- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
nojo recepty na veganský sračky halt frčí
Ani jsem si nevsimla, ze jsou vegansky. Ale jsou urcite leps, nez t kulinarske (a silene nezdrave) dno krupice s cukrem a kakaem. Kdo si tohle dibrovolne da k jidlu?
Jedinkrát jsem ze zvědavosti ochutnala jáhlovou kaši a bulímie byla na světě. To už neumíte dát články s pořádným jídlem? Zlatá krupička s kakaem. Ještě možná ta rýžová, ale jinak příšernost.
Krupicka s kakaem je snad nejhorsi jidlo na svete. Bila mouka s bilym cukrem... to je fakt idealni na vsechny nemoci.
Ano, tyhle kaše promění vaše ráno, protože se kvůli nim minimálně o hodinu přivstanete.
Je otázka, proč si myslet, že paní, co "do dvaceti let nevařila" a dnes se stravuje kašičkami, je nějakou expertkou ve vaření. Špatné PR, leda by to bylo cílené na podobné ̈ ̈ ̈ ̈, co chtějí být IN a COOL a stravují sebe a nebohé děti vegetariánsky, aby si zapózovaly a něco si dokázaly.
Tvrdá slova, já vím... ale když si čtu o rozmixovaných jáhlách...
Asi nejste nejmladší, ale tohle mladí lidé dnes chtějí..prostě přemýšlejí trochu jinak. Vidím to na svých dětech. Ono je vůbec ani nenapadne, že to je totální ptákovina. Jsou zahrnuty spoustou informací, které se velmi jednoduše šíří...takže proč by se nemohla prezentovat "expertka na obilninové kaše".
No, já nevím, jestli matka vypravujici denně děti skoly a školky, stihne vařit kaše a pak letí do práce.
Hmm Krupicová kaše s kakaem je stejně nejlepší ....a také se skořicí
Me se z toho fakt dela spatne...
proč to i ozdobené vypadá jako šlichta ?