovaná cuketa s kuřecími prsy

4.8.2015  9:00
Posíláte nám své recepty do soutěže Moje letní dobrota.   celý článek

Čtenářský recept: Exotický špíz inspirovaný Latinskou Amerikou s rajčatovou salsou

4.8.2015  9:00
Posíláte nám své recepty do soutěže Moje letní dobrota.   celý článek

Čtenářský recept: Krůtí bochánky pečené na cuketě se žampiony

4.8.2015  9:00
Posíláte nám své recepty do soutěže Moje letní dobrota.   celý článek

Čtenářský recept: Krůtí pánvička

4.8.2015  9:00
Posíláte nám své recepty do soutěže Moje letní dobrota.  celý článek

Kuře na másle a citronovém pepři

30.7.2015  0:12
Každý den u nás najdete jeden letní recept. Nechte se inspirovat.   celý článek

Kuřecí korma

23.7.2015  0:00
Každý den u nás najdete jeden letní recept. Nechte se inspirovat.  celý článek

Kuřecí křídla s dijonskou hořčicí a medem

12.7.2015  0:30
Každý den u nás najdete jeden letní recept. Nechte se inspirovat.  celý článek

Krůtí plátky na tymiánu se sladkým hráškem

7.7.2015  0:30
Každý den u nás najdete jeden letní recept. Nechte se inspirovat.  celý článek

Kuřecí cajun burgery

29.6.2015  0:30
Každý den u nás najdete jeden letní recept. Nechte se inspirovat.  celý článek

Upečte si vepřové v krustě z hořčice a bylinek a vyhrajte kuchařku

12.10.2014  0:36
Vepřové Češi milují, proto ho nachystaly i Linda s Kateřinou v druhé řadě kuchařského Herbáře. Vyzkoušejte lahodné vepřové v krustě z bylinek a hořčice, určitě nebudete litovat. A pokud nám...  celý článek

Upečte si farmářské kuře, jahodový tart a jogurtový flan

5.7.2014  3:50
Uvařte si menu inspirované českou i francouzskou kuchyní, ve kterém můžete využít čerstvé letní ovoce a zeleninu. Hráškový krém povýšíte jednoduchým jogurtovým flanem, kuře zase zázvorovou...  celý článek

Manekýn, srdcař, drsňák, hvězda, nebo skaut? Zařaďte si svého fotbalistu

26.6.2014  0:10
Ať už fotbal milujete, nebo nenávidíte, poslední týdny se mu těžko vyhnete. Ženy si při něm nevšímají jenom toho, kdo dal gól a zda byl nebo nebyl v ofsajdu. Copak dokážete devadesát minut...  celý článek

Potravinové skandály posledních let. Od šílených krav ke koňskému masu

29.3.2014  4:17
Většina podvodů kolem potravin škodí naší peněžence, ale je i mnoho takových, které poškozují naše zdraví. Všechny mají společného jmenovatele - snahu o co největší zisk. Připomeňme si alespoň...  celý článek

První kuchařská pomoc: zachraňte přesolenou omáčku i spálené kuře

15.2.2014  3:15
Zkažené vaření mnohdy končí onou známou větou ze starého vtipu: "A za stálého míchání vyléváme do záchodu." V některých případech to ale není nutné a jídlo ani vaše snaha nemusí skončit nadarmo...  celý článek

Čtenářský recept: Zapečené lastury

26.12.2013  5:37
Tento recept si předáváme v rodině již několikátou generaci, stejně jako misky na zapékání. Jídlo působí exoticky díky použití lastur, ty staré jsme již dávno nahradili novými z dovolené ve...  celý článek

Úhlavní nepřátelé krásných vlasů: jak si poradit s únavou i chladem?

28.11.2013  2:30
Zima a zdravé vlasy se nevylučují. To je dobrá zpráva. Ta horší? Zadarmo to není. Pokud jste se už nenarodila s hřívou Brigitte Bardotové, budete nejspíš muset investovat peníze, čas i energii....  celý článek

Čtenářský recept: Chrlické placičky

26.9.2013  4:42
Vhodným doplňkem je čerstvé pečivo a bílé víno. Uvidíte ale, že vám placičky budou chutnat jen tak. Ze zkušenosti vím, že placičky mizí už během přípravy.  celý článek




mobilní verze
© 1999–2016 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je součástí koncernu AGROFERT ovládaného Ing. Andrejem Babišem.