Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu


Zobrazit příspěvky: Doporučované Všechny podle vláken Všechny podle času

F54r37a67n76t18i18š67e78k 43N88o74v31á97k 1146607719637

Takže po cukru v medu a ovoci se netloustne ??? Přestaňte už z lidí dělat blbce !!! Ať si to přiznáte nebo ne, jediný způsob, jak nepřibrat je spálit víc energie, než ji přijmete, copak je to tak těžké pochopit ???

+8/0
doporučit
15.7.2017 9:03

Š20á95r42k11a 22K18o61l77á18č70k83o13v77á 8686473499

Proc bananove livance tak slozite s moukou, kypridlem atd? Staci banan a vajicko a je to 

+1/−1
doporučit
15.7.2017 17:55

K97a49r83e77l 84D45r51d35a 6564322487

Bez cukru a do plavek? Teď jsem koukal na porovnání potravin. Do Německa potírání cukru ještě asi neproniklo. Nebo jsou dál a likvidují fruktózu a med a k cukru se vrátili.

Chemik nejsem, potřeboval bych jednoduchou poučku. Ale když vidím nová srovnání, po fruktóze se rychleji tloustne, zvyšuje se špatný cholesterol, poškozují játra a ledviny. Bílý cukr méně ukládá tuk a podporuje pocit sytosti. Energie jde víc do svalů a méně do tuku mezi orgány. Do plavek by byl rozumějí bílý cukr.

Mám pocit, že po ovoci a medu se snadněji získá pupek a poškodí organismus. Přitom v Česku je škodlivost bílého cukru mantrou. Výrobci sladí sirupem místo cukrem. Což možná koresponduje s tlakem českých zákaznic.

A jak to tak v Česku je, jen jsme si zavařili, běžná kombinace cukru a fruktózy ve stravě graduje a zhoršuje špatné vlastnosti obou sladidel.

0/−1
doporučit
15.7.2017 8:32







mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.